Poenta je da je Inter nije nista bolji. Igraju isti takav fudbal, pa protiv Porta vas vile nosale. Mi pricamo od pocetka sezone kakav fudbal Juventus igra, ali tabela je mjerilo.
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Kakav preokret dostojno navijacu tako propalog i loseg kluba

DaBogda bankrotirali,a sa presudama smo tu negdje po kriminalu
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- TheTruth34
- Kontakt:
Inter u banani u najvećoj krizi rezultata u prethodnih nekoliko godina, a ti u sred Torina igraš formaciju 8-1-1 i dva puta pređeš centar...
Ali eto kako god opet se trofej osvojio, među osam najboljih u Evropi, dok rukometni klub iz Torina najvjerovatnije neće vidjeti LP sljedeće godine.
Ali eto kako god opet se trofej osvojio, među osam najboljih u Evropi, dok rukometni klub iz Torina najvjerovatnije neće vidjeti LP sljedeće godine.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Da Bog da ti zena rodila Lukakua
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
To samo u vasim glavama su Inter i Juve po presudama. Jednostavno je: Juventus je osudjen i kaznjen za lopovluke, Inter nije. Ne moze niko s vama kad je u pitanju lopovluk i kriminal. Eno i Ceferin vam ga suknu neki dan. Kratko i jasno: LOPOVI!
Ne mozete da podnesete da niste pobijedili. Nafurali se nesto, skontali mrtvi bunker, na foru pobjedili nekoliko utakmica i kontaju da su neka sila. Maccabi vas otrese.
obagol je napisao/la: ↑04 apr 2023, 23:52To samo u vasim glavama su Inter i Juve po presudama. Jednostavno je: Juventus je osudjen i kaznjen za lopovluke, Inter nije. Ne moze niko s vama kad je u pitanju lopovluk i kriminal. Eno i Ceferin vam ga suknu neki dan. Kratko i jasno: LOPOVI!
Ne mozete da podnesete da niste pobijedili. Nafurali se nesto, skontali mrtvi bunker, na foru pobjedili nekoliko utakmica i kontaju da su neka sila. Maccabi vas otrese.
Jaoo ko nam prica da je sila raspali klub koji scudeta nije vidio decenije,dozivljaj im bio kad igraju utakmicu sa najvecim Talijsankim klubom
Pokrij se i nijedne kinezi,Inter sila hahahahah

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- Juventinisimo
- Kontakt:
4.4. ce meni ostati u sjecanju kada sam zamrzio dzeku...utakmicu cu vec sutra zaboraviti, postati ce nevazna...ali kloca necu.. 

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Za inter ne treba ni reci da navijas,primjeti se,odnosno cuje se
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Jel moguce ovo napisati i smatrati se insanom ? Ali bez šale ?obagol je napisao/la: ↑04 apr 2023, 23:55Klasicni juventusovac, debil mrtvi, kad ne zna sta ce, vrijedja. Jos nikad nisam upoznao normalnog lika da navija za Juventus. Ali bas nikad. Cim kaze da navija za Juventus, znas da je ogranicen. Cim razmijenis s njim dvije recenice vidis da mu se ona jedina zica sto drzi mozak, otkacila.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ograniceni su ti roditelji...zbog toga i jesi sto si...obagol je napisao/la: ↑04 apr 2023, 23:55Klasicni juventusovac, debil mrtvi, kad ne zna sta ce, vrijedja. Jos nikad nisam upoznao normalnog lika da navija za Juventus. Ali bas nikad. Cim kaze da navija za Juventus, znas da je ogranicen. Cim razmijenis s njim dvije recenice vidis da mu se ona jedina zica sto drzi mozak, otkacila.

Vrijedjanje sto bi brat misli dobro, pozelio ti Lukakua, buducnost svijetlu za merdu...

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ovo su poteskoce u razvoju. Bojim se da su na iste imale utjecaj odredjene traume, mozda zlostavljanje ili takvo nesto. Ja sam reagovao impulsivno na vrijedjanje, ali sad kad bolje razmislim, ovom decku treba pomoc. U ovakvim slucajevima je bolje da se organizujemo i skupimo koju marku da mu se omoguci adekvatan medicinski tretman. Juventini su oduvijek imali srce.Padovan je napisao/la: ↑05 apr 2023, 00:01Jel moguce ovo napisati i smatrati se insanom ? Ali bez šale ?obagol je napisao/la: ↑04 apr 2023, 23:55Klasicni juventusovac, debil mrtvi, kad ne zna sta ce, vrijedja. Jos nikad nisam upoznao normalnog lika da navija za Juventus. Ali bas nikad. Cim kaze da navija za Juventus, znas da je ogranicen. Cim razmijenis s njim dvije recenice vidis da mu se ona jedina zica sto drzi mozak, otkacila.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Koga sam vrijedjao prvi? Eto ti kako vi gledate tako ocite stvari, lazete, petljateBuffonGigi je napisao/la: ↑04 apr 2023, 23:58Debil te napravio, krelac smrdljivi koji nakon izjednacujuceg penala u 94 minuti provocira i replicira najmanje 10 ljudi na forumu. Hej, ko da je liga prvaka osvojena, ko da ste u najmanju ruku pobijedili, a ne odigrali nerijeseno. Nakon sutnje 90 minuta jazavac izlazi iz rupe i pocinje da provocira i vrijedja na sve strane.
P.S. ja bih vise volio da mi dijete kaze da je **** il narkoman, nego da navija za Inter.
Mislis ukradete koju marku?BuffonGigi je napisao/la: ↑05 apr 2023, 00:07Ovo su poteskoce u razvoju. Bojim se da su na iste imale utjecaj odredjene traume, mozda zlostavljanje ili takvo nesto. Ja sam reagovao impulsivno na vrijedjanje, ali sad kad bolje razmislim, ovom decku treba pomoc. U ovakvim slucajevima je bolje da se organizujemo i skupimo koju marku da mu se omoguci adekvatan medicinski tretman. Juventini su oduvijek imali srce.Padovan je napisao/la: ↑05 apr 2023, 00:01Jel moguce ovo napisati i smatrati se insanom ? Ali bez šale ?obagol je napisao/la: ↑04 apr 2023, 23:55
Klasicni juventusovac, debil mrtvi, kad ne zna sta ce, vrijedja. Jos nikad nisam upoznao normalnog lika da navija za Juventus. Ali bas nikad. Cim kaze da navija za Juventus, znas da je ogranicen. Cim razmijenis s njim dvije recenice vidis da mu se ona jedina zica sto drzi mozak, otkacila.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ti lazes....ako raspravljas sa njim, onda sa njim udri do zore...obagol je napisao/la: ↑05 apr 2023, 00:07Koga sam vrijedjao prvi? Eto ti kako vi gledate tako ocite stvari, lazete, petljateBuffonGigi je napisao/la: ↑04 apr 2023, 23:58Debil te napravio, krelac smrdljivi koji nakon izjednacujuceg penala u 94 minuti provocira i replicira najmanje 10 ljudi na forumu. Hej, ko da je liga prvaka osvojena, ko da ste u najmanju ruku pobijedili, a ne odigrali nerijeseno. Nakon sutnje 90 minuta jazavac izlazi iz rupe i pocinje da provocira i vrijedja na sve strane.
P.S. ja bih vise volio da mi dijete kaze da je **** il narkoman, nego da navija za Inter.
Poruka koju si uputim SVIM Juventinima je SHVACENA...ne lazi...
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
Pusti oba nevrijedi oni su druga dimenzija mitomani ljudi iz drugog univerzuma budi dostojan kao i svaki navijac intera i ne raspravljaj se sa njima nespustaj se na niske grane
ne pada mi na pamet da citam 4 stranice, pa sve i da je moja mama pisala
navijaci lopova iz torina se raspravljaju protiv navijaca ovog raspada iz milana
navijaci lopova iz torina se raspravljaju protiv navijaca ovog raspada iz milana
Ti ovo stvarno misliš? 2h nakon tekme, znači hladne glave ovo govoriš?obagol je napisao/la: ↑04 apr 2023, 23:55
Klasicni juventusovac, debil mrtvi, kad ne zna sta ce, vrijedja. Jos nikad nisam upoznao normalnog lika da navija za Juventus. Ali bas nikad. Cim kaze da navija za Juventus, znas da je ogranicen. Cim razmijenis s njim dvije recenice vidis da mu se ona jedina zica sto drzi mozak, otkacila.
Eeeeej, kad te karma dočeka negdje, npr zet ti u kuću uđe a istetoviran mu Cuadrado kako pleše na desnom ramenu

Tako je, samo ratnički, vala je dosta mrtvila, neka tastatuti gori kad je derbi

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.