Za koga?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Bojkot radi uljanog /Ajle a podrzavaju Ismira zbog koga su oni tu gdje jesu. Eto on naivan pa ga zedna preko vode preveli da bi bilu tu gdje jesu. Ali naravno manji je "rizik" bojkotovati uljanog/Ajlu, jer ako oni odu klub nista ne gubi/dobija dok je drugacije kad bi Ismir otisao. Uvjek je lakse udariti na "manjeg" od sebe nego istinitog krivca.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
O tome ja pričam, jbga ne možeš od nekog uzimati pare i očekivati da ulaže, a govoriti mu šta i kako da radi. Taj model ne postoji ni da ti je brat rođeni. Čovjek je ovaj put odlučio da poklopi ušima, ne sluša nikoga i radi po svome, jer ovo je očito posljednja šansa da se napravi iskorak. Ako ovaj put ne uspije, onda ode sve u Honduras.Fudo je napisao/la: ↑03 feb 2023, 00:28Bojkot radi uljanog /Ajle a podrzavaju Ismira zbog koga su oni tu gdje jesu. Eto on naivan pa ga zedna preko vode preveli da bi bilu tu gdje jesu. Ali naravno manji je "rizik" bojkotovati uljanog/Ajlu, jer ako oni odu klub nista ne gubi/dobija dok je drugacije kad bi Ismir otisao. Uvjek je lakse udariti na "manjeg" od sebe nego istinitog krivca.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Kako ono vi volite patetisat, oa reci ne navija se za spidara i aylah, nego za Sarajevo, tako se kaze, bilo je Sarajevo i prije Mirvaha, a bit ce aBd i poslije njega.Fudo je napisao/la: ↑03 feb 2023, 00:28Bojkot radi uljanog /Ajle a podrzavaju Ismira zbog koga su oni tu gdje jesu. Eto on naivan pa ga zedna preko vode preveli da bi bilu tu gdje jesu. Ali naravno manji je "rizik" bojkotovati uljanog/Ajlu, jer ako oni odu klub nista ne gubi/dobija dok je drugacije kad bi Ismir otisao. Uvjek je lakse udariti na "manjeg" od sebe nego istinitog krivca.
Realno ko njega hebe, samo nek’ on slusa pekare i piljare, daleko ce dogurat.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Tatar davio nekog igraca na treningu
po mojim informacijama ide iz kluba a mogo bi i Fanimo jer se nije jos pojavio
- BordoBBoja
- Kontakt:
[quote=BegovicRamiz post_id=9133105 time=1675382452 user_id=50057]
[/quote]
Rahman ne zna nista o ponudi iz Turske. Ponavljam, ne zna nista o ponudi iz Turske.
[/quote]
Rahman ne zna nista o ponudi iz Turske. Ponavljam, ne zna nista o ponudi iz Turske.
- ElCartel11
- Kontakt:
Nije vise smjesno.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ako je slusao pekare i piljare a postao milioner onda bi vrlo rado broj tih ljudi. Kupi ti tv pa nek ti komsija odlucuje stas gledati, a na kraju krivi zenu. Ljudi bi u svasta da se mjesaju i pametuju a kad trebe zasukati rukave i vaditi novcanik vecina nestane ko magla. J.b mi se za Ismira, Ajle i uljane, ja volim Sarajevo, a mislim da je Ismir ok rjesenje za sad, a tako izgleda misli i vecina ali ipak bojkotuje radi njegovi poteza tj. radi njegove krivice, jer nisu uljani i celavac pali sa marsa. Ja bi mozda i podrzao bojkot, da se bojkotuje radi odgovornog a ne selektivno.BordoBBoja je napisao/la: ↑03 feb 2023, 00:57Kako ono vi volite patetisat, oa reci ne navija se za spidara i aylah, nego za Sarajevo, tako se kaze, bilo je Sarajevo i prije Mirvaha, a bit ce aBd i poslije njega.Fudo je napisao/la: ↑03 feb 2023, 00:28Bojkot radi uljanog /Ajle a podrzavaju Ismira zbog koga su oni tu gdje jesu. Eto on naivan pa ga zedna preko vode preveli da bi bilu tu gdje jesu. Ali naravno manji je "rizik" bojkotovati uljanog/Ajlu, jer ako oni odu klub nista ne gubi/dobija dok je drugacije kad bi Ismir otisao. Uvjek je lakse udariti na "manjeg" od sebe nego istinitog krivca.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Bagra nesposobna i manipulatorska. od 200 dana koliko radovi traju ovo je jedina sedmica sa snijegom i odmah kao vremenske prilike otežavale rad. Imali smo jesen bez kiše i zimu sa jednim snijegom od tri dana, što ne pamte ni stogodišnjaci.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Ne znam šta ste očekivali od posla koji trebaju izvesti kriminalac Vico Zeljković i glupan Srđan Mandić.
A cekaj cekaj, da on daje pare a da mu mi kazemo koga ce da slusa. Pa jel vi ljudi radite u privatnim firmama ili ste svi pljuvaci sa drzavnih jasla?BordoBBoja je napisao/la: ↑03 feb 2023, 00:57Kako ono vi volite patetisat, oa reci ne navija se za spidara i aylah, nego za Sarajevo, tako se kaze, bilo je Sarajevo i prije Mirvaha, a bit ce aBd i poslije njega.Fudo je napisao/la: ↑03 feb 2023, 00:28Bojkot radi uljanog /Ajle a podrzavaju Ismira zbog koga su oni tu gdje jesu. Eto on naivan pa ga zedna preko vode preveli da bi bilu tu gdje jesu. Ali naravno manji je "rizik" bojkotovati uljanog/Ajlu, jer ako oni odu klub nista ne gubi/dobija dok je drugacije kad bi Ismir otisao. Uvjek je lakse udariti na "manjeg" od sebe nego istinitog krivca.
-
- Kontakt:
Cuj odlucio da ne slusa nikoga, bas mislim obrnuto da je nagovoren od Mirze i njegovih pajdasa. Pa gdje se bas Mirze sjetio od toliko trenera. Tjerali ga prije 12 godina, svadjali se i skoro tukli s njim, dizali parole protiv njega i bas njega nadje.Amcho1 je napisao/la: ↑03 feb 2023, 00:43O tome ja pričam, jbga ne možeš od nekog uzimati pare i očekivati da ulaže, a govoriti mu šta i kako da radi. Taj model ne postoji ni da ti je brat rođeni. Čovjek je ovaj put odlučio da poklopi ušima, ne sluša nikoga i radi po svome, jer ovo je očito posljednja šansa da se napravi iskorak. Ako ovaj put ne uspije, onda ode sve u Honduras.Fudo je napisao/la: ↑03 feb 2023, 00:28Bojkot radi uljanog /Ajle a podrzavaju Ismira zbog koga su oni tu gdje jesu. Eto on naivan pa ga zedna preko vode preveli da bi bilu tu gdje jesu. Ali naravno manji je "rizik" bojkotovati uljanog/Ajlu, jer ako oni odu klub nista ne gubi/dobija dok je drugacije kad bi Ismir otisao. Uvjek je lakse udariti na "manjeg" od sebe nego istinitog krivca.
A i ova Ayla se mogla provlaciti sa svim glupostima sto izvaljuje ali Mirza i Hadzic su i njoj presudili pa se i ona tjera.Ako mu je ona draza od navijaca sa sjevera nek i dalje tjera inat. Ali on ne zna da je mnoga omladina pocela navijati za FKS zbog sjevera i HZ a zbog Ayle niko nije poceo navijati. Normalno da ce nove generacije se odlucivati za komsije ako ne bude HZ. Takva je omladina i nije im bitno samo da sjede, gruckaju kospe i gledaju dobar fudbal.
A koliko vidim mnogi i sa istoka i zapada bohkotuju, cak su zesci od nas sa sjevera koji u sebi se jos i nadamo da slce doci do nekog kompromisa. Pa ako mu je draza Ayla i Mirza od velikog broja navijaca onda nek je sretno. Ako on daje pare valjda se nesto para i vraca. A i mi smo davali pare, mnogo vise sam para dao od te Ayle koja je do nedavno navijala za Zelju
pa glasajte za komunjaru Mandica.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Fudbalski klub Sarajevo je UG ,nije privatna firma.nokee je napisao/la: ↑03 feb 2023, 09:00A cekaj cekaj, da on daje pare a da mu mi kazemo koga ce da slusa. Pa jel vi ljudi radite u privatnim firmama ili ste svi pljuvaci sa drzavnih jasla?BordoBBoja je napisao/la: ↑03 feb 2023, 00:57Kako ono vi volite patetisat, oa reci ne navija se za spidara i aylah, nego za Sarajevo, tako se kaze, bilo je Sarajevo i prije Mirvaha, a bit ce aBd i poslije njega.Fudo je napisao/la: ↑03 feb 2023, 00:28Bojkot radi uljanog /Ajle a podrzavaju Ismira zbog koga su oni tu gdje jesu. Eto on naivan pa ga zedna preko vode preveli da bi bilu tu gdje jesu. Ali naravno manji je "rizik" bojkotovati uljanog/Ajlu, jer ako oni odu klub nista ne gubi/dobija dok je drugacije kad bi Ismir otisao. Uvjek je lakse udariti na "manjeg" od sebe nego istinitog krivca.
Sjecam se kad je lik,pokrenuo postupak da zazidaju odvodnu rupu u zidanom nasipu Miljacke

Veceg glupana od Mandica icka nije izbacila

Trenutno korisnika/ca: alacious, Kyle88, laznokrilo, mnon46, MSOZ101, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, OzmoodPinglewood, Rule_hz, Serha i 82 gosta.