Ajmo ljudi, prekucati ovo bar sa 3000 prodanih karti, pola potrebnog iznosa. Za ostalu polovicu vec ce se snaci
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Ajmo ljudi, prekucati ovo bar sa 3000 prodanih karti, pola potrebnog iznosa. Za ostalu polovicu vec ce se snaci
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Bilo bi dobro opet pred pocetak otpjevat "crno i crveno srce je moje" samo sad da i Jug drzi ritam s ostatkom stadiona. Isto tako volio bih kad bi Robija izbacila sve pjesme u kojima se spominju pitari, strumfovi, osimi, zelje i sarajeva, itd. Ne vidim razloga da uopste postoje takve pjesme. Imamo pjesama o Celiku i razloga za ponos bezbroj! Nadam se sto vecoj posjeti, mislim da cemo preci 5000 ljudi na tribinama, a u kartama oko 6000-7000.
-
PonosniSmogovci
- Kontakt:
Protiv Batona sam bio i vidio sam Maida Redžića na kapiji ispred zapada, protiv Usore nisam bio zbog termina i radnog dana...PonosniSmogovci je napisao/la: ↑20 apr 2023, 19:59Pa prošle dvije utakmice meni se čini da su bili ljudi iz kluba na kapijama. Toliko o vašoj redovnosti![]()
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
-
PonosniSmogovci
- Kontakt:
Bitno je da svi u nedjelju dođemo
Ja kad bi redar bio meni pola raje s kartama nebi ušlo na stadion kakvih sve balvana dodje na tekmu
::::SAMO ČELIK::::
- limvolikce1945
- Kontakt:
Haj ne dipr, protiv Usore na zapadu isti redar ko što je uvijek i bio, još od prošlog sistema zaostao.... tako da....PonosniSmogovci je napisao/la: ↑20 apr 2023, 19:59Pa prošle dvije utakmice meni se čini da su bili ljudi iz kluba na kapijama. Toliko o vašoj redovnosti![]()
Zamolio bih ove momke što su karte več slikali ovdje na forumu da slikaju i za Čelikovu FB stranicu,da ostala raja vidi da se več karte kupuju!
::::SAMO ČELIK::::
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Momak nas dočekao ko u svoju kućuConvicts je napisao/la: ↑20 apr 2023, 20:01Protiv Batona sam bio i vidio sam Maida Redžića na kapiji ispred zapada, protiv Usore nisam bio zbog termina i radnog dana...PonosniSmogovci je napisao/la: ↑20 apr 2023, 19:59Pa prošle dvije utakmice meni se čini da su bili ljudi iz kluba na kapijama. Toliko o vašoj redovnosti![]()
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
RZ88Adnan je napisao/la: ↑20 apr 2023, 20:53Momak nas dočekao ko u svoju kućuConvicts je napisao/la: ↑20 apr 2023, 20:01Protiv Batona sam bio i vidio sam Maida Redžića na kapiji ispred zapada, protiv Usore nisam bio zbog termina i radnog dana...PonosniSmogovci je napisao/la: ↑20 apr 2023, 19:59
Pa prošle dvije utakmice meni se čini da su bili ljudi iz kluba na kapijama. Toliko o vašoj redovnosti![]()
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Dobar je momak,to će najbolje potvrdit njemu najbliži @laudrop
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
-
dinodino2019
- Kontakt:
Ne sumnjam u 5.000 u nedjelju i da opet budemo top.prica u BiH
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Top momak. I mene provuko karticom na sezonsku ulaznicu, ne da pardona nikom kazu radne kolege. Marketing menadzer.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Nista dok ga zamorano ne provjeri
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Hahahahahahah jedna hatma mora past
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Bajram Serif Mubarek Olsun.U nedjelju svi na tekmu! 4 karte su od mene