FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Nerminovic
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
nikad im necu oprostiti za ovo. i to jos prvi dan ramazana mi nasli uraditi.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Dobio je preveliki zalogaj, pojela ga svlacionica.
Nije da mi ga je zao, ali je otjeran kao ker.
@Bundesliga nije da nismo upozoravali cijelo vrijeme.
Nije da mi ga je zao, ali je otjeran kao ker.
@Bundesliga nije da nismo upozoravali cijelo vrijeme.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Njemu je presudila njegova tvrdoglavost jer je vodu sipao samo na svoj mlin.
Formacija 3-5-2 mu je dosla glave.
Tuchel ce to vratiti na fabricke postavke.
Formacija 3-5-2 mu je dosla glave.
Tuchel ce to vratiti na fabricke postavke.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Tuchelom dogovoreno sve.
A sta cemo ako Tuchel bude igrao sa 3 nazad?
A sta cemo ako Tuchel bude igrao sa 3 nazad?

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja iskreno sumnjam u takav scenario.
A da nece Kloppa probati uganjati?

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Imate li više nade da će Tuchel osvojit LP nego što ste imali s Nagelsmannom?
Tuchel isto uvijek igra s 3 nazad, ne očekujte tu promjene.
Tuchel isto uvijek igra s 3 nazad, ne očekujte tu promjene.
Kako su ga popisali jbt
Prvo dogovorili sa Tuchelom pa mu dali otkaz.

Prvo dogovorili sa Tuchelom pa mu dali otkaz.
Exclusive news confirmed: Thomas Tuchel becomes new FC Bayern head coach, full agreement in place. He has already accepted the job. #FCBayern
Contract agreed, documents are being prepared tonight.
Pa dogovoreno je sve Tuchelom, on je novi trener.Omerbavarac je napisao/la: ↑23 mar 2023, 22:16Ja iskreno sumnjam u takav scenario.
A da nece Kloppa probati uganjati?![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma dajte, Julian je trenerčina, taktičar, renesansni trener. Redovno ovdje pljujemo na svakog trenera, tako smo pljuvali na Carla, Pepa, Niku, nekome opravdano a nekome ne, na kraju se svodi sve na jedno, ocjena trenera jesu trofeji i pobjede. Ne možeš s ovakvom ekipom voditi borbu za prvu mjesto a da te Union Berlin prati. Ovdje se trebalo voditi već 10+ bodova razlike.
City ima strašan tim, Real Madrid ima strašan tim, ali niko nema širinu kao mi. I šta radi lik? Izmišlja taktiku u kojoj nam Augsburg postiže tri gola uslijed Allianz Arene. Bayern je ozbiljan klub da sebi to dozvoli.
Možda uzme LP

City ima strašan tim, Real Madrid ima strašan tim, ali niko nema širinu kao mi. I šta radi lik? Izmišlja taktiku u kojoj nam Augsburg postiže tri gola uslijed Allianz Arene. Bayern je ozbiljan klub da sebi to dozvoli.
Možda uzme LP

Neobican mi je tajming, ne vjerujem da su rezultati razlog otkaza, ipak je Bayern i dalje u lovu na sva tri trofeja. Jos jucer je Hainer govorio kako su ga doveli na duzi period, a ako se jos zna da je i Tuchel dogovoren, pa nije ni to moglo preko noci da se odradi, bas cudno. Mozda ima jos poneki razlog koji nije izasao u javnost, a mozda je i krtica svemu kriva ko sto rece netko.
-
- Kontakt:
Ovo je moglo samo ovako zavrsiti.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Centre forward
- Kontakt:
Nije on u zaostatku od 10 bodova u BL, i nije ispao iz Lige Prvaka od nekog polukluba pa da se ovo "skuha" ovako brzo.
Nešto drugo je u pitanju, nešto "ispod tezge".
Aa možda se Miler probudio nervozan i odlučio da mijenja trenera.
Nešto drugo je u pitanju, nešto "ispod tezge".
Aa možda se Miler probudio nervozan i odlučio da mijenja trenera.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Nije sigurno otkaz zbog 3-5-2
Sjetite se izjave Carla kad je otišao, najveći pritisak u karijeri je osjetio u Bayernu, što?
Nije zbog rezultat, strašni Union nas prati u stopu, BvB ispred nas iako igraju sezonu bez pola tima.
Sjetite se izjave Carla kad je otišao, najveći pritisak u karijeri je osjetio u Bayernu, što?
Nije zbog rezultat, strašni Union nas prati u stopu, BvB ispred nas iako igraju sezonu bez pola tima.
Istina ili medijska nagadjanja.
Ako je istina onda ga je pritisak pojeo,I sam je rekao da kad pritisak dosegne nepodnosljivost da ce sam otici.
I sto kaze Hasan da je ekipa koja je igrala prije tri dana pretrcala Bayerna koji je odmarao 5-6 dana.Jos od Dortmunda se njemu trese stolica, Hollywood
Ako je istina onda ga je pritisak pojeo,I sam je rekao da kad pritisak dosegne nepodnosljivost da ce sam otici.
I sto kaze Hasan da je ekipa koja je igrala prije tri dana pretrcala Bayerna koji je odmarao 5-6 dana.Jos od Dortmunda se njemu trese stolica, Hollywood
VOLIM BAYERN
Ovo ako je istina,ovo nije nivo Bayerna i po meni los potez ali bas.
Nevidim razlog da se ovako naglo bez realno nekih velikih problema otjera trener placen toliki novac,da ne govorim da su do juce govorili da nece otici sigurno i da je tu da pravi i razvija projekt i ta prica.
Pred ovako bitne utakmice sa Cityem uci s novim trenerom hladno pisi gotovo sa ligom prvaka.
Ja jos nevjerujem iako svi pisu o tome,ali zaista nema smisla.
Ako je istina nakon dugo vremena bas sam razocaran postupcima naseg kluba.
Tuchel svaka cast,trener top,ali na kraju sezone uskace i to pred najteze moguce utakmice City i Dortmund.
Ako je istina ja sam razocaran i apsolutno siguran da ce se svi kajati i prije kraja ove sezone
Nevidim razlog da se ovako naglo bez realno nekih velikih problema otjera trener placen toliki novac,da ne govorim da su do juce govorili da nece otici sigurno i da je tu da pravi i razvija projekt i ta prica.
Pred ovako bitne utakmice sa Cityem uci s novim trenerom hladno pisi gotovo sa ligom prvaka.
Ja jos nevjerujem iako svi pisu o tome,ali zaista nema smisla.
Ako je istina nakon dugo vremena bas sam razocaran postupcima naseg kluba.
Tuchel svaka cast,trener top,ali na kraju sezone uskace i to pred najteze moguce utakmice City i Dortmund.
Ako je istina ja sam razocaran i apsolutno siguran da ce se svi kajati i prije kraja ove sezone
- numanumaye22
- Kontakt:
Najveca glupost dati otkaz liku pred vaznu tekmu sa Cityem.
Jeste vi meni random klub, svaki mjesec neki novi plot twist 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Svlacionica je otjerala jednog Ancelottia, za kojeg igraci “ginu” u svakom klubu u kojem je radio.
Ipak je zubalo bio prelagan zalogaj za kolovodju Mullera.
Bice opasna odsteta isplacena za otkaz, plus odsteta kda je dolazio…
Cekamo sarmu da nam blize objasni kako ce Bayern podnijeti finansijski tjeranje zubala.
Ipak je zubalo bio prelagan zalogaj za kolovodju Mullera.
Bice opasna odsteta isplacena za otkaz, plus odsteta kda je dolazio…
Cekamo sarmu da nam blize objasni kako ce Bayern podnijeti finansijski tjeranje zubala.
Zadnja izmjena: Lenaa, dana/u 23 mar 2023, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Tuchel ce odskolovati celavu prevaru i lagano proci u polufinale.
I am not yet born; O hear me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovo se moralo pripremati barem nekoliko dana.
Moguce da je poraz od Leverkusena prelio casu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.