Sabrija vise nije zasudio Velezu.7Aprildomemoj1 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 22:01Ima do Tz tunela. Hordasi u auto i za sudijama. Kako su Rođeni imali muda i riješili to jednom za sva vremena.
Sabrija vise nije zasudio Velezu.7Aprildomemoj1 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 22:01Ima do Tz tunela. Hordasi u auto i za sudijama. Kako su Rođeni imali muda i riješili to jednom za sva vremena.
Pomoćni mora prvo signalizirat zastavicom da je faul, a on je ovdje kako se vidi na snimku krenuo trčati na centar kao da je gol regularan.
Yebemo ti mamu kladionicarskuTMmanija2012 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 22:01Što bi pitari rekli kad sudije zigu Zelju , korektno suđenje , faul je bioKoja ste vi kladionicarska prcija
![]()
Ma koji hordasi, narkoman nam trener i niko ga ne smije istjerati 5 mjeseci haha, mi smo glavic obicni7Aprildomemoj1 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 22:01Ima do Tz tunela. Hordasi u auto i za sudijama. Kako su Rođeni imali muda i riješili to jednom za sva vremena.
da, prava je enigma sta se ovdje desilo, glavni, pomocni sudija krenuli prema centru, igraci Sloge uopste ne traze faul i onda nakon deset sekundi odjednom odluka da se ponisti golbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 21:59Pa nije ni pomoćni signalizirao faul ovdje ako vidim gore, a glavni je odma pokazao na centar, otkud da poništi, zbog čega, preko čega? Vidio sam kad je faul bio signalizirao da je dobio od pomoćnog instrukciju.akisarajevo92 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 21:57realno, cist gol kao suza, ni govora o prekrsaju, kriminal
Znam ja to al glavni je dobio preko slusa komandubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 22:02Pomoćni mora prvo signalizirat zastavicom da je faul, a on je ovdje kako se vidi na snimku krenuo trčati na centar kao da je gol regularan.
Baš tako.BosniaBoston je napisao/la: ↑07 apr 2023, 22:01Kradja, ali ko im je kriv kad ne mogu slogu nabit već strepe do zadnje minute i čekaju da ih usere kakva frljoka
Gleda ovaj golman Rus..nista mu nije jasno.
Hahah najavio sam ovo prije tekmeTMmanija2012 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 22:04Manijakalnost 99 više place za ponistenim golom nego pitari![]()
Vico mu javio da poništiManijakalnost99 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 22:03Znam ja to al glavni je dobio preko slusa komandubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 22:02Pomoćni mora prvo signalizirat zastavicom da je faul, a on je ovdje kako se vidi na snimku krenuo trčati na centar kao da je gol regularan.
pomocni se ti nista ne pita
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.