Samo sto je sad trener m.v.mnon46 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 17:21teren nama ništa ne znači, bio je on odličan i protiv tc pa smo 5 tamo primili.JavierBosnia je napisao/la: ↑03 apr 2023, 16:32Drugacije razmisljamo.
Teren neuporedivo bolji, sto po nekom pravilu vise nama odgovara, na losem terenu bi se bolje oni snasli + najavljeni snijeg ova 2 dana
Tribine za navijace, krov sam ugodjaj neuporedivo bolji
Da je dalje - jeste, nista znacajno 20ak kilometara to je 20ak min razlike
Ko ide u manjim grupama nek se ne istice bez obiljezja bar do stadiona i nema problema
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sada će se ponovo vratiti na Bilino polje, jer kako saznajemo, na tome su insistirali stručni štab i igrači zbog kvaliteta terena.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ovo je javni forum, radi drugih ljudi koji ovo čitaju zadnji put ti se obraćam. Svoje komplekse i frustracije trebaš ostaviti negdje pa doći na forum, nije ti ovo zadruga. Čitajući tvoje odgovore vidim koliko je sati tako da prekidam svaku komunikaciju. Idi drk*j na Ajlu svakako si njen najveći fan, i prođi se i mene i svakoga sa kime ne djeliš mišljenje. Ideje o jednoumlju na forumu i etiketiranje pojedinaca drugačijeg mišljenja zaboravi.NazorUso je napisao/la: ↑03 apr 2023, 17:08I tebi nesto objasnjavati ? Ne vrijedikenoHZ je napisao/la: ↑03 apr 2023, 15:51Hahahah gdje si ti, jesi li odmorioDa ti brat objasni nešto, u datom trenutku kad sam to napisao meni je Dal bio najbolji. Sad ne opravdava moje tadašnje mišljenje, ali i dalje stojim iza toga što sam napisao i vjerujem da će opet proigrati. E sad ti meni reci kakve to ima veze sa time što si se ti od jučer sakrio?
Nego reci ti nama Ima li kakvih svađa između trenera i igrača? Selimo li gdje?![]()
Samo truješ forum i ljude koji čitaju tvoje komentare sa svojim botovanjem i lažima.
Over'n Out!
Mozda je Zenica i zbog Tana (ipak kulturniji je stadion i to sve).
6 aprila na dan grada je dodjela u Vijecnici priznanja a Tan je dobitnik plakete grada Sarajeva.Bilo je nešto price da ce on licno doci da preuzme to pa nakon toga i na utakmicu.
6 aprila na dan grada je dodjela u Vijecnici priznanja a Tan je dobitnik plakete grada Sarajeva.Bilo je nešto price da ce on licno doci da preuzme to pa nakon toga i na utakmicu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Decko je bolestankenoHZ je napisao/la: ↑03 apr 2023, 17:51Ovo je javni forum, radi drugih ljudi koji ovo čitaju zadnji put ti se obraćam. Svoje komplekse i frustracije trebaš ostaviti negdje pa doći na forum, nije ti ovo zadruga. Čitajući tvoje odgovore vidim koliko je sati tako da prekidam svaku komunikaciju. Idi drk*j na Ajlu svakako si njen najveći fan, i prođi se i mene i svakoga sa kime ne djeliš mišljenje. Ideje o jednoumlju na forumu i etiketiranje pojedinaca drugačijeg mišljenja zaboravi.NazorUso je napisao/la: ↑03 apr 2023, 17:08I tebi nesto objasnjavati ? Ne vrijedikenoHZ je napisao/la: ↑03 apr 2023, 15:51
Hahahah gdje si ti, jesi li odmorioDa ti brat objasni nešto, u datom trenutku kad sam to napisao meni je Dal bio najbolji. Sad ne opravdava moje tadašnje mišljenje, ali i dalje stojim iza toga što sam napisao i vjerujem da će opet proigrati. E sad ti meni reci kakve to ima veze sa time što si se ti od jučer sakrio?
Nego reci ti nama Ima li kakvih svađa između trenera i igrača? Selimo li gdje?![]()
Samo truješ forum i ljude koji čitaju tvoje komentare sa svojim botovanjem i lažima.
Over'n Out!

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
kenoHZ je napisao/la: ↑03 apr 2023, 17:51Ovo je javni forum, radi drugih ljudi koji ovo čitaju zadnji put ti se obraćam. Svoje komplekse i frustracije trebaš ostaviti negdje pa doći na forum, nije ti ovo zadruga. Čitajući tvoje odgovore vidim koliko je sati tako da prekidam svaku komunikaciju. Idi drk*j na Ajlu svakako si njen najveći fan, i prođi se i mene i svakoga sa kime ne djeliš mišljenje. Ideje o jednoumlju na forumu i etiketiranje pojedinaca drugačijeg mišljenja zaboravi.NazorUso je napisao/la: ↑03 apr 2023, 17:08I tebi nesto objasnjavati ? Ne vrijedikenoHZ je napisao/la: ↑03 apr 2023, 15:51
Hahahah gdje si ti, jesi li odmorioDa ti brat objasni nešto, u datom trenutku kad sam to napisao meni je Dal bio najbolji. Sad ne opravdava moje tadašnje mišljenje, ali i dalje stojim iza toga što sam napisao i vjerujem da će opet proigrati. E sad ti meni reci kakve to ima veze sa time što si se ti od jučer sakrio?
Over'n Out!

Zato su i izabrali Zenicu, da nam Ajlic fine fotke ima.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Svako s ocima moze vidjeti uticaj navijaca, mislim i gurbete da bi dobili kad bi igrace nosio huk navijaca medjutim nas yankee influnser ne vidi to. Samo pokazuje da je lik ogranicen ko balkon i zna o fudbalu koliko i njegova draga aylah. U najvecem interesu kluba bi bilo da svaku tekmu budemo s navijacima a znamo kako ce se to desit, tako cemo jedino i izborit Evropu.
- napoleon72
- Kontakt:
Nisi lud, ja sam se sav osusio pisuci to nebrojeno puta. Izumrla pozicija jos nekad 2014., zadnje velike klasicne desetke Ozil i Mata. Danas u toj 4231 formaciji sa desetkom igra jedino Man Utd od ovih vecih klubova sa Brunom. I City se ponekad transformise u 4231 al KDB je daleeko od obicne desetke. Bayern vise igra 4-4-1-1 jer Muller nije desetka nego haman spic. A svi drugi igraju 433 ili 343/352. Arsenal, Tottenham, Liverpool, Napoli, Inter, Roma, Real, Barselona, Dortmund, Chelsea, Newcastle...ElCartel11 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 15:50Ja i ne znam zasto mi toliko težimo ka toj nekoj 10ki, kad ta pozicija u modernom fudbalu polako izumire. Prije su 10ke bile klase u timovima sa najjacom tehnikom, ali isto tako dosta spori igraci koji nisu puno marili za odbranu. Danas se fudbal igra brzo i možemo baciti oko na evropske ekipe gdje skoro niko nema onu klasičnu 10ku (barem se na prvu ne mogu sjetiti neke ekipe).
Šta znam mozda sam lud ali probati na sredini trio Balta - Vrancic - Cirjak.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Mogao si biti mastovitiji pri izboru nika ta drugi profilKenozoik87 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 17:57kenoHZ je napisao/la: ↑03 apr 2023, 17:51Ovo je javni forum, radi drugih ljudi koji ovo čitaju zadnji put ti se obraćam. Svoje komplekse i frustracije trebaš ostaviti negdje pa doći na forum, nije ti ovo zadruga. Čitajući tvoje odgovore vidim koliko je sati tako da prekidam svaku komunikaciju. Idi drk*j na Ajlu svakako si njen najveći fan, i prođi se i mene i svakoga sa kime ne djeliš mišljenje. Ideje o jednoumlju na forumu i etiketiranje pojedinaca drugačijeg mišljenja zaboravi.
Over'n Out!![]()
![]()
![]()

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- napoleon72
- Kontakt:
A realno ba! Noke, keno, kenozoik!NazorUso je napisao/la: ↑03 apr 2023, 18:07Mogao si biti mastovitiji pri izboru nika ta drugi profilKenozoik87 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 17:57kenoHZ je napisao/la: ↑03 apr 2023, 17:51
Ovo je javni forum, radi drugih ljudi koji ovo čitaju zadnji put ti se obraćam. Svoje komplekse i frustracije trebaš ostaviti negdje pa doći na forum, nije ti ovo zadruga. Čitajući tvoje odgovore vidim koliko je sati tako da prekidam svaku komunikaciju. Idi drk*j na Ajlu svakako si njen najveći fan, i prođi se i mene i svakoga sa kime ne djeliš mišljenje. Ideje o jednoumlju na forumu i etiketiranje pojedinaca drugačijeg mišljenja zaboravi.
Over'n Out!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma smijesno je to i porediti sa ovim medjunarodnim vrhunskim klubovima. Moze se reci da je Odegaard ta pozicija u Arsenalu, ali to je tim koji toliko trci i pravi pressing, da je nepravedno reci da se radi o istom sportu ko ovo sto mi ovdje pratimo. Svi igraci 90 minuta bukvalno jedu teren, nema stajanja, kod nas u 20.minuti jedva cekaju da se neko pocne valjat da mogu pritrcat i popit pola flase vodenapoleon72 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 18:03Nisi lud, ja sam se sav osusio pisuci to nebrojeno puta. Izumrla pozicija jos nekad 2014., zadnje velike klasicne desetke Ozil i Mata. Danas u toj 4231 formaciji sa desetkom igra jedino Man Utd od ovih vecih klubova sa Brunom. I City se ponekad transformise u 4231 al KDB je daleeko od obicne desetke. Bayern vise igra 4-4-1-1 jer Muller nije desetka nego haman spic. A svi drugi igraju 433 ili 343/352. Arsenal, Tottenham, Liverpool, Napoli, Inter, Roma, Real, Barselona, Dortmund, Chelsea, Newcastle...ElCartel11 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 15:50Ja i ne znam zasto mi toliko težimo ka toj nekoj 10ki, kad ta pozicija u modernom fudbalu polako izumire. Prije su 10ke bile klase u timovima sa najjacom tehnikom, ali isto tako dosta spori igraci koji nisu puno marili za odbranu. Danas se fudbal igra brzo i možemo baciti oko na evropske ekipe gdje skoro niko nema onu klasičnu 10ku (barem se na prvu ne mogu sjetiti neke ekipe).
Gdje se prijavljuje , valjalo bi omastiti brk .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
- napoleon72
- Kontakt:
Jasno, al bas zato se trebamo okrenut modernom fudbalu na vrijeme. Zrinjski je to uradio i evo prekucava ligu drugu sezonu uzastopno, bili na korak od grupne faze KL. Koga ces dobit u Evropi ako ti je kljucni igrac neka mrljava desetka? Ma koliki majstor tu bio, ekipe u Evropi to zatvaraju bez po muke i osujete ti glavnu napadacku snagu.spezial je napisao/la: ↑03 apr 2023, 18:30Ma smijesno je to i porediti sa ovim medjunarodnim vrhunskim klubovima. Moze se reci da je Odegaard ta pozicija u Arsenalu, ali to je tim koji toliko trci i pravi pressing, da je nepravedno reci da se radi o istom sportu ko ovo sto mi ovdje pratimo. Svi igraci 90 minuta bukvalno jedu teren, nema stajanja, kod nas u 20.minuti jedva cekaju da se neko pocne valjat da mogu pritrcat i popit pola flase vodenapoleon72 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 18:03Nisi lud, ja sam se sav osusio pisuci to nebrojeno puta. Izumrla pozicija jos nekad 2014., zadnje velike klasicne desetke Ozil i Mata. Danas u toj 4231 formaciji sa desetkom igra jedino Man Utd od ovih vecih klubova sa Brunom. I City se ponekad transformise u 4231 al KDB je daleeko od obicne desetke. Bayern vise igra 4-4-1-1 jer Muller nije desetka nego haman spic. A svi drugi igraju 433 ili 343/352. Arsenal, Tottenham, Liverpool, Napoli, Inter, Roma, Real, Barselona, Dortmund, Chelsea, Newcastle...ElCartel11 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 15:50Ja i ne znam zasto mi toliko težimo ka toj nekoj 10ki, kad ta pozicija u modernom fudbalu polako izumire. Prije su 10ke bile klase u timovima sa najjacom tehnikom, ali isto tako dosta spori igraci koji nisu puno marili za odbranu. Danas se fudbal igra brzo i možemo baciti oko na evropske ekipe gdje skoro niko nema onu klasičnu 10ku (barem se na prvu ne mogu sjetiti neke ekipe).
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- BordoBBoja
- Kontakt:
Mirvic bi trebao popricat sa HORDAMA,al bez unaprijed postavljeni uslova tipa otjeraj cicka aylu adziju dala itd. Mislim da se treba cut i njegova strana, i razlozi, i mislim da bi se tenzije spustale i mislim da bi se horde vratile, i bez cickinog aylinog odlaska..
Takodje Mirvic tim pokazo neko i postivanje prema hordama i bilo bi win win i mnogo bi bilo bolje za obje strane
Takodje imam osjecaj da su obje strane i HZ I MIRVIC dale sebi zapravo da su BITNIJE VAZNIJE VECE OD DRUGE STRANE, a u bit te dvije strane su samo bitne kad guraju zajedno orema jednom cilju, individualno su bitne 10% i jedna i druga strana
Takodje Mirvic tim pokazo neko i postivanje prema hordama i bilo bi win win i mnogo bi bilo bolje za obje strane
Takodje imam osjecaj da su obje strane i HZ I MIRVIC dale sebi zapravo da su BITNIJE VAZNIJE VECE OD DRUGE STRANE, a u bit te dvije strane su samo bitne kad guraju zajedno orema jednom cilju, individualno su bitne 10% i jedna i druga strana
Znal neko radil se na kosevu?? Neki brat je pisao neku noc da ima nekog momka na gradilistu. Ybt kad je trebalo sjeci travu svi moguci portali su dosli na kosevo sad niko nista da napise.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ja juče gledao, nijedna od one dvije mašine nije bila na travnjaku. Dva kamioneta parkirana do gola uz sjever i nekoliko ljudi čuči i nešto gleda.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako teku radovi ukratkoMaroonBjelave je napisao/la: ↑03 apr 2023, 20:51Ja juče gledao, nijedna od one dvije mašine nije bila na travnjaku. Dva kamioneta parkirana do gola uz sjever i nekoliko ljudi čuči i nešto gleda.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️