Pa da je debeli favorit i ne bih se slozio, ne govorimo o Cityu i Liverpoolu od prije 2-3 sezone kad su po 90 bodova osvajali, nije bas ni da je koeficijent bio 1,20 pa da se to moze reci. A isto tako i milanski derbi, Inter po kladionicama blagi favorit. Kazem samo da je realno bilo da tri igraca jedne ekipe pogode ta dva rezultataSMR187 je napisao/la: ↑06 feb 2023, 10:12O tome ti pricam.__Liedson__ je napisao/la: ↑06 feb 2023, 07:40Sta je lagano i strasno pa sve gostujuce ekipe pogodile jedan ili dva rezultata?
Domacini su imali Newcastle - West Ham 1:1, Inter - Milan 1-0. Pa cak i Tottenham - City 1:0 koji si i sam pogodio.![]()
Naveo si 2 derbija koje je najteze pogodit i Njuku koji je bio debeli favorit a igrali X
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- __Liedson__
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Ne znam zasto svaki put kada se izgubi pravi se drama a kada se pobjedi nigdje nikog.
Stavis Bayern kuknjava, tesko pogoditi, stavis neki derbi kuknjava....pa sta da igramo....Weragem-Lommel jbt....
Puna podrska savezu...Eto i Real da su vam stavili od 100 98 igraca bi fulalo sigurno....Ne pravite dramu svako kolo.
Stavis Bayern kuknjava, tesko pogoditi, stavis neki derbi kuknjava....pa sta da igramo....Weragem-Lommel jbt....
Puna podrska savezu...Eto i Real da su vam stavili od 100 98 igraca bi fulalo sigurno....Ne pravite dramu svako kolo.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Problem je sto igramo razlicite parove.FKBilder je napisao/la: ↑06 feb 2023, 11:51Ne znam zasto svaki put kada se izgubi pravi se drama a kada se pobjedi nigdje nikog.
Da se mogu birati parovi, mislim da bi bilo puno manje zalbi...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- OldFashioned
- Kontakt:
Ne bi, našo bi Bošnjo nešto da se žali.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ne mozemo praviti cirkus ljudi....Necu igrat Betis-Sevilla, igracu Real-Getafe.....Pa gdje to ima...kraljttbvb je napisao/la: ↑06 feb 2023, 13:41Problem je sto igramo razlicite parove.FKBilder je napisao/la: ↑06 feb 2023, 11:51Ne znam zasto svaki put kada se izgubi pravi se drama a kada se pobjedi nigdje nikog.
Treba vidit moze li da Sloboda igra sve kuci, ovo gost domacin nam ne pase ispast cemo iz lige
Igramo onako kako savez odredi, bas ovaj vikend smo imali 5 ili 6 primjera da ime, jacina, gdje se igra ne igra bas nikakvu ulogu.
- kraljttbvb
- Kontakt:
U Kupu su puno realniji rezultati, nego ovdje, jer se pogadjaju isti rezultati.FKBilder je napisao/la: ↑06 feb 2023, 14:01Ne mozemo praviti cirkus ljudi....Necu igrat Betis-Sevilla, igracu Real-Getafe.....Pa gdje to ima...kraljttbvb je napisao/la: ↑06 feb 2023, 13:41Problem je sto igramo razlicite parove.FKBilder je napisao/la: ↑06 feb 2023, 11:51Ne znam zasto svaki put kada se izgubi pravi se drama a kada se pobjedi nigdje nikog.
Treba vidit moze li da Sloboda igra sve kuci, ovo gost domacin nam ne pase ispast cemo iz lige![]()
Igramo onako kako savez odredi, bas ovaj vikend smo imali 5 ili 6 primjera da ime, jacina, gdje se igra ne igra bas nikakvu ulogu.
Ovdje je u 80% slucajeva domacinsko/gostujuce kolo, pa ispadne da je najbitnije na kojoj si strani, sto jedne dovodi u povlasteni, a druge u nepovlasteni polozaj...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ma kup je meni uzasan sistem. Mozes kopirati rezultate
- __Liedson__
- Kontakt:
Pa samo sam se pozalio na ovo kolo, jer mislim da je gostima bilo lakse. Cuj puna podrska savezu
ko da poslije svakog kola dodjem ovdje i kukam
p.s. ubacite prvu federalnu, ide od mene i wandersona svako kolo hattrick
p.s. ubacite prvu federalnu, ide od mene i wandersona svako kolo hattrick
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Isključenja:
U 6 Kolu SS Lige zbog crvenog kartona sljedeći igrači ne mogu igrati:
1 Liga
/
2 Liga
/
3 Liga
/
Napomena:
U 6 Kolu SS Lige zbog crvenog kartona sljedeći igrači ne mogu igrati:
1 Liga
/
2 Liga
/
3 Liga
/
Napomena:
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
- kraljttbvb
- Kontakt:
Bi bio hattrick ako bi bio na pravoj strani
29 SEZONA

® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Uh sljedece kolo derbi za prvo mjesto
Derbi trenutno dvije najbolje ekipe citave lige.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ukrao sam ti golFKBilder je napisao/la: ↑06 feb 2023, 14:01Ne mozemo praviti cirkus ljudi....Necu igrat Betis-Sevilla, igracu Real-Getafe.....Pa gdje to ima...kraljttbvb je napisao/la: ↑06 feb 2023, 13:41Problem je sto igramo razlicite parove.FKBilder je napisao/la: ↑06 feb 2023, 11:51Ne znam zasto svaki put kada se izgubi pravi se drama a kada se pobjedi nigdje nikog.
Treba vidit moze li da Sloboda igra sve kuci, ovo gost domacin nam ne pase ispast cemo iz lige![]()
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
- __Liedson__
- Kontakt:
Zicer na početku dana 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.