Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
sta je sad prije nekoliko dana odisali ste optimizmom u pohodu ka vrhu tabele i scudetu
jad i bjeda manjeg kluba iz torina

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
- JuveSissoko
- Kontakt:
pozdravi kod kuce, salje Matri , puno pozdravaamell je napisao/la:sta je sad prije nekoliko dana odisali ste optimizmom u pohodu ka vrhu tabele i scudetu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
amell je napisao/la:sta je sad prije nekoliko dana odisali ste optimizmom u pohodu ka vrhu tabele i scudetu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O amelcicu divanijo, napisi nekad nesta normalno i pametno !!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ne kontam šta se ti javljaš, odakle ti pravo, tvoj inter je pokazao svu svoju veličinu prošle sedmice...u 2 tekme nam gola niste dali...zato stai zittiamell je napisao/la:sta je sad prije nekoliko dana odisali ste optimizmom u pohodu ka vrhu tabele i scudetu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti možeš uživati u porazima Juventusa od slabijih ekipa, ali ono što je najbolinije ne možeš uživati u pobijdama svog kluba nad Juventusom...to je doista pravo frustrirajuće...Juve izgubi od Barija, Parme, Leccea i pobijedi intera...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
kako Notts County muci City, to je smijesno, trebaju se nase djevojcice ugledat na ove nizeligase, svaka im cast pa makar na kraju 3 : 0 izgubili
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Bez zelje i fight-a, bez kontinuteta i nedostatak koncentracije. Nista drugo. To je ono sto mi nemamo protiv manjih ekipa. Amaterski, i jos jedan dokaz da puno nasih igraca nisu dovoljno dobri za klub kao sto je Juventus, gdje moras da se dokazujes svaki put kad izadjes na teren, i da pobjedjujes.
BTW...Notts ubi "gradjane".
C'mon County

BTW...Notts ubi "gradjane".
C'mon County
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
Evo bianconero napisao samjuventus 0244 je napisao/la:A za Buffona što neko reče to je refleks sekunda, sad je on imao vremena razmisliti da to ne uradi, nije on kriv nego odbrana.
Ja sam i dalje optimista znači ima nas koji smo i dalje optimisti, ali nema vas koji ste slavili pobjedu nad Juventusom ove sezoneamell je napisao/la:sta je sad prije nekoliko dana odisali ste optimizmom u pohodu ka vrhu tabele i scudetu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma i ja sam dalje optimista
Nego mi je trebalo pola sata da se malo ohladim i da shvatim koliko ja volim Juventus i kad gubi i kad pobijeđuje...
Mene najviše nervira to što protiv konkurenata ne gubimo bodove, a od levata gubimo...to je ono što me peče...
Nego mi je trebalo pola sata da se malo ohladim i da shvatim koliko ja volim Juventus i kad gubi i kad pobijeđuje...
Mene najviše nervira to što protiv konkurenata ne gubimo bodove, a od levata gubimo...to je ono što me peče...
Ž '21!
- JuveSissoko
- Kontakt:
to je sva bit, to je razlika izmedju sampiona poput Nedveda i recimo Mela, Nedved je konstantan, grize i protiv Reggine, a Melu treba da dodje Milan u goste da bi izvukao najvise, dakle, ova ekipa je prosjek a prosjek moze da bljesne ponekad, sto je najgore taj bljesak te zavara pa pomislis da su zapravo bolji nego sto jesu, suprotno, kod Nedveda i ekipe ,bljesak koji se desi je bio negativni,ono "bljesnu" pa odgraju lose, dok kod ovih danas je "bljesnu" pa odigraju dobro, velika razlika, suprotne stvari, i da, moram se nasmijat, Aquilani-Liverpool hoce dvadeset miliona, pa sta oni misle da smo mi LiverpoolBianconeri1988 je napisao/la:Ma i ja sam dalje optimista![]()
mi smo najvecu pobjedu nad lopovima slavili 2005 od tada ih redovno gazimo i drzimo na dnu dnajuventus 0244 je napisao/la:Evo bianconero napisao samjuventus 0244 je napisao/la:A za Buffona što neko reče to je refleks sekunda, sad je on imao vremena razmisliti da to ne uradi, nije on kriv nego odbrana.
Ja sam i dalje optimista znači ima nas koji smo i dalje optimisti, ali nema vas koji ste slavili pobjedu nad Juventusom ove sezoneamell je napisao/la:sta je sad prije nekoliko dana odisali ste optimizmom u pohodu ka vrhu tabele i scudetu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, a govorili ste prije utakmice kako nemamo šanse i provcirati ovdje budi miran
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
- sarajlija89
- Kontakt:
Rimski klubovi vode...nije dobro...
Uh..kolo se samo nasekiram zbog Juventussa to je nepojmljivo...
Bar da lazio kiksa...sa romom cemo se jos ganjat....
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
[youtube][/youtube]amell je napisao/la:mi smo najvecu pobjedu nad lopovima slavili 2005 od tada ih redovno gazimo i drzimo na dnu dna![]()
![]()
Evo ovdje vidim kako gazite, a na kraju Zuliani ti preporučuje da se malo zabaviš Alejandro Alejandro
Ali vjeruj da nećete još dugo, sprema se nešto veselo za Inter, mislim da nećemo više imati priliku još dugo igrati sa vama
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nešto je baš Marotta govorio o Pirlu prije tekme danas, po meni bolje je dati Pirlu plaću od 4-5 mil nego 16 za Aquilania, gledam ga danas ba, ne može da potrči...iako je Pirlo stariji znatno, mislim da bi bio bolje riješenje od Aquilanija...to je sva bit, to je razlika izmedju sampiona poput Nedveda i recimo Mela, Nedved je konstantan, grize i protiv Reggine, a Melu treba da dodje Milan u goste da bi izvukao najvise, dakle, ova ekipa je prosjek a prosjek moze da bljesne ponekad, sto je najgore taj bljesak te zavara pa pomislis da su zapravo bolji nego sto jesu, suprotno, kod Nedveda i ekipe ,bljesak koji se desi je bio negativni,ono "bljesnu" pa odgraju lose, dok kod ovih danas je "bljesnu" pa odigraju dobro, velika razlika, suprotne stvari, i da, moram se nasmijat, Aquilani-Liverpool hoce dvadeset miliona, pa sta oni misle da smo mi Liverpool i da je Carol =Aquilani, nismo bas tolike ovce
Ja sam očekivao neki kisk Lazia danas, rekoh ovaj Bari posljednji mogli bi nešto i oni konačno uraditi, ali sam se prevario, Brescia se još uvijek drži ako je neka utjeha...Rimski klubovi vode...nije dobro...
Ž '21!
- sarajlija89
- Kontakt:
Bolje bi bilo da je lazio kikso nego roma...pobjegose ovako...s romom cemo se mi ganjat kao sto rekoh.
Ocekujem i kiks napolija mozda...ipak s njima i laziom i romom cemo se borit za to 3. i 4. mjesto...
Ocekujem i kiks napolija mozda...ipak s njima i laziom i romom cemo se borit za to 3. i 4. mjesto...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Interista di cuore
- Kontakt:
Lazio bi trebo past,al opet imate 7 bodova manje od njih,ne vjerujem da mozete prestic Napoli...Lazio je najveca sansa.sarajlija89 je napisao/la:Bolje bi bilo da je lazio kikso nego roma...pobjegose ovako...s romom cemo se mi ganjat kao sto rekoh.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
na kraju i nije tako loše ispalo kiks sinoć palerma pa danas udina i rome ostavlja juve na mjestu za EL, a ni LP nije neuhvatljiva mada će borba za 4. mjesto biti grčevita, 3 mislim da su 99% sigurna, a lazio roma, vi, udine i jako teško palermo napadate 4. mjesto, još se ima puno za igrati i ja bi lično volio da juve igfa LP dogodine na novom stadionu
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- pazzoetoogol
- Kontakt:
e moj juveo0244sprema se nešto veselo za Inter, mislim da nećemo više imati priliku još dugo igrati sa vama
non siamo mai stati in B ! FORZA INTER
- sarajlija89
- Kontakt:
ma prije cemo mi napoli prestici nego lazio vjerujete...
svi ocekuje lazio da padne al jok....cvrsta ekipa,koja zna sta zeli..na rezultat znaju igrati i imaju par dobrih pojedinaca....
meni su bolja ekipa nego napoli al eto...
Zasostajemo i za njima i za napolijem....a udinese i palermo mislim da ne mogu medju 4...
lazio i napoli su u prednosti ali roma i juve ce pokusat uhvatit jedno od mjesta za LP
svi ocekuje lazio da padne al jok....cvrsta ekipa,koja zna sta zeli..na rezultat znaju igrati i imaju par dobrih pojedinaca....
Zasostajemo i za njima i za napolijem....a udinese i palermo mislim da ne mogu medju 4...
lazio i napoli su u prednosti ali roma i juve ce pokusat uhvatit jedno od mjesta za LP
Sad si me razocarao. Gde je Lazio na dva fronta? Zasto stalno pada protiv Rome i ostalih velikana?sarajlija89 je napisao/la:ma prije cemo mi napoli prestici nego lazio vjerujete...
Napoli je najbolji klub trenutno juzne i centralne Italije i treci u celoj ligi iza milanskog dvojca.
PS. Vide li za duhan za nargilu? Vredi li potezat put ili ne?
Da dragi Bog da,
bolje da nas vi predstavjlate nego neki LEVATSKI club ,pa da nas bruka ko da nismo dovoljno obrukani .. 
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.