Mozes li objavit taj video brate
Faruk Hadžibegić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Faruk Hadžibegić
Ovaj čovjek je zreo za lomače.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ovo je jedini trener koji je od prvog do 5 intervijua koji sam gledao izgledao totalni low IQ.
Nisam htio to komentirati jer nisam mjerodavan,poštujući njegovu nogometnu karijeru nisam htio izlaziti s tim zapažanjem ali evo
Nisam htio to komentirati jer nisam mjerodavan,poštujući njegovu nogometnu karijeru nisam htio izlaziti s tim zapažanjem ali evo
Sanu memorandum se sprovodi do najsitnijeg detalja...sanu podvala alija izetbegovic je svojim potpisima ukinuo rbih I nametnuo ovaj Frankenstein od drzave... cilj je razbosnjavanje i otudzivanje bosnjaka od bosne I priblizavanje istih arapskim I turskim identitetima... mladomuslimanske posrbice vec 3 decenije planski sabotiraju sve sto bi diglo drzavotvornost I nacionalni ponos kod bosnjaka a to pogotovo ukljucuje sport... tako nigdje u sarajevu nemas spomenik gradascevicu, kralju tvrtku ili hercegu stjepanu ali se zato spomenik digao onom jadniku sto Sina poziva u smrt..hoce posrbice da nam posalju poruku da bosnjaci treba da budu molecivi jadni I popisani umjesto hrabri I prkosni.. ovaj hadzibegic kao I balijetine u savezu poput colpe su olicenje onog najgoreg I najpoganijeg medzu nama...prosto je nevjerovatno da nema niko od bosnjackih politicara bilo dal vlast dal opozicija da udari sakom od sto I da kaza dosta vise.. nego se doslovice takmice ko ce se bolje naguxivat srbima I hdzeu da ga karaju...denimb je napisao/la: ↑08 mar 2023, 20:26Druze nastradali savezi kosarkaski i rukometni, pa sad je na redu i fudbalski, ovo samo budala ne vidi da je cilj unistiti bilo sta sto se identifikuje sa drzavom, oblati, omalovazavaj, unistavaj, a usput od te iste drzave se obogati...cilj je da ti zgade sve pa ukljucujuci i sport, i jedva cekaju da nas 99% kaze **** ovo, ja ovo vise ne pratim, jer tek tad mogu da rade sta hoce, zgadili su ti drzavu i ubili bilo kakvo domoljublje.
Ovo je bolesno jedno stanje, da imas pola drzave koja je mrzi i radi protiv nje, ali zivi od te iste drzave.
I sve to uz pomoc nasih **** prodanih dusa, de da ja stavim 100 000 u dzep, **** drzavu, i nismo za bolje.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Kad bi se neko suprostavio završio bi kao Đinđić u Srbiji. Ovo su mnogo dublji i veći problemi, ovo je začaran krug u kojem glavnu riječ vode velike svjetske sile.gruezi je napisao/la: ↑08 mar 2023, 21:02Sanu memorandum se sprovodi do najsitnijeg detalja...sanu podvala alija izetbegovic je svojim potpisima ukinuo rbih I nametnuo ovaj Frankenstein od drzave... cilj je razbosnjavanje i otudzivanje bosnjaka od bosne I priblizavanje istih arapskim I turskim identitetima... mladomuslimanske posrbice vec 3 decenije planski sabotiraju sve sto bi diglo drzavotvornost I nacionalni ponos kod bosnjaka a to pogotovo ukljucuje sport... tako nigdje u sarajevu nemas spomenik gradascevicu, kralju tvrtku ili hercegu stjepanu ali se zato spomenik digao onom jadniku sto Sina poziva u smrt..hoce posrbice da nam posalju poruku da bosnjaci treba da budu molecivi jadni I popisani umjesto hrabri I prkosni.. ovaj hadzibegic kao I balijetine u savezu poput colpe su olicenje onog najgoreg I najpoganijeg medzu nama...prosto je nevjerovatno da nema niko od bosnjackih politicara bilo dal vlast dal opozicija da udari sakom od sto I da kaza dosta vise.. nego se doslovice takmice ko ce se bolje naguxivat srbima I hdzeu da ga karaju...denimb je napisao/la: ↑08 mar 2023, 20:26Druze nastradali savezi kosarkaski i rukometni, pa sad je na redu i fudbalski, ovo samo budala ne vidi da je cilj unistiti bilo sta sto se identifikuje sa drzavom, oblati, omalovazavaj, unistavaj, a usput od te iste drzave se obogati...cilj je da ti zgade sve pa ukljucujuci i sport, i jedva cekaju da nas 99% kaze **** ovo, ja ovo vise ne pratim, jer tek tad mogu da rade sta hoce, zgadili su ti drzavu i ubili bilo kakvo domoljublje.
Ovo je bolesno jedno stanje, da imas pola drzave koja je mrzi i radi protiv nje, ali zivi od te iste drzave.
I sve to uz pomoc nasih **** prodanih dusa, de da ja stavim 100 000 u dzep, **** drzavu, i nismo za bolje.
Nikad se ništa neće promjeniti... Ustvari hoće, iduća promjena je raspad ove države.
Potpis na sve, i ne bole me ovi sto rade sve to, ja jos od djetinjstva znam da zele da nas uniste, ali ove nase **** balije koje suradjuju sa njima, to su ljudi koje bi na lomaci palio!gruezi je napisao/la: ↑08 mar 2023, 21:02Sanu memorandum se sprovodi do najsitnijeg detalja...sanu podvala alija izetbegovic je svojim potpisima ukinuo rbih I nametnuo ovaj Frankenstein od drzave... cilj je razbosnjavanje i otudzivanje bosnjaka od bosne I priblizavanje istih arapskim I turskim identitetima... mladomuslimanske posrbice vec 3 decenije planski sabotiraju sve sto bi diglo drzavotvornost I nacionalni ponos kod bosnjaka a to pogotovo ukljucuje sport... tako nigdje u sarajevu nemas spomenik gradascevicu, kralju tvrtku ili hercegu stjepanu ali se zato spomenik digao onom jadniku sto Sina poziva u smrt..hoce posrbice da nam posalju poruku da bosnjaci treba da budu molecivi jadni I popisani umjesto hrabri I prkosni.. ovaj hadzibegic kao I balijetine u savezu poput colpe su olicenje onog najgoreg I najpoganijeg medzu nama...prosto je nevjerovatno da nema niko od bosnjackih politicara bilo dal vlast dal opozicija da udari sakom od sto I da kaza dosta vise.. nego se doslovice takmice ko ce se bolje naguxivat srbima I hdzeu da ga karaju...denimb je napisao/la: ↑08 mar 2023, 20:26Druze nastradali savezi kosarkaski i rukometni, pa sad je na redu i fudbalski, ovo samo budala ne vidi da je cilj unistiti bilo sta sto se identifikuje sa drzavom, oblati, omalovazavaj, unistavaj, a usput od te iste drzave se obogati...cilj je da ti zgade sve pa ukljucujuci i sport, i jedva cekaju da nas 99% kaze **** ovo, ja ovo vise ne pratim, jer tek tad mogu da rade sta hoce, zgadili su ti drzavu i ubili bilo kakvo domoljublje.
Istruhli zivi dabogda, pokoljenja im se patila zivot cijeli, mater im ****!
Hvala Aliji na Dejtonu nabijem ga na ****denimb je napisao/la: ↑08 mar 2023, 20:26Druze nastradali savezi kosarkaski i rukometni, pa sad je na redu i fudbalski, ovo samo budala ne vidi da je cilj unistiti bilo sta sto se identifikuje sa drzavom, oblati, omalovazavaj, unistavaj, a usput od te iste drzave se obogati...cilj je da ti zgade sve pa ukljucujuci i sport, i jedva cekaju da nas 99% kaze **** ovo, ja ovo vise ne pratim, jer tek tad mogu da rade sta hoce, zgadili su ti drzavu i ubili bilo kakvo domoljublje.
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Ma yebe me što je to sve na VHS tad kad sam sve snimao. Imam more tih stvari i utakmica reprezentacije. Imam nekih 500 VHS na potkrovlju smještenih. Moram sve pregledati, ali imam taj intervju sa Bahom, kad ga je Baho molio da ostane, a ovaj otišao za Betis. Ovo je bio oproštajni intervju. Citiraću ga bar za sad:
"Kažu ima neki vrhunski talent Ibrahimović u Švedskoj" još je bilo al ovo mi je bilo upečatljivo pa sam zapamtio. Čuj kažu
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ljudi nekontaju da bi srbi I hdz bili bukvalno nemocni da nema nasih posrbica... sda- sdp su obje udbaske stranke koje srbima potpisuju sta god zinu... tako su potpisali zakon o prebivalistu, entitetsko drzavljanstvo, sabotirali tuzbu protiv srbije, k..m nisu mrdnuli da zastite bosnjake u genocidnom krmetnjaku .. bukvalno svaku instituciju I ministarstvo koje ima potencijal da podigne patriotizam I drzavotvornu svijest su predali srbima I hdzeu...oni su covjece potpis 1/1 za ulazak u nato okrenuli I pretvorili ga u plan za saradnju s natom... posrbice dal mladomuslimanske ili jugobalijske su veci srbi od samih srba..denimb je napisao/la: ↑08 mar 2023, 21:10Potpis na sve, i ne bole me ovi sto rade sve to, ja jos od djetinjstva znam da zele da nas uniste, ali ove nase **** balije koje suradjuju sa njima, to su ljudi koje bi na lomaci palio!gruezi je napisao/la: ↑08 mar 2023, 21:02Sanu memorandum se sprovodi do najsitnijeg detalja...sanu podvala alija izetbegovic je svojim potpisima ukinuo rbih I nametnuo ovaj Frankenstein od drzave... cilj je razbosnjavanje i otudzivanje bosnjaka od bosne I priblizavanje istih arapskim I turskim identitetima... mladomuslimanske posrbice vec 3 decenije planski sabotiraju sve sto bi diglo drzavotvornost I nacionalni ponos kod bosnjaka a to pogotovo ukljucuje sport... tako nigdje u sarajevu nemas spomenik gradascevicu, kralju tvrtku ili hercegu stjepanu ali se zato spomenik digao onom jadniku sto Sina poziva u smrt..hoce posrbice da nam posalju poruku da bosnjaci treba da budu molecivi jadni I popisani umjesto hrabri I prkosni.. ovaj hadzibegic kao I balijetine u savezu poput colpe su olicenje onog najgoreg I najpoganijeg medzu nama...prosto je nevjerovatno da nema niko od bosnjackih politicara bilo dal vlast dal opozicija da udari sakom od sto I da kaza dosta vise.. nego se doslovice takmice ko ce se bolje naguxivat srbima I hdzeu da ga karaju...denimb je napisao/la: ↑08 mar 2023, 20:26
Druze nastradali savezi kosarkaski i rukometni, pa sad je na redu i fudbalski, ovo samo budala ne vidi da je cilj unistiti bilo sta sto se identifikuje sa drzavom, oblati, omalovazavaj, unistavaj, a usput od te iste drzave se obogati...cilj je da ti zgade sve pa ukljucujuci i sport, i jedva cekaju da nas 99% kaze **** ovo, ja ovo vise ne pratim, jer tek tad mogu da rade sta hoce, zgadili su ti drzavu i ubili bilo kakvo domoljublje.
Jugobalije kao sto je i sam Alija bio su nas ukopali, od toga svijet bjezi iz drzave i dan danas...nikad nisamo nasli ta muda da se suprostavimo ovome svemu, nego nas unistavaju ljdudi kao sto je jedan Vico, mafijas klasicni...pa **** te zivot nemas novinara sa mudima na tim pres konferencijama da pita nesto normalno...gruezi je napisao/la: ↑08 mar 2023, 21:21Ljudi nekontaju da bi srbi I hdz bili bukvalno nemocni da nema nasih posrbica... sda- sdp su obje udbaske stranke koje srbima potpisuju sta god zinu... tako su potpisali zakon o prebivalistu, entitetsko drzavljanstvo, sabotirali tuzbu protiv srbije, k..m nisu mrdnuli da zastite bosnjake u genocidnom krmetnjaku .. bukvalno svaku instituciju I ministarstvo koje ima potencijal da podigne patriotizam I drzavotvornu svijest su predali srbima I hdzeu...oni su covjece potpis 1/1 za ulazak u nato okrenuli I pretvorili ga u plan za saradnju s natom... posrbice dal mladomuslimanske ili jugobalijske su veci srbi od samih srba..denimb je napisao/la: ↑08 mar 2023, 21:10Potpis na sve, i ne bole me ovi sto rade sve to, ja jos od djetinjstva znam da zele da nas uniste, ali ove nase **** balije koje suradjuju sa njima, to su ljudi koje bi na lomaci palio!gruezi je napisao/la: ↑08 mar 2023, 21:02
Sanu memorandum se sprovodi do najsitnijeg detalja...sanu podvala alija izetbegovic je svojim potpisima ukinuo rbih I nametnuo ovaj Frankenstein od drzave... cilj je razbosnjavanje i otudzivanje bosnjaka od bosne I priblizavanje istih arapskim I turskim identitetima... mladomuslimanske posrbice vec 3 decenije planski sabotiraju sve sto bi diglo drzavotvornost I nacionalni ponos kod bosnjaka a to pogotovo ukljucuje sport... tako nigdje u sarajevu nemas spomenik gradascevicu, kralju tvrtku ili hercegu stjepanu ali se zato spomenik digao onom jadniku sto Sina poziva u smrt..hoce posrbice da nam posalju poruku da bosnjaci treba da budu molecivi jadni I popisani umjesto hrabri I prkosni.. ovaj hadzibegic kao I balijetine u savezu poput colpe su olicenje onog najgoreg I najpoganijeg medzu nama...prosto je nevjerovatno da nema niko od bosnjackih politicara bilo dal vlast dal opozicija da udari sakom od sto I da kaza dosta vise.. nego se doslovice takmice ko ce se bolje naguxivat srbima I hdzeu da ga karaju...
Istruhli zivi druze, za svaki potpis sto su stavili.
Upravo!RajvoSA03 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 21:14Hvala Aliji na Dejtonu nabijem ga na ****denimb je napisao/la: ↑08 mar 2023, 20:26Druze nastradali savezi kosarkaski i rukometni, pa sad je na redu i fudbalski, ovo samo budala ne vidi da je cilj unistiti bilo sta sto se identifikuje sa drzavom, oblati, omalovazavaj, unistavaj, a usput od te iste drzave se obogati...cilj je da ti zgade sve pa ukljucujuci i sport, i jedva cekaju da nas 99% kaze **** ovo, ja ovo vise ne pratim, jer tek tad mogu da rade sta hoce, zgadili su ti drzavu i ubili bilo kakvo domoljublje.
Pametno je Vico odradio sto je ovom fosilu dao ugovor na godinu dana,ako bude poslusna kujica isti ce mu i produziti..
No pasaran Madafaka!
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
umrobihzbogtebe1946
- Kontakt:
Zamisli državu u kojoj se ova seljačina pita za bilo šta… smeće k’o i selektor koji mu ispunjava želje

Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
J.eba nas budala, uzduž i poprijeko.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 23:28Zamisli državu u kojoj se ova seljačina pita za bilo šta… smeće k’o i selektor koji mu ispunjava želje
![]()
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Ima istine u svemu sto ste napisali medjutim moramo priznati jednu stvar mi Bosanci Bosnjaci ili muslimani smo lakomni na pare moc ili zene lakopotkupljivi i to traje vec decenijama unazad jos od vremena Osmanlija i zato uvijek u nasim generacijama nadju se izdajice koje izdaju opsti interes radi licnog i to se desava u svim segmentima od politike zdravstva skolstva sudstva sporta uvijek se nadje jedan takav Bosnjak koji ce potpisat pustit zazmirit dignut ruku i kad se digne halabuka on konta brzo ce se smirit zaboravit samo nek ne puca i to je to nazalost..
Jadna je ta drzava ne kazem da si menadzer Dzeki ili Pjanicu pa uvali jednog koji ne treba na spisak... Ali frajer menadzer treceg golmana i jos uvaljuje skarta...umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 23:28Zamisli državu u kojoj se ova seljačina pita za bilo šta… smeće k’o i selektor koji mu ispunjava želje
![]()
Opis jednom rijecju, moroncinaumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 23:28Zamisli državu u kojoj se ova seljačina pita za bilo šta… smeće k’o i selektor koji mu ispunjava želje
![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ne razumijem šta je Ahmedhodzic razmišljao kada je pristao da igra za ovaj cirkus.
Mada me ne bi čudilo da i on prestane da se odaziva kada napravi neki jak transfer.
Mada me ne bi čudilo da i on prestane da se odaziva kada napravi neki jak transfer.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordocrveni, Kajkutenjoyer i 40 gostiju.