FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
47
28%

Ukupno glasova: 167

ZipSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ZipSarajevo » 03 apr 2023, 15:43

NazorUso je napisao/la:
03 apr 2023, 15:41
ZipSarajevo je napisao/la:
03 apr 2023, 15:39
NazorUso je napisao/la:
03 apr 2023, 15:37

Rece zipche magustar sporta, i fitnes instruktor koji je radio s Avramom pa zna koliko je spreman :rol:
S jednom nogom je 6368755 puta bolji od projekta kluba !
P.S. Avram moze pokazati svoj puni kapacitet kad dobije nekoliko utakmica u kontinuitetu. Nazalost masnokosi ku to nece dati !!!
Najjaci igrac lige u 14 utakmica ima 1 gol i 1 ass... Ti sad mozes pricati sta hoces, ali statistika kaze da se on ispod prosjeka pokazao u Sarajevu.
Najaci igrac lige ne moze sa tribine davati golove a Bgm ni sa klupe asstirati. Da je dobio priliku kao neki, vidio bi se kvalitet na jos vecem nivou.
P.S. Nije fudbal samo gol i asistencija !
Najjaci igrac lige bi igrao, najjaceg igraca lige spremnog sigurno neki xy trener nebi stavljao na tribinama.

Vama se mozak isprao, najgore sto vi fkt mislite da je Avram namjesnki poslan na tribine da bi mu Mirza upropastio karijeru i da bi njego sin igrao :urnebes: :urnebes:

Nije fudbal samo gol i asistencija, zato cemo mi i biti prvaci ove godine sa najvise postignutih golova i najvise asistencija u ligi :urnebes:

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 03 apr 2023, 15:45

Dal je postao bas visak nekako u timu, nije to zato sto je Dal Varesanovic vec generalno gledam uopste se vise ne uklapa u kosture ekipe u igru. Uzet kolko se za njega moze uzet za ljeto i dovest neku desetku sa nasim papirima i saltat ga sa Avramom
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 03 apr 2023, 15:46

03 apr 2023, 15:43
NazorUso je napisao/la:
03 apr 2023, 15:39

Najjaci igrac lige u 14 utakmica ima 1 gol i 1 ass... Ti sad mozes pricati sta hoces, ali statistika kaze da se on ispod prosjeka pokazao u Sarajevu.
Najaci igrac lige ne moze sa tribine davati golove a Bgm ni sa klupe asstirati. Da je dobio priliku kao neki, vidio bi se kvalitet na jos vecem nivou.
Najjaci igrac lige bi igrao, najjaceg igraca lige sigurno neki xy trener nebi stavljao na tribinama.

Vama se mozak isprao, najgore sto vi fkt mislite da je Avram namjesnki poslan na tribine da bi mu Mirza upropastio karijeru i da bi njego sin igrao :urnebes: :urnebes:
Jok, strucnom analizom nas Prandeli procijenio da mu Avram ne treba i poslao ga na tribine :rol: pa kad se zatresla stolica, vracaj Avrama da spasava quzicu Prandeliju.
Djeca se sprdaju s vama braniocima masnokosog i aylah...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 03 apr 2023, 15:49

Eto prilike da ugrabimo Ordagica :D Ne znam da li se ikad neki igrac prizeljkivao kao on, mozda Skoro vele vakta ili Hota :D
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

ZipSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la ZipSarajevo » 03 apr 2023, 15:50

NazorUso je napisao/la:
03 apr 2023, 15:46
03 apr 2023, 15:43
NazorUso je napisao/la:

Najjaci igrac lige bi igrao, najjaceg igraca lige sigurno neki xy trener nebi stavljao na tribinama.

Jok, strucnom analizom nas Prandeli procijenio da mu Avram ne treba i poslao ga na tribine :rol: pa kad se zatresla stolica, vracaj Avrama da spasava quzicu Prandeliju.
Djeca se sprdaju s vama braniocima masnokosog i aylah...
Ja vise mislim da bi se neutralni pratioci sprdali s tobom npr, jer sta ti pricas je samo da bi nesta rekao, pa makar to bilo i nesta glupo.

E cuj vracaj Avrama da nas spasi :urnebes: :urnebes: A do sad nije igrao po 20-30 minuta, osim prve utakmice kad je bio na tribinama.
Sta je to Avram jucer duze igrao u odnosu na druge utakmice? :urnebes: :urnebes:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 03 apr 2023, 15:50

Ja i ne znam zasto mi toliko težimo ka toj nekoj 10ki, kad ta pozicija u modernom fudbalu polako izumire. Prije su 10ke bile klase u timovima sa najjacom tehnikom, ali isto tako dosta spori igraci koji nisu puno marili za odbranu. Danas se fudbal igra brzo i možemo baciti oko na evropske ekipe gdje skoro niko nema onu klasičnu 10ku (barem se na prvu ne mogu sjetiti neke ekipe).

Šta znam mozda sam lud ali probati na sredini trio Balta - Vrancic - Cirjak.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

kenoHZ

Post Postao/la kenoHZ » 03 apr 2023, 15:51

NazorUso je napisao/la:
03 apr 2023, 14:48
kenoHZ je napisao/la:
03 apr 2023, 14:29
03 apr 2023, 14:08
Znaci brani se Avramovski ko da je Messi. Ne smijes reci da je rizican jer je sklon povreda, odmah se iskace i brani kako mi pojma nemamo o fudbalu al jedan jedini strucnjak sve zna :urnebes:
Nakon jučerašnje šutnje poslije 73 minute opet su se probudili sa istom retorikom. :bow: :bow:
kenoHZ je napisao/la:
30 avg 2022, 21:26
Dal Varesanovic je naš najbolji igrač i najveci potencijal na našem rosteru. Pljuvači malo gledajte kako igra, i zamislite da se preziva Ivanović ili Ivković ili kako god (budite kreativni), pa bacite komentar. Momak igra odlično!
Sa sjeverq vjetar duva, magoda naseg dalkana cuva 🍓
Hahahah gdje si ti, jesi li odmorio :tralala: Da ti brat objasni nešto, u datom trenutku kad sam to napisao meni je Dal bio najbolji. Sad ne opravdava moje tadašnje mišljenje, ali i dalje stojim iza toga što sam napisao i vjerujem da će opet proigrati. E sad ti meni reci kakve to ima veze sa time što si se ti od jučer sakrio?
Nego reci ti nama Ima li kakvih svađa između trenera i igrača? Selimo li gdje?

ZipSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la ZipSarajevo » 03 apr 2023, 15:55

Nas najjaci igrac je odigrao jednu utakmicu svih 90minuta.

Znaci Avramovski kad je poceo u prvih 11, to je bilo ukupno 5 utakmica ove sezone ima skor od 3 poraza(Sloboda,Leotar velez) i dvije pobjede(Igman i Posusje)

Nas Messi...

slika

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 03 apr 2023, 16:03

Nisam bio za Avrama da igra cisto na osnovu imena, juce je covjek usao u istoj minuti kad i Dal i eleiminisiao konkurenciju..

Ljudi moraju isto znat kad neki igrac izbori mjesto u prvih 11 trener ga nece tek tako lahko izbacit iz prvih 11. To imaju dva razloga a to je da taj sto je u prvih 11 stekne sampouzdanje (jer to nebi stekao ako ga trener izbaci nakon 1-2 losije utakmice takodje trener tim tjera njegu zamjenu da radi 2x vise i tako da starteru neda mira (prostor za opustanje).

Avram je juce po meni izborio mjesto medju prvih 11. Dal se izborio za klupu i to je to..

Koliko je Avram dao golova assistencija nije relavantno uopste jer covjek nije igrao puno..u narednih 9 utakmica avram ako nebude medju 2 najbolja igraca po igri iki najbolji asistent ekipe (ako nije spreman njegov problem) al definitivno ima sve preduslove da bude ili najbolji asistent ili igrac pa cak i napadac ako se uzme da je to catakovic koji ima 3 gola za 25 utakmica. Takodje imamo kvalitetne igrace on je poprilicno dugo sad u ekipi (proces prilagodbe i vise nego dovoljan) imamo od 9 utakmica jos 4 utakmice sa dundjer ekipama u vidu leotara igman sloga tc.

Takodje i njemu je u interesu da procepi sa igrom jer njemu istice ugovor cinimi se sad na ljeto, jer ako bude igrao kao do sad sigurno mu necemo produzit ugovor a takodje tesko ce iko ko bi ga htio angazovat dat i 50% love koju mu mi trenutno dajemo..

Takodje treba posteno reci avram dosad nije opravdao pare koje muze od kluba, i moze se konstatovat da je prevare (greska ) ovo dosad sto je pokazao

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 03 apr 2023, 16:09

slika
Sarajevo ljubavi moja.

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 03 apr 2023, 16:14

Dzaba se raspravljate oko igraca koji ce na ljeto 95% dobit papire i zahvalnicu bez obzira sta je pokazao i sta mozda jos moze pokazat…

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 03 apr 2023, 16:22

Vala je glupost povratak na Bilino , u Kakanj ides rahat ko na Kosevo a u zenici samo cekas ko ce te nataknuti na noz samo zato sto navijas za Sarajevo .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

kenoHZ

Post Postao/la kenoHZ » 03 apr 2023, 16:28

mikimaus je napisao/la:
03 apr 2023, 16:22
Vala je glupost povratak na Bilino , u Kakanj ides rahat ko na Kosevo a u zenici samo cekas ko ce te nataknuti na noz samo zato sto navijas za Sarajevo .
Slažem se, ali sa druge imaš teren i uslove.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 03 apr 2023, 16:32

mikimaus je napisao/la:
Drugacije razmisljamo.
Teren neuporedivo bolji, sto po nekom pravilu vise nama odgovara, na losem terenu bi se bolje oni snasli + najavljeni snijeg ova 2 dana
Tribine za navijace, krov sam ugodjaj neuporedivo bolji
Da je dalje - jeste, nista znacajno 20ak kilometara to je 20ak min razlike
Ko ide u manjim grupama nek se ne istice bez obiljezja bar do stadiona i nema problema
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 03 apr 2023, 16:37

Avramovski je protiv Slobode i Leotara jesenas poceo na zadnjem veznom, a također jos par igraca na tim utakmicama je igralo mimo svojih prirodnih pozicija.U toj retardiranoj Obucinoj formaciji i njegovim nenormalnim taktickim zamislima, ni Messi se ne bi snasao, tako da dva poraza u tim utakmicama, bez da smo šansu napravili, uopšte ne treba da čude.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 03 apr 2023, 16:45

mikimaus je napisao/la:
Pa nemas gdje, Mladost igra kuci sljedecu utakmicu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 03 apr 2023, 17:08

kenoHZ je napisao/la:
03 apr 2023, 15:51
NazorUso je napisao/la:
03 apr 2023, 14:48
kenoHZ je napisao/la:
03 apr 2023, 14:29

Nakon jučerašnje šutnje poslije 73 minute opet su se probudili sa istom retorikom. :bow: :bow:
kenoHZ je napisao/la:
30 avg 2022, 21:26
Dal Varesanovic je naš najbolji igrač i najveci potencijal na našem rosteru. Pljuvači malo gledajte kako igra, i zamislite da se preziva Ivanović ili Ivković ili kako god (budite kreativni), pa bacite komentar. Momak igra odlično!
Sa sjeverq vjetar duva, magoda naseg dalkana cuva 🍓
Hahahah gdje si ti, jesi li odmorio :tralala: Da ti brat objasni nešto, u datom trenutku kad sam to napisao meni je Dal bio najbolji. Sad ne opravdava moje tadašnje mišljenje, ali i dalje stojim iza toga što sam napisao i vjerujem da će opet proigrati. E sad ti meni reci kakve to ima veze sa time što si se ti od jučer sakrio?
Nego reci ti nama Ima li kakvih svađa između trenera i igrača? Selimo li gdje?
I tebi nesto objasnjavati ? Ne vrijedi 🍓
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 03 apr 2023, 17:12

slika
:salut:
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 03 apr 2023, 17:21

JavierBosnia je napisao/la:
03 apr 2023, 16:32
mikimaus je napisao/la:
Drugacije razmisljamo.
Teren neuporedivo bolji, sto po nekom pravilu vise nama odgovara, na losem terenu bi se bolje oni snasli + najavljeni snijeg ova 2 dana
Tribine za navijace, krov sam ugodjaj neuporedivo bolji
Da je dalje - jeste, nista znacajno 20ak kilometara to je 20ak min razlike
Ko ide u manjim grupama nek se ne istice bez obiljezja bar do stadiona i nema problema
teren nama ništa ne znači, bio je on odličan i protiv tc pa smo 5 tamo primili.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 03 apr 2023, 17:29

benko21 je napisao/la:
03 apr 2023, 17:12
slika
:salut:
+ dodas Listicu.

Dvije utakmice u kojima su igraci dali svojih 100%, i dobili obje utakmice u dobroj igri i borbenosti.

Ocito im ne prija podrska hordi. Igraci igraju fanaticnije i borbenije, cim mi grmimo i tu smo uz njih.

Ismir Mirvic je neshvatljiv covjek, ako ne moze zakljuciti/vidjeti to.
- FKS -

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: keli, OzmoodPinglewood, perodeformero, pjankesarajevo i 48 gostiju.