Kraljevina Jugoslavije: Velez
SFRJ: Velez
BiH: Sarajevo
Vi ste jedino bolji poslije rata
Po čemu ste bolji u Jugoslaviji bili?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:44Kraljevina Jugoslavije: Velez
Velez vs Sarajevo (SFRJ)Shategabri je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:45Po čemu ste bolji u Jugoslaviji bili?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:44Kraljevina Jugoslavije: Velez
Koliko ste titula osvojili?

Aj Boracletsgofighter je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:48Ispadoše navijači Veleža kao ekipa koja se krila u Šervudskoj šumi, u najmanju ruku.
Sve poštenjačina do poštenjačine, oličenje poštenja i razmjevanja prema drugima !
Ali kad se vratimo malo u nazad, ko iole prati domaći fudbal i zaviri i arhive federalne lige i krađa na relaciji Velež - svi ostali, doćiće do podataka koji će mnoge navesti na razmišljanje da li su navijači Veleža zaista ovakvi kakvi se predstavljaju ili je ovo samo predstava za nas lakvjernike!?
Uzmi u obzir da Velez ima i vise navijaca i simpatizera od Sarajeva u ExYu i po cijelom Balkanu.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:49Velez vs Sarajevo (SFRJ)Shategabri je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:45Po čemu ste bolji u Jugoslaviji bili?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:44
U Jugoslaviji imamo bolji medjusobni skor. Imamo vise utakmica i pobjeda u Evropi. Vise smo puta bili u top 3 od vas (7-4). Ok, imamo isto trofeja. Vise smo puta igrali finale kupa. Mi smo samo jednom ispali u drugu ligu, a vi dva puta. Mi smo cak i igrali evropsko proljece
RollingPaper je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:51Uzmi u obzir da Velez ima i vise navijaca i simpatizera od Sarajeva u ExYu i po cijelom Balkanu.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:49Velez vs Sarajevo (SFRJ)Shategabri je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:45
Po čemu ste bolji u Jugoslaviji bili?
U Jugoslaviji imamo bolji medjusobni skor. Imamo vise utakmica i pobjeda u Evropi. Vise smo puta bili u top 3 od vas (7-4). Ok, imamo isto trofeja. Vise smo puta igrali finale kupa. Mi smo samo jednom ispali u drugu ligu, a vi dva puta. Mi smo cak i igrali evropsko proljece

O cemu pricas jadan, gdje smo god gostovali u Federalnoj uglavnom podršku dobivali od domacih navijaca zbog borbe protiv kriminalaca.letsgofighter je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:48Ispadoše navijači Veleža kao ekipa koja se krila u Šervudskoj šumi, u najmanju ruku.
Sve poštenjačina do poštenjačine, oličenje poštenja i razmjevanja prema drugima !
Ali kad se vratimo malo u nazad, ko iole prati domaći fudbal i zaviri i arhive federalne lige i krađa na relaciji Velež - svi ostali, doćiće do podataka koji će mnoge navesti na razmišljanje da li su navijači Veleža zaista ovakvi kakvi se predstavljaju ili je ovo samo predstava za nas lakvjernike!?
I zato ste veći klub?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:49Velez vs Sarajevo (SFRJ)Shategabri je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:45Po čemu ste bolji u Jugoslaviji bili?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:44
 samo što je jedan od tih trofeja utješna nagrada
 samo što je jedan od tih trofeja utješna nagrada   

Kako si došao do tog podatka?RollingPaper je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:51Uzmi u obzir da Velez ima i vise navijaca i simpatizera od Sarajeva u ExYu i po cijelom Balkanu.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:49Velez vs Sarajevo (SFRJ)Shategabri je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:45
Yugoslav Cup:Shategabri je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:57I zato ste veći klub?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:49Velez vs Sarajevo (SFRJ)Shategabri je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:45
Nemrem bilivit.
Imamo isto trofejasamo što je jedan od tih trofeja utješna nagrada

Imate i sad taj jedan utješni trofej
100 % tačan podatak.Shategabri je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:59Kako si došao do tog podatka?RollingPaper je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:51Uzmi u obzir da Velez ima i vise navijaca i simpatizera od Sarajeva u ExYu i po cijelom Balkanu.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:49
Velez vs Sarajevo (SFRJ)
Tebi fakat isto osvojio ligu ili kup?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:59Yugoslav Cup:Shategabri je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:57I zato ste veći klub?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:49
Velez vs Sarajevo (SFRJ)
Nemrem bilivit.
Imamo isto trofejasamo što je jedan od tih trofeja utješna nagrada

Imate i sad taj jedan utješni trofej
Winners (2): 1980–81, 1985–86
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
2:2

Haj ne riseShategabri je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:59Kako si došao do tog podatka?RollingPaper je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:51Uzmi u obzir da Velez ima i vise navijaca i simpatizera od Sarajeva u ExYu i po cijelom Balkanu.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:49
Velez vs Sarajevo (SFRJ)

Ma dobro, nekako se ocekivalo da ce na pocetku napraviti neki hajc i niz rezultata. Pozitivni sokShategabri je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:22Mirza je izgubljen došao.LeonProfessional je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:13Mogao bi Mirza danas otkaz popusiti.
Pravo vrijeme da novi trener u pauzi bar malo se upozna s ekipom.
Ocito je Mirza i svlacionicu izgubio, kako pisu ovi upuceni na temi Sarajeva.
E veliko je pitanje, da li bolje kiksati pa da ode Mirza ili dobiti pa da on ostane.
Njega razumijem, al Mirvića nikako.
Jest, baš ćemo stići 10 bodova zaostatka

Znači da vjerujemo tebiRollingPaper je napisao/la: ↑20 mar 2023, 09:00100 % tačan podatak.Shategabri je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:59Kako si došao do tog podatka?RollingPaper je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:51
Uzmi u obzir da Velez ima i vise navijaca i simpatizera od Sarajeva u ExYu i po cijelom Balkanu.

Imate. Više i od Hajduka i Zvezde zajedno.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 09:01Haj ne riseShategabri je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:59Kako si došao do tog podatka?RollingPaper je napisao/la: ↑20 mar 2023, 08:51
Uzmi u obzir da Velez ima i vise navijaca i simpatizera od Sarajeva u ExYu i po cijelom Balkanu.
Svi znamo da mi imamo vise navijaca
Trenutno korisnika/ca: bvsic, GradKamena2, MikiPirs i 15 gostiju.