@Mostarac1974 Moj odgovor se nije odnosio na tvoj komentar.Mostarac1974 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 17:33Neznam koje mislio loše išta.Kažem nakatat i sretno im za BANJA LUKU.VictoriasFikret je napisao/la: ↑26 feb 2023, 16:48Njihov autobus nikada nije bio sakrivan niti će biti. Biće dočekani gospodski kako i dolikuje instituciji zvanoj FK Velež Mostar.
RŠD Velež Mostar
-
VictoriasFikret
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
-
Mostarac1974
- Kontakt:
OK.POZDRAV ROĐENIVictoriasFikret je napisao/la: ↑26 feb 2023, 17:39@Mostarac1974 Moj odgovor se nije odnosio na tvoj komentar.Mostarac1974 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 17:33Neznam koje mislio loše išta.Kažem nakatat i sretno im za BANJA LUKU.VictoriasFikret je napisao/la: ↑26 feb 2023, 16:48
Njihov autobus nikada nije bio sakrivan niti će biti. Biće dočekani gospodski kako i dolikuje instituciji zvanoj FK Velež Mostar.
-
VictoriasFikret
- Kontakt:
-
RASanticeva
- Kontakt:
Motivacija više za derbi mora da bude ovo **** izdanje ublehaša Nemanje u svlačionici NAŠEG stadiona...
Svaki kontakt sa loptom ispratiti prikladnim zviždanjem prema patuljastom lentašu
Svaki kontakt sa loptom ispratiti prikladnim zviždanjem prema patuljastom lentašu
Mostar u srcu, Velež do groba
Ako ima pravde dobiće suspenziju za ovo. Delegat nije četo ni ujo tako da je uredno sve unio u zapisnik.RASanticeva je napisao/la: ↑26 feb 2023, 22:02Motivacija više za derbi mora da bude ovo **** izdanje ublehaša Nemanje u svlačionici NAŠEG stadiona...
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Pobijedit Borac kući i derbi , mi smo onda na tri boda od trećeg mjesta.
Sigurno će u obadvije utakmice stadion biti pun a momci motivirani.
Sigurno će u obadvije utakmice stadion biti pun a momci motivirani.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Idemo utakmicu po utakmicu!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
Mostarac45
- Kontakt:
Motiv vise da napunimo stadion i da ih dobijemoRASanticeva je napisao/la: ↑26 feb 2023, 22:02Motivacija više za derbi mora da bude ovo **** izdanje ublehaša Nemanje u svlačionici NAŠEG stadiona...
- OldFashioned
- Kontakt:
Jes baš, retardirani dečko mi je motiv da dođem gledati utakmicu voljenog kluba.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Mi napunimo stadion i protiv Posušja, a dotični nije vrijedan spominjanja. Institucija FK Velež Mostar, usput drago mi je da je teren super. Možemo se definitivno okrenuti novim projektima, natkrivanje sjeverne (centralne) u planu.
Ne znam što naši ne razmišljaju da trenutnu centralku pretvore u budućnosti kao tribinu gdje će biti vip lože, novinarske itd i naprave sve prostorije koje su potrebne.
Naravno pričam o tome kada bi se napravila velika tribina. To bi baš vrhunski bilo. Opet bi ostali mi svi grupisani na novoj tribini, a ova mala bi bila iskorištena u potpunosti.
Ne znam što naši ne razmišljaju da trenutnu centralku pretvore u budućnosti kao tribinu gdje će biti vip lože, novinarske itd i naprave sve prostorije koje su potrebne.
Naravno pričam o tome kada bi se napravila velika tribina. To bi baš vrhunski bilo. Opet bi ostali mi svi grupisani na novoj tribini, a ova mala bi bila iskorištena u potpunosti.
Ti si naša ljubav jedina!
-
Mostarac45
- Kontakt:
Ne govorim o njemu kao pojedincu nego o svima krenuli su udarat i lomit po stadionu napali hasu ekonoma i ostale, mogu kada nema nas na tribinama i u klubu ali nece isto biti 8 marta da znaju svinjari
-
Mostarac1974
- Kontakt:
Evo jedna pjesma za NEMANJU.
O,O,O,O, TAMARA,TAMARA SKIM SI SE SINOĆ KARALA,KARALA DOK SI NJEGA SANJALA SVU NOĆ KAŽI NAM TAMARA,O,O,O. TAMARA

O,O,O,O, TAMARA,TAMARA SKIM SI SE SINOĆ KARALA,KARALA DOK SI NJEGA SANJALA SVU NOĆ KAŽI NAM TAMARA,O,O,O. TAMARA
Lik bitan ko lanjski snijeg,
Mostarac1974 je napisao/la: ↑27 feb 2023, 08:17Evo jedna pjesma za NEMANJU.
O,O,O,O, TAMARA,TAMARA SKIM SI SE SINOĆ KARALA,KARALA DOK SI NJEGA SANJALA SVU NOĆ KAŽI NAM TAMARA,O,O,O. TAMARA![]()
![]()
nadam se da ćemu RA napraviti prikladnu poruku i koreografiju za desetak dana na motiv supruge...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
VictoriasFikret
- Kontakt:
edited
Zadnja izmjena: VictoriasFikret, dana/u 27 feb 2023, 10:58, ukupno mijenjano 1 put.
-
sarajevskirodjeni
- Kontakt:
Jedini premijerligaški duel u ovoj rundi, između Sloge i Veleža, sudiće Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora. Njemu će pomagati Stefan Tešanović iz Istočnog Sarajeva i Bojan Makarić iz Bijeljine, dok je Miloš Gigović četvrti sudija.
Rođen u Mostaru u najljepše doba,
Mostar u srcu Velež do groba!
Mostar u srcu Velež do groba!
Cirkus se nastavlja.sarajevskirodjeni je napisao/la: ↑27 feb 2023, 10:38Jedini premijerligaški duel u ovoj rundi, između Sloge i Veleža, sudiće Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora. Njemu će pomagati Stefan Tešanović iz Istočnog Sarajeva i Bojan Makarić iz Bijeljine, dok je Miloš Gigović četvrti sudija.
Ovaj spisak kao da su iz Sloge sastavljali.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Znači ispadamo iz kupa.
Igrač utakmice Njegomirović
Igrač utakmice Njegomirović
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
Mostarac45
- Kontakt:
Nista dupli blok gore stavit sacuvat nulu i onda su nasi vamo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.