Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Sarmica
Kontakt:

Re: Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023

Post Postao/la Sarmica » 24 feb 2023, 13:34

lumani je napisao/la:
24 feb 2023, 11:32
bombaysaphire je napisao/la:
24 feb 2023, 10:40
Sarmica je napisao/la:
24 feb 2023, 08:01
Pravo ga raja 'gotivi'....mislim Adisa

slika

slika

slika
Fejsbuk komentari su relevantni ??? :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Da,skupilo se 25 Sarmica nakon Lazne izjave od zalizanog :D
Nema to veze sa zalizanim. Adis se samo naštiklao na tvorevinu ekipe koju je napravio Vedran, na tu već postojeću energiju. Jedan Amsal je zaslužio barem 5 minuta igre. Kad ces mu dati priliku ako ne na ovakvim utakmicama. Tako se stvaraju igrači. Klopp protiv Reala ubacuje dijete od 18 godina da mu igra 90 minuta. Ali samo proglašenom šejhu je upala kašika u med, pa se evo već raspojasao po presicama pa dersi uveliko.

marlostanf1eld
Kontakt:

Post Postao/la marlostanf1eld » 24 feb 2023, 13:52

Aziz Bekir je intelektualac za onog kromanjonca i laznog patriotu Bosnica

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 24 feb 2023, 13:57

Sarmica je napisao/la:
24 feb 2023, 13:34
Klopp protiv Reala ubacuje dijete od 18 godina da mu igra 90 minuta.
Pametnije bi mu bilo da nije to uradio.
Želio si poduprijeti svoje stavove ali si upotrijebio katastrofalan argument koji je kontra tebe.

ACAB67
Kontakt:

Post Postao/la ACAB67 » 24 feb 2023, 14:02

Adis Beciragic je nesto najbolje u bh kosarci ikad...idemo adise

Sarmica
Kontakt:

Post Postao/la Sarmica » 24 feb 2023, 14:05

hurem je napisao/la:
24 feb 2023, 13:57
Sarmica je napisao/la:
Klopp protiv Reala ubacuje dijete od 18 godina da mu igra 90 minuta.
Pametnije bi mu bilo da nije to uradio.
Želio si poduprijeti svoje stavove ali si upotrijebio katastrofalan argument koji je kontra tebe.
Tako se stvaraju igrači, a ne da sjede na klupi. Pored toga, nije Liverpool izgubio zbog njega. Njihovi glavni igrači su bili nula. Šta bi rekao za Salaha. Oni su jednostavno out ove godine i vidjelo se da nikako ne mogu parirati Realu. Bezveze šupljiraš.

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 24 feb 2023, 15:14

Ghuraba je napisao/la:
24 feb 2023, 11:37
Aferim selektoru za jos jednu doktorsku press konferenciju! Prvi koji ne uvija, ne zavije, ne umotava, ne prica bajke itd. Naravno da su Sejfic i Topolovic tu samo da popune broj i naravno da nemaju kvalitet za ovakve utakmice (kao ni Sani i Amsal jos uvijek). Da imaju, igrali bi barem aba ligu. Kad budemo igrali protiv Kipra, vjerujem da ce i njima dati priliku. To je isto da pitas trenera fudbalske reprezentacije zasto nije uveo Ajdina Nukica i Hamzu Catakovica u utakmici koju moras dobiti, a igras protiv reprezentacije u rangu jedne Ukrajine.

Osim toga, ponovo je odlicno objasnio situaciju sa Sulejmanovicem i Aticem. Prvi je htio minutazu pored dvojice igraca koji su morali igrati po 30+ minuta (tj. ukupno 60/80) i Kamenjasa koji je u svakom pogledu korisniji od njega. Da mu je rodjeni otac bio trener, ne bi mu mogao naci vise od 5-7 mpg na prvenstvu. Frajer rekao nece da igra i sta je on trebao uraditi na kraju, mozda da ode u Spaniju i moli ga? Poziv je uredno dobio, nije se odazvao i cao. Za drugog je rekao da je lola i previse opusten, ali da se najvise trudio oko njega jer je vidio da ima ogroman potencijal (jos uvijek neiskoristen). Zato mu je i davao po 20+ minuta na prvenstvu, a on je u tri utakmice debelo podbacio. Za taj potencijal znamo i svi mi ovdje na forumu, ali znamo i da se taj lik sklanjao svima redom: od Mege, preko Igokee, pa sad do Buducnosti. Da je gospodin Adis popustio pred njima dvojicom, onda bi izgubio sav kredibilitet i postovanje kod ostalih kosarkasa, pa bi onda i ovi ostali dolazili s novim uslovima. Jos jednom, aferim selektore!
:salut: :salut: :salut:
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 24 feb 2023, 15:20

Sarmica je napisao/la:
lumani je napisao/la:
24 feb 2023, 11:32
24 feb 2023, 10:40

Fejsbuk komentari su relevantni ??? :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Da,skupilo se 25 Sarmica nakon Lazne izjave od zalizanog :D
Nema to veze sa zalizanim. Adis se samo naštiklao na tvorevinu ekipe koju je napravio Vedran, na tu već postojeću energiju. Jedan Amsal je zaslužio barem 5 minuta igre. Kad ces mu dati priliku ako ne na ovakvim utakmicama. Tako se stvaraju igrači. Klopp protiv Reala ubacuje dijete od 18 godina da mu igra 90 minuta. Ali samo proglašenom šejhu je upala kašika u med, pa se evo već raspojasao po presicama pa dersi uveliko.

Vedran nije ozbiljnog protivnika dobio :!: Imao je srece U kvalama jer smo daleko najbolji sastav imali :mrgreen: prvi Malo ozbiljniiji protivnik Litvanija I sta bi :?:

Kada je napustio odmah Sam procvjetao i napisao jaci smo sa Adisom 30%>..

filip13

Post Postao/la filip13 » 24 feb 2023, 16:05

ACAB67 je napisao/la:
23 feb 2023, 23:35
nego dzanan musa i jusuf krmetina nurkic naravno ne igraju za reprezentaciju a igraju ti srbi gegic i lazic i šokac penava....🤦‍♂️
Vide li moderatori ovo pisanje?

Sarmica
Kontakt:

Post Postao/la Sarmica » 24 feb 2023, 16:24

“Mislim da smo u četvrtfinalu igrali sa Hrvatskom. Da nije izvršen pritisak na Marija Primorca, jer je on iz Čapljine, pa on nije igrao tu utakmicu, ali je Gordan Firić igrao, iako su njegovi roditelji bili u Hrvatskoj. Mario nije igrao, i jako nam je falio u toj utakmici. Malo nas je bilo i izgubili smo. Da je Mario bio tu, možda bi i dobili Hrvatsku sa pokojnim Draženom. Mi smo na tom prvenstvu igrali neku čudnu košarku. Bili smo jako opasni. Svi su šutirali, sa svih strana smo bili opasni. Bilalović je bio najviši, a dao je najviše trica. Nismo imali klasičnog centra. Imali smo krilne centre koji pucaju sa svih pozicija. Igrali smo modernu košarku, ovo što se sada igra. Niko nas nije mogao čuvati. Interesantno je da taj Eurobasket nisam ni igrao, jer se rahmetli Mirza Delibašić naljutio na mene za vrijeme Mediteranskih igara. Uradio sam neke stvari koje nisam smio da uradim i on mi je zabranio da igram za reprezentaciju. Rekao mi je da me ne može vratiti u Sarajevo, ali da neću igrati na Eurobasketu. I nisam igrao. Sjedio sam sve vrijeme na klupi. Do tada sam igrao 30 minuta. Napravio sam glupost na Mediteranskim igrama i on mi je jedno jutro rekao nakon sastanka “Adise, nećeš igrati više za reprezentaciju”. Mirza rahmetli je bio takav, nikad nije puno pričao. Kratko i jasno. Bio je intelektualac, čudo od čovjeka. Ova država nažalost neće nikad shvatiti kakav je Mirza Delibašić bio. Sjećam se da je Mario Primorac tada rekao “Mirza, ako mu je zadnja utakmica, gdje mu je cvijeće.” Nisam bio ljut. Mirza je uvijek govorio da bi mene volio imati u ekipi koju bi vodio. Znam koliko me volio i cijenio kao igrača. Međutim, tada me je sasjekao.
Zato sada trenira strogoću i iživljava se nad drugima, pa si i ti možda nekoga sasjekao.
Zadnja izmjena: Sarmica, dana/u 24 feb 2023, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.

theKuPuS
Kontakt:

Post Postao/la theKuPuS » 24 feb 2023, 16:25

filip13 je napisao/la:
24 feb 2023, 16:05
ACAB67 je napisao/la:
23 feb 2023, 23:35
nego dzanan musa i jusuf krmetina nurkic naravno ne igraju za reprezentaciju a igraju ti srbi gegic i lazic i šokac penava....🤦‍♂️
Vide li moderatori ovo pisanje?
ovo je četnik neki koji trola, debilčina, na svim temama piše bljuvotine

a na ovom forumu odavno nema moderacije nikakve

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 24 feb 2023, 16:50

Sarmica je napisao/la:
24 feb 2023, 16:24
“Mislim da smo u četvrtfinalu igrali sa Hrvatskom. Da nije izvršen pritisak na Marija Primorca, jer je on iz Čapljine, pa on nije igrao tu utakmicu, ali je Gordan Firić igrao, iako su njegovi roditelji bili u Hrvatskoj. Mario nije igrao, i jako nam je falio u toj utakmici. Malo nas je bilo i izgubili smo. Da je Mario bio tu, možda bi i dobili Hrvatsku sa pokojnim Draženom. Mi smo na tom prvenstvu igrali neku čudnu košarku. Bili smo jako opasni. Svi su šutirali, sa svih strana smo bili opasni. Bilalović je bio najviši, a dao je najviše trica. Nismo imali klasičnog centra. Imali smo krilne centre koji pucaju sa svih pozicija. Igrali smo modernu košarku, ovo što se sada igra. Niko nas nije mogao čuvati. Interesantno je da taj Eurobasket nisam ni igrao, jer se rahmetli Mirza Delibašić naljutio na mene za vrijeme Mediteranskih igara. Uradio sam neke stvari koje nisam smio da uradim i on mi je zabranio da igram za reprezentaciju. Rekao mi je da me ne može vratiti u Sarajevo, ali da neću igrati na Eurobasketu. I nisam igrao. Sjedio sam sve vrijeme na klupi. Do tada sam igrao 30 minuta. Napravio sam glupost na Mediteranskim igrama i on mi je jedno jutro rekao nakon sastanka “Adise, nećeš igrati više za reprezentaciju”. Mirza rahmetli je bio takav, nikad nije puno pričao. Kratko i jasno. Bio je intelektualac, čudo od čovjeka. Ova država nažalost neće nikad shvatiti kakav je Mirza Delibašić bio. Sjećam se da je Mario Primorac tada rekao “Mirza, ako mu je zadnja utakmica, gdje mu je cvijeće.” Nisam bio ljut. Mirza je uvijek govorio da bi mene volio imati u ekipi koju bi vodio. Znam koliko me volio i cijenio kao igrača. Međutim, tada me je sasjekao.
Zato sada trenira strogoću i iživljava se nad drugima, pa si i ti možda nekoga sasjekao.

Atic treba sledece da ucini :arrow: Dodes ,budes Musko i kazes ,izvinjavam se svima :damn: pogrijesio sam :salut: Ovako ispada jos veci debil ,Zalizani laze i izmislja u njegovo IME.

Sarmica
Kontakt:

Post Postao/la Sarmica » 24 feb 2023, 17:07

Naravno da je samo Adis isključivo kriv što je izgubio dvojicu bitnih košarkaša. Kod pravih trenera se takve stvari ne događaju. Znači, tvoj odnos sa njima nije bio adekvatan pa su shodno tome nastale reakcije koje su se desile. Početak svega je Adis, a ovo što se desilo je samo posljedica.
Kad se sjetim njegove zone protiv Litvanije na EP.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 24 feb 2023, 17:15

Sarmica je napisao/la:
24 feb 2023, 17:07
Naravno da je samo Adis isključivo kriv što je izgubio dvojicu bitnih košarkaša. Kod pravih trenera se takve stvari ne događaju. Znači, tvoj odnos sa njima nije bio adekvatan pa su shodno tome nastale reakcije koje su se desile. Početak svega je Adis, a ovo što se desilo je samo posljedica.
Eto Bosnic je protiv Litvanije bolje postavio igru...ispusli smo 20 razlike od njih, a ljudi jos igrali bez Sabonisa i Valanciunasa. Kad smo pobjeđivali Francuze i Slovence, tad je Adis svima bio dobar, sad zbog je.benog Atica nikome ne valja, a evidentno je da je Atic pogrijesio, Misko ga pravdanjem jos vise ukopao.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 24 feb 2023, 17:19

Sarmica je napisao/la:
Pusti sad zonu , i meni to na qrac pravo ide . Pišemo o odnosu igrača prema državnom dresu , ne možeš ucjenjivati selektora i tu je kraj priče . Atić nastavlja da bude debil , da bude ono što je godinama , tu nema popravka nažalost ...

Musa je bio gori debil od Atića , ali se drastično promjenio i sada je za primjer drugima :salut:
Nurkić talasa između .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 24 feb 2023, 17:28

24 feb 2023, 17:19
Sarmica je napisao/la:
Pusti sad zonu , i meni to na qrac pravo ide . Pišemo o odnosu igrača prema državnom dresu , ne možeš ucjenjivati selektora i tu je kraj priče . Atić nastavlja da bude debil , da bude ono što je godinama , tu nema popravka nažalost ...

Musa je bio gori debil od Atića , ali se drastično promjenio i sada je za primjer drugima :salut:
Nurkić talasa između .
U okrsaju Adis vs. Atic apsolutno kretenu nista ne vjerujem ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 24 feb 2023, 17:43

Sarmica je napisao/la:
Jasno je svima da Adis nije neki vrhunski selektor kao što nije ni Bosnić. Za Atića nije krivac, dao mu je šansu i ne znam šta hoće više. Nije nivo Muse i mora prihvatiti da neće imait neku veću ulogu dok je tu Musa. Kao ni Sulejmanović. Obojica u klubu su manji od makova zrna ni 1% želje nemaju da budu neke bitne karike ali zato hoće da su repci glavni. Ovdje je Adis 100% u pravu. On iz ove ekipe izvlaći maksimum i ne može bolje od ovog.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 24 feb 2023, 18:13

19vendetta87 je napisao/la:
24 feb 2023, 17:15
Sarmica je napisao/la:
Eto Bosnic je protiv Litvanije bolje postavio igru...ispusli smo 20 razlike od njih, a ljudi jos igrali bez Sabonisa i Valanciunasa. Kad smo pobjeđivali Francuze i Slovence, tad je Adis svima bio dobar, sad zbog je.benog Atica nikome ne valja, a evidentno je da je Atic pogrijesio, Misko ga pravdanjem jos vise ukopao.
Bez 10 igraca igrali ;)

Sarmica
Kontakt:

Post Postao/la Sarmica » 24 feb 2023, 18:16

lumani je napisao/la:
24 feb 2023, 18:13
Sarmica je napisao/la:
Bez 10 igraca igrali ;)
Zato smo mi imali Musu ;)

Jadni dječak, kako se samo zabijao u odrasle muškarce :D

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 24 feb 2023, 18:19

Naravno,koga je Bosnic koristio u napadu da bude druga opcija Edinu Aticu :lol: cim je dosla neka B ekipa a ne amaterska reprezentacija izaslo je na vidjelo svo neznanje Vedrana,Adis je dosao u jbnom trenutku i pokazao par puta protiv odlicnih/top reprezentacija da ima slifa za ovaj posao.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 24 feb 2023, 18:33

Sarmica je napisao/la:
24 feb 2023, 18:16
lumani je napisao/la:
24 feb 2023, 18:13

Bez 10 igraca igrali ;)
Zato smo mi imali Musu ;)

Jadni dječak, kako se samo zabijao u odrasle muškarce :D

Da,da MVP i najbolji igrac Reala +plus daleko najbolji na E.B :tralala:

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.