Inače je to jedini stalak u Evropi.
Epizoda u životu berača aluminijuma.svrakino1921 je napisao/la: ↑27 jan 2023, 14:45
Radovi na prošivanju travnjaka stadiona Tušanj u Tuzli privode se kraju.
Uposlenici nizozemske kompanije Tarkett rade u dvije smjene kako bi što prije završili posao, a tokom boravka u gradu soli izvođač radova je prijavio nestanak aluminijskog stalka za laser za nivelaciju travnate površine.
Nestanak je prijavljen 19. januara u večernjim satima, a kako je saopćeno iz JU Gradski stadion Tušanj, sigurnosne kamere ne pokrivaju dio terena na kojem se stalak nalazio.
Projekat ugradnje savremenog hibridnog travnjaka na stadionu koji koriste Sloboda i Tuzla City počeo je sedmog jula prošle godine. Sve je trebalo biti završeno u septembru, međutim rokovi su više puta probijani.
Sloboda i Tuzla City domaće utakmice na Tušnju trebali bi igrati od početka proljetnog dijela sezone.
Hibridne terene dobili su Borac i Velež, stadion Koševo dobio je novi travnjak, ali nije "hibrid", a nedavno se počelo raditi i na stadionu Pod Bijelim brijegom u Mostaru.
Hadžića su zeznuli roditelji, zato što su ga prerano odveli iz Sarajeva.Herson je napisao/la: ↑27 jan 2023, 17:43Hadzic promijenio skoro 10 klubova do 24 godine. Sto je najgore, uopste nije los igrac. U najboljoj formi je definitvno bio u Mladosti, nakon odlaska iz Mladosti je opet poceo sa lutanjem. Ne znam da li je do njega ili do menadzera, ali jedostavno nikako da pogode sa odabirom kluba. Prelazak u Velez bi trebao biti novi pocetak za njega.
NOVA OFENZIVA POZNATIH BOTOVA Povodom obljetnice holokausta uzurpirali stranicu Zrinjskog, neki tvrde da su naši preci krivi za stradanje Židova
Ako se odnosilo na moj post, nemam pojma šta je trebalo da znači ali evo post ispod tvog od 1981 koji je c/p članka dokazuje da nisu ni u zapadnom Mostaru svi isti, ima ih koji se nisu prodali za homorepa pa se i dalje drže svojih uvjerenja, lijepo i pohvalno.
Moji zrinjevci
Ma na stranu sve al moraš priznat da je smiješno da se navijači sjećaju žrtava blajburga, a klub izdaje ovakva saopštenja
Naravno da zna kako stvari stoje. To ti je ćisti bizMis. Problem je što su naše šape na aluminiju, dok su vaše na pijaci, a on s pijaćarenjem nema ništa. Vi svog sponzora trebate naći na Grand baazaru u Istanbulu ili sliĆno.Dovoljan je napisao/la: ↑27 jan 2023, 19:25Moji zrinjevci
Hrabri ultrasi
Ja razumijem da vako dodju razni investitori koji pojma nemaju kako stoje stvari pa guraju svoju priču
Tako me ne bi iznenadilo da Mirvic sutra gura gej zastavu iz nekih svojih interesa
Al ovo sta vama rade ovo je za sad vrh ( u voljenoj plbih)
Nisam ti ja iz Mostara bratoRigoletto je napisao/la: ↑27 jan 2023, 19:36Naravno da zna kako stvari stoje. To ti je ćisti bizMis. Problem je što su naše šape na aluminiju, dok su vaše na pijaci, a on s pijaćarenjem nema ništa. Vi svog sponzora trebate naći na Grand baazaru u Istanbulu ili sliĆno.Dovoljan je napisao/la: ↑27 jan 2023, 19:25Moji zrinjevci
Hrabri ultrasi
Ja razumijem da vako dodju razni investitori koji pojma nemaju kako stoje stvari pa guraju svoju priču
Tako me ne bi iznenadilo da Mirvic sutra gura gej zastavu iz nekih svojih interesa
Al ovo sta vama rade ovo je za sad vrh ( u voljenoj plbih)![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], Direktorcic, Hordas1990, supervizor i 24 gosta.