FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Uz bekovske i golmana, o kojim se još pozicijama treba razmišljati za iduću sezonu?
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
- feniksptica
- Kontakt:
napadac, jos jedan ofanzivni vezni. krilo ljevak. trener
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dizdarević, Radović, Šerbečić, Martinović, Mulalić, Balta, Čirjak, Džafić, Guliashvili, Varešanović, ČatakovićJavierBosnia je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:39Realno mi i bez ove trojice imamo super ekipu za uzeti bod ili bodove Zrinjskom
Ovo izvesti, pa šta nam Bog da.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Jel ko detaljnije prostudirao Kyeremeha, može li on igrati lijevo krilo ?
Stoji sve,samo ne mjenja cinjenicu da smo svjesno isli da ove najbolje sacuvamo za iduce utakmice koje dolaze poslije te,u fazonu dole ne ocekujemo svakako puno.JavierBosnia je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:39Realno mi i bez ove trojice imamo super ekipu za uzeti bod ili bodove Zrinjskom
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Boga mi vrlo optimističnoJavierBosnia je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:39Realno mi i bez ove trojice imamo super ekipu za uzeti bod ili bodove Zrinjskom

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Koje krilo? Lijevo ok, na desnom smo eto kobajagi dobro popunjeni.feniksptica je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:40napadac, jos jedan ofanzivni vezni. krilo ljevak. trener
Igrači će odmah na trening.
Najjači su mi ovi komentari "vidjećemo posjete kad budu kiša i obične tekme"... Kao da je prije bojkota bilo po 15k+ na tekmama pa će sad nešto drugačije biti.
Činjenica je zadnjih pet kola uz Zrinjski imamo najbolji niz 13/15 pts.
Ova Tuzla je prije dva kola digla kone laganini na sred Grbavice.
U srijedu očekujem barem bod u Hercegovini, a za vikend protiv Lištice nova 3, aBd.
Činjenica je zadnjih pet kola uz Zrinjski imamo najbolji niz 13/15 pts.
Ova Tuzla je prije dva kola digla kone laganini na sred Grbavice.
U srijedu očekujem barem bod u Hercegovini, a za vikend protiv Lištice nova 3, aBd.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Nakon 22 kola bilo -10 do 3 mjesta. 5 kola kasne je 0. jos fali bodove protiv Veleza/Sloge
Mislim da je bojkot clanskih,fan shopa i domacih utakmica dobra odluka. A izbijati pare glupostima ( ako sam te dobro shvatio ) se moze i na gostovanjima. No,ne treba zuriti,bice ovo duga borba. Trajace sve dok Mirvah ne proda zgradu i pokupi pare od Vladanafeniksptica je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:33Mozemo mi pricat sta hocemo, realno stanje i da je ovo odlicna posjeta i u doba prije bojkota. A da losi rezultati cijena i kisa prepolove posjetu i prije svega ovoga.Antikloc je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:19Sve se danas poklopilo Mirvicevcima : Prelijep dan,povratak poslije osam mjeseci,Bajram,dzaba ulaz. Bilo je sminka otici na tekmu. Vidjecemo kad tekme postanu 'obicne',vrijeme ruzno,ulaz 10-15 KM ,igra je ionako u qurcu. Bice to puno,puno slabija posjeta. Samo treba biti uporan i tjerati svoje !! Borba ce biti duga i teska.Osttribine je napisao/la: ↑23 apr 2023, 21:23Bgm me posjeta na Koševu iznenadila, nisam ocekivao da ce ovoliko raje biti, istina ulaz je bio dzaba i to je uticalo. Neka ide ko hoce manite se prepucavanja, kao sto napisah i danas fkt ih znam mnogo koji su veliki i redovni na tekmama pitari, ali jace od njih bilo danas i otisli su na tekmu. Sto se "igre" tice, nikakvog pomaka sa ovim klocem zalizanim, smislene akcije mi ne znamo odigrati. O ovim sudijskim lakrdijama pricati je suvisno, ova sudijska trojka mora se iskljuciti iz fudbala, da se razumijemo ostetili su obje ekipe. Sad slijedi paklen raspored u kojem sa ovakvim predstavama nemamo sta traziti iskreno, a pogotovo sa ovakvom igrom u Evropi, pa ima da nas neka osrednja ekipa natrpa do vrha.
Nije samo do Mirze,mada je on qarina od trenera,ima tu puno rupa u igrackom kadru,nekvaliteta. Recimo Serbecic ,koji je danas bio odlican,je napravio kiks,koji bi nas kostao bodova,da nije bilo sudija. Serbecic je vazda bio kiks igrac ,kad je najbolji. Ziljke je osrednji igrac,nista narocito. Musa je propao skroz za vrijeme zimske pauze. A i ostali igraci,svakom mozes naci manu. Odnosno mane isplivavaju same na povrsinu,sa jakocom protivnika i tezinom utakmice.
Zrinjski ako nas bude htio ubiti,ubice nas. Oni su ovu Tuzlu rijesili 6,7 -0 u dvije tekme,otresli ih ko slinu a mi jedva. Sudije k'o sudije,nekad te zakinu,nekad te poguraju. Puno neznanja ,nestrucnosti,javasluka od sudijske strane,nema potrebe ici u teorije zavjere.
Umjesto da Horde dodju pa zbog nekih gluposti svaki put izbiju Mirvicu par destina hiljada iz dzepa zbog kazni oni ovako.

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Dzaba bilo, Lijepo vrijeme, produzeni vikend, na Kosevu nakon 8 mjeseci. Dosli ljudi koji nisu na utakmicu otisli nikad. Trebaju i cesce dolaziti naravno. Nisi nikako mogao sprijeciti publiku da dodje i Ima tu razlicitih profila ljudi.spezial je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:10Ma nije poraz Hordi sto su ljudi dosli da gledaju utakmicu, ali ocito je da vecina raje nije za bojkot. Evo da je doslo 500-600 pa i hiljadu ljudi, pa da se kaze da je velika razlika i da ima uticaja, ali na tekmi je bilo 7.000 ljudi. Ne mora znacit ni da oni podrzavaju aylu i mirzu, ali ocito nisu ni za bojkot. Najveca glupost bi sad bila da se od njih prave zlocinci (ovdje likovi porede karadzica i cetnike i nekakve ratne izdajnike s ljudima sto su dosli na utakmicuLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑23 apr 2023, 21:54Nemoj tripovati jer nikakav poraz Hordi ovo nije. Jasna je poruka odaslana. Prazan Sjever i izostanak Hordi ne mozes nadoknaditi.guadalupe je napisao/la: ↑23 apr 2023, 21:26
Svakakve se gluposti ovdje brisu kad se napise , a to se ostavi da svi vide. Smirite strasti raja, Horde ce na kraju kao i uvijek biti upravu i kao i svaku bitku do sada dobiti, ovo je danas poraz bio sa ovolikim brojem navijaca, ali rat nije izgubljen niti ce biti. Ponavljam ne vrijedjajte jedni druge, zajedno cemo opet stajati svi na tribinama i navijati, nisu kurava i narkoman vrijedni da se svadjamo medjusobno.) i da se stvaraju podjele, mrznja i animozitet izmedju hordi i "obicnih" navijaca
Horde su morale misliti na sve to i znati da nece ispasti kako su oni zamisljali. Tako da je ovaj nacin bojkota bolan a najvise trpi samo nas klub. Moramo ga podrzati. Jer sto da ne odemo u evropu radi nedostatka podrske ekipi? klub nece u evropu i ostajemo bez fin injekcije samim tim cemo teze dovoditi igrace a i trenera. A mirza i ayla ce otici doci ce neki novi ljudi i vaditi nas radi ovo dvoje iz vece dubioze. Pregrmiti do evrope nekako svi zajedno. I bojkot ce moze preformulisati, promijeniti nacin vodjenja pa nije sveta knjiga da slova ne promijenis.
I da, slazem se da mozemo samo jos probleme unutar vlastitih redova imati. Jako ruzno, ne daj Boze, dok se krivci svega zajedljivo smiju iz natkrivene vip loze.
Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 23 apr 2023, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Pise se da nije golman pogrijesio individualna greska a serbedzic kad pogrijesi onda je ti nije individualni kvalitet greska.
Zrinjski je i danas pokazao da je jak al da nije to ekipa sa kojoj se nemoze uzet bod-ovi.. bez obzira sto smo bez ziljkica avrama i vranjesa
Ziljkic je bezobrazan i njega treba kaznit novcano
Mirza ima mana i vidise da tu ima fula, ali postono receno MIRZA JE VISE POKAZAO OD MULAKICA BESICA TRENERA SB PA CAK I OD MARINOVICA, trener zrinjskog covjek je nastavio gdje jakir stao. Nedim (trener veleza) pokazao malo vise cisto iz tig razloga sto je uzo 3 boda imali su vise utakmica i razpolaze sa dosta losim rosterom nego mi (imaju isto ko imi nove igrace)
Zrinjski je i danas pokazao da je jak al da nije to ekipa sa kojoj se nemoze uzet bod-ovi.. bez obzira sto smo bez ziljkica avrama i vranjesa
Ziljkic je bezobrazan i njega treba kaznit novcano
Mirza ima mana i vidise da tu ima fula, ali postono receno MIRZA JE VISE POKAZAO OD MULAKICA BESICA TRENERA SB PA CAK I OD MARINOVICA, trener zrinjskog covjek je nastavio gdje jakir stao. Nedim (trener veleza) pokazao malo vise cisto iz tig razloga sto je uzo 3 boda imali su vise utakmica i razpolaze sa dosta losim rosterom nego mi (imaju isto ko imi nove igrace)
- Osttribine
- Kontakt:
Zasto konstatno imate potrebu vrijedjati ljude koji su isli danas na utakmicu, istina da se poklopilo sve od besplatnog ulaza do lijepog vremena i da ce to dosta losije izgledati ako ova situacija potraje, ali lose je je izgledalo u xy utakmica i kad smo najbolji bili, a imali recimo lose vrijeme. Jednostavno se pomirite da ima ljudi koji drugacije misle, vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu.Antikloc je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:19Sve se danas poklopilo Mirvicevcima : Prelijep dan,povratak poslije osam mjeseci,Bajram,dzaba ulaz. Bilo je sminka otici na tekmu. Vidjecemo kad tekme postanu 'obicne',vrijeme ruzno,ulaz 10-15 KM ,igra je ionako u qurcu. Bice to puno,puno slabija posjeta. Samo treba biti uporan i tjerati svoje !! Borba ce biti duga i teska.Osttribine je napisao/la: ↑23 apr 2023, 21:23Bgm me posjeta na Koševu iznenadila, nisam ocekivao da ce ovoliko raje biti, istina ulaz je bio dzaba i to je uticalo. Neka ide ko hoce manite se prepucavanja, kao sto napisah i danas fkt ih znam mnogo koji su veliki i redovni na tekmama pitari, ali jace od njih bilo danas i otisli su na tekmu. Sto se "igre" tice, nikakvog pomaka sa ovim klocem zalizanim, smislene akcije mi ne znamo odigrati. O ovim sudijskim lakrdijama pricati je suvisno, ova sudijska trojka mora se iskljuciti iz fudbala, da se razumijemo ostetili su obje ekipe. Sad slijedi paklen raspored u kojem sa ovakvim predstavama nemamo sta traziti iskreno, a pogotovo sa ovakvom igrom u Evropi, pa ima da nas neka osrednja ekipa natrpa do vrha.
Nije samo do Mirze,mada je on qarina od trenera,ima tu puno rupa u igrackom kadru,nekvaliteta. Recimo Serbecic ,koji je danas bio odlican,je napravio kiks,koji bi nas kostao bodova,da nije bilo sudija. Serbecic je vazda bio kiks igrac ,kad je najbolji. Ziljke je osrednji igrac,nista narocito. Musa je propao skroz za vrijeme zimske pauze. A i ostali igraci,svakom mozes naci manu. Odnosno mane isplivavaju same na povrsinu,sa jakocom protivnika i tezinom utakmice.
Zrinjski ako nas bude htio ubiti,ubice nas. Oni su ovu Tuzlu rijesili 6,7 -0 u dvije tekme,otresli ih ko slinu a mi jedva. Sudije k'o sudije,nekad te zakinu,nekad te poguraju. Puno neznanja ,nestrucnosti,javasluka od sudijske strane,nema potrebe ici u teorije zavjere.
Još vidim nekakvih nickova se nakotilo ovde, vjerovatno sa anamo one strane pa se prizivaju neke smrti, bolesti i slicno nekom eto sto je otisao na utakmicu danas. Jahh, Mirvana bi se zabrinuo da mu niko nije dosao i odmah bi on smjenio Ajlu i Mirzu, bi al u qrcu. Teski smo mi licemjeri, da se kojim slucajem za titulu borimo ne bi niko spomenuo vjerovatno Ajlu, kao sto nije ni Sabrinu, nego tek kad smo onu titulu 2021. prokockali. Ako vec tjeramo Ajlu i Mirzu (koji nikad nije trebao vise sjesti na nasu klupu) hajdemo i MIrvica tjerati, on ih je postavio tu.
A na ovu brojku danas je nedostajalo Hz i nas sa Istoka i Zapada koji nismo isli mozda ukupno do 2 milje i to ti je to sto se navijaca Sarajeva tice, nemamo mi neke posjete od 20 milja izuzev evropskih tekmi to je cinjenica.
- ElCartel11
- Kontakt:
A ista nam vrijedi to, da smo isli dole sa najjacim sastavom i nekim slučajem, da dobijes Zrinjski, pa te onda kartoni stignu protiv Uskog i ispusis kuci protiv glavnog konkurenta? Sta si napravio? Trenutno vise vrijede 3 boda protiv direktnih konkurenata nego protiv Zrinjskog.miky_hz je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:41Stoji sve,samo ne mjenja cinjenicu da smo svjesno isli da ove najbolje sacuvamo za iduce utakmice koje dolaze poslije te,u fazonu dole ne ocekujemo svakako puno.JavierBosnia je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:39Realno mi i bez ove trojice imamo super ekipu za uzeti bod ili bodove Zrinjskom
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Bogme jesiJavierBosnia je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:10Ima, 2 zuta danas = crveni i dobio je kaznu za to suspenzija 1 utakmica
I onda se gleda kao da danas nije dobio nijedan zuti jer su mu ta dva izazvala crveni
Nije on crveni dobio zbog jednog zutog nego zbog dva, zato se oba danas gledaju kao jedan crveni. Ako sam ti dobro docarao![]()

Sve mi znamo.
Trio fantastikusesprit24 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:35Nisam gledao utakmicu ali po vasem pisanju bila je patnja. Ja bih se sad potpisao da sve utakmice dobijemo sa patnjom umjesto da izdominiramo a ne pobijedimo. Skidate gace pred zrinjski a vezni red cirjak, balta i dal mogu napraviti problem i tom strasnom zrinjskom. Sta god da bude igraj bordo bijeli !!
P.S jel bio Ismir na utakmici??

Dal je ubijen u pojam,nije sjena od prosjecnog igraca ,kakav je nekad bio. Cirjak pogubljen,danas je bio k'o Alisa u zemlji cuda a Balta jednom zalutao u napad,gurnuo loptu od sebe ko metlom,i sav usplahiren otrcao nazad,ono sta me snadje,sta ce meni ovo okruglo cudo

Njih trojica jedino u kafani mogu napraviti problem. Dal i Cirjak da zakuhaju a Balta da prileti i samara

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Evo doveli smo kamion igraca, suse nam se stranci po tribinama. Svakako su i obrazlozili odluku tim izostancima, kartoniranim igracima.ElCartel11 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:46A ista nam vrijedi to, da smo isli dole sa najjacim sastavom i nekim slučajem, da dobijes Zrinjski, pa te onda kartoni stignu protiv Uskog i ispusis kuci protiv glavnog konkurenta? Sta si napravio? Trenutno vise vrijede 3 boda protiv direktnih konkurenata nego protiv Zrinjskog.miky_hz je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:41Stoji sve,samo ne mjenja cinjenicu da smo svjesno isli da ove najbolje sacuvamo za iduce utakmice koje dolaze poslije te,u fazonu dole ne ocekujemo svakako puno.JavierBosnia je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:39
Realno mi i bez ove trojice imamo super ekipu za uzeti bod ili bodove Zrinjskom
I Ziljkic ne vjerujem da je pravi profil za kapitena…
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Jel Ziljkic pauzira 1 ili 2 utakmice?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
I to stoji,ali opet je bacanje graha realno,sta bi bilo kad bi bilo.Nije garant nista,mozemo osakaceni dobit Zrinjskog.A moze se desiti i u full sastavu da kiksaš od Širokog,ko zna jbg.ElCartel11 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:46A ista nam vrijedi to, da smo isli dole sa najjacim sastavom i nekim slučajem, da dobijes Zrinjski, pa te onda kartoni stignu protiv Uskog i ispusis kuci protiv glavnog konkurenta? Sta si napravio? Trenutno vise vrijede 3 boda protiv direktnih konkurenata nego protiv Zrinjskog.miky_hz je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:41Stoji sve,samo ne mjenja cinjenicu da smo svjesno isli da ove najbolje sacuvamo za iduce utakmice koje dolaze poslije te,u fazonu dole ne ocekujemo svakako puno.JavierBosnia je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:39
Realno mi i bez ove trojice imamo super ekipu za uzeti bod ili bodove Zrinjskom
Nego eto volio bi da to ide nekako " prirodno",ono daj da i idemo na pobjedu i tamo i ovamo da se pošibamo,pa sad ko fali u tom trenutku nek fali.Mislim ova tri igraca su manje više ofanzivni igraci,nije im pod moranjem ni karton dobiti pa sa njima da taktiziraš(svakako su im svi kartoni zbog dugog jezika) al eto sad tako je kako je.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jednu.
Ali mu se sada zbog tog crvenog ne ponistavaju ona 2 zuta koja ima. Tako da je u opasnosti da odmah poslije ove koju odpauzira dobije treci zuti.
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, bhfanatic14, Haksss, kanarinac, NeSamSafetee, perodeformero, Posejdon i 69 gostiju.