Kad Francuzima, Litvancima, Špancima i Nijemcima dođu igrači iz NBA i eurolige skoro niko od igrača iz kvalifikacija neće biti u timu za eurobasket, čak ni oni koji su igrali najviše. Christian Sengfelder u ovim prozorima ubacuje 15.3 poena za Njemačku, a neće ga uopšte povesti na eurobasket. Mi igramo sa devet igrača a trojica putuju sa reprezentacijom i gledaju utakmice sa klupe samo zato što su pravila da ih imamo dvanaest, Nurkić bi uzeo mjesto nekom od te trojice.Dzoni je napisao/la: ↑07 jul 2022, 16:25Ma seljober klasicni.
I ne sjecam se vala kad je zadnji put igrao u nasem dresu.
I ne treba, nek igraju oni koji iznesu teret kvalifikacija.
Zasluzili su.
Stvari su toliko jednostavne, dobijes poziv i odazoves se.
Zavrsena prica.
Ne mora igrati prijateljske, ili tekme koje nemaju rezultatski znacaj.
Lakse je napisat patriJotski tweet nego doci znojit se u Skenderiji ili Mejdanu.
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Nemam ja nista protiv da on igra, al ovo sto bezze prdoklaci nema smisla.Drape je napisao/la: ↑07 jul 2022, 17:20Kad Francuzima, Litvancima, Špancima i Nijemcima dođu igrači iz NBA i eurolige skoro niko od igrača iz kvalifikacija neće biti u timu za eurobasket, čak ni oni koji su igrali najviše. Christian Sengfelder u ovim prozorima ubacuje 15.3 poena za Njemačku, a neće ga uopšte povesti na eurobasket. Mi igramo sa devet igrača a trojica putuju sa reprezentacijom i gledaju utakmice sa klupe samo zato što su pravila da ih imamo dvanaest, Nurkić bi uzeo mjesto nekom od te trojice.Dzoni je napisao/la: ↑07 jul 2022, 16:25Ma seljober klasicni.
I ne sjecam se vala kad je zadnji put igrao u nasem dresu.
I ne treba, nek igraju oni koji iznesu teret kvalifikacija.
Zasluzili su.
Stvari su toliko jednostavne, dobijes poziv i odazoves se.
Zavrsena prica.
Ne mora igrati prijateljske, ili tekme koje nemaju rezultatski znacaj.
Lakse je napisat patriJotski tweet nego doci znojit se u Skenderiji ili Mejdanu.
Neko ga kao tjera, "ured su ga otjerali"
To isto da ja kazem ured su me otjerali s Aljaske.
Nek neko napise kad je zadnji put igrao za reprezentaciju.
što ne napiše ko ga to konkretno tjera???
Da se citiram...Ghuraba je napisao/la: ↑06 jul 2022, 12:29Ako ga pogadjaju komentari i reakcije ljudi po drustvenim mrezama, onda to vise govori o njemu nego o njima. Klasicni dokaz necije nezrelosti jeste upustanje u rasprave s kojekakvim neznalicama, pogotovo ako se radi o javnoj i planetarno poznatoj licnosti. Ako zbog toga nece da igra za reprezentaciju, pa ni ne mora. Opstala je bez njega u ovih 10-ak godina (otkako je profesionalni kosarkas), opstat ce i u narednih 10-ak (koliko otprilike ima jos da igra).

-
- Kontakt:
Šta je ovo Juki, dvije objave za 7 minuta?
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Šta je objavio ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
- Kontakt:
Ovo miševi kolo vode dok mačke nema,pa poslije zakucavanje protiv Finske sa nekim emotikonima oči nešto,pa stori isto
I Mostarske kiše kao da su stale
Večina publike prepoznaje šta je šta, mada mediji isto utiču dosta na javno mišljenje, te nekima ili mnogima nije lako razlučiti šta je šta, posebice ako se vode onime što pročitaju u novinama i portalima, bez da sami gledaju nešto i daju sud svojim očima. Npr. opet ja o Musi. portali ga hvale zbog pogođene trice i uzdižu u nebesa, ali realna slika na terenu je drugačija.
Nemojmo dozvoliti da nam neko maže mast preko očiju.
Nemojmo dozvoliti da nam neko maže mast preko očiju.
Tip ima sindrom nize ili ti manje vrijednosti.
Jadan ispada….
Jadan ispada….
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
#photoshop je za ove sto pricaju da nikad ne igra za repku. I s ovom objavom siguran sam da igra iduci mjesec inace se neb ovako prosuo
Bez ikakve potrebe ispada jadan ovakvim postupcima. Kao da ima neku potrebu da se raspravlja i 'nadvikuje' s ljudima koji misle da on godinama ignorise reprezentaciju. U najboljem slucaju je mogao odigrati 3-5 utakmica vise nego sto je dosad odigrao i to zna svako ko prati ovaj sport. Sve dok ga budu doticale ovakve gluposti i dok se ne fokusira na sebe i na svoje igre, nece od njega biti puno hajra...
Btw, ako su mu ove objave neki dokaz da je igrao u nacionalnom dresu, pa isto ovo recimo moze uraditi i Arci Avdibegovic, koji je takodjer odigrao nekoliko utakmica za reprezentaciju.

je li mozda mis dzanan musa?
ono musino 'ja sam ovdje' meni odmah djelovako kao na jusufov racun...
ono musino 'ja sam ovdje' meni odmah djelovako kao na jusufov racun...
Nek Musa i Nurkic pokazu ko je macka dobrim igrama na EuroBasketu 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- AshburtonG
- Kontakt:
Lik postavio sliku tekme, kad jos ni zube nije ugradio. Eto koliko cesto dolazi igrat. 

Vrlo moguce. Sigurno da i to u kakvim je odnosima sa ostalim reprezentativcima utice na njegovo odazivanje. Recimo i taj sa tvoje slike je volio ista izbjegavati jer nije bio dobar sa Dzekom i kompanijom.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 9 gostiju.