FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- manijacikonjic87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ako budemo pravi ovakvog borca uzimamo bez problema da im 6 sudija sudi.. ZA GRB ZA MANIJAKE ZA DRŽAVU KOJU PREDSTAVLJATE ! U KOST ŽELJO !
Mi smo Željini, Željo je naš !
Kakvu ba državu, o čemu ti pišeš?
Kad zavrsi sezona, treba najaviti da ce se za sezonu 2023/2024 protiv Borca sve tri tekme igrati juniori, jer nema smisla ovo gledati, nego da mladi vide sta ih ceka, pa odluce sami hoce li odmah ici vani ili ostati u ovom sivilu.
Ovo je uzas uzasa, sramota sta su uradili. Sramota kako i Borac unistavaju, sve je uzas!
Ovo je uzas uzasa, sramota sta su uradili. Sramota kako i Borac unistavaju, sve je uzas!
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Najgore od svega, ovaj Borac je losiji od nas.
Igraju za tri dana, umorniji su.
Medijska hajka na sudjenje, mozda peoriv nas bude bolje.
Dva poraza imamo vec od njih, necemo valjda i treci upisati.
Iznenadi nas Zeljo molim te
Igraju za tri dana, umorniji su.
Medijska hajka na sudjenje, mozda peoriv nas bude bolje.
Dva poraza imamo vec od njih, necemo valjda i treci upisati.
Iznenadi nas Zeljo molim te
Prvak NR BiH: 1946
-
- Kontakt:
Nece Vico nista prepustiti slucaju, za bod moramo biti triput bolji uz jedno dva ponistena gola i odbranjen penal.
Ne treba dizati ocekivanja.

1921
Borcu je protiv nas jedna od važnijih utakmica, to nam je veliki problem. Poslije nas imaju tri veoma teške utakmice, a treba im zaliha da bi u posljednjem kolu mogli dati bodove Slogi ako im bude trebalo za opstanak.
Moramo biti pametni i ne očekivati ništa, ja bih čak zabetonirao neki bunker pa neka napadaju. Kad bi ih mi iznenadili onda se moraju vaditi protiv Veleža i Sarajeva.
Ništa se ne prepušta slučaju, Tuzla City, Igman i Sloboda se uništavaju iz kola u kolo i baš je tužno gledati koliko smo svi bespomoćni pred kriminalcima iz saveza.
Moramo biti pametni i ne očekivati ništa, ja bih čak zabetonirao neki bunker pa neka napadaju. Kad bi ih mi iznenadili onda se moraju vaditi protiv Veleža i Sarajeva.
Ništa se ne prepušta slučaju, Tuzla City, Igman i Sloboda se uništavaju iz kola u kolo i baš je tužno gledati koliko smo svi bespomoćni pred kriminalcima iz saveza.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mogao bi Široki dobiti Veleža, njima polako vozovi prolaze, a narednu gostuju na Koševu. Stvarno ne znam do kad će se Velež provlačiti, ljudi iz jednog šuta zabiju dva gola. Sinoć su dobro igrali protiv Zrinjskog, ali to je drugačija utakmica.
Pitari su se sami već otpisali, Zrinjski slavi titulu, Sarajevu fale tri ponajbolja igrača, ono, na papiru je već 5:0 za Zrinjski.... a koliko puta sam padao na takvim zicerima kad nekome fali pola ekipe.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Ko da gledam Coca i golman se zapetljali i 1-0 za Bojac 10.minut , neki amaterski gol
Tesko iz Bl da se vratimo nasmijana lica ,tu su sudije ako zaskripi.

Tesko iz Bl da se vratimo nasmijana lica ,tu su sudije ako zaskripi.
PotpisujemVirtu4l je napisao/la: ↑24 apr 2023, 20:28Mogao bi Široki dobiti Veleža, njima polako vozovi prolaze, a narednu gostuju na Koševu. Stvarno ne znam do kad će se Velež provlačiti, ljudi iz jednog šuta zabiju dva gola. Sinoć su dobro igrali protiv Zrinjskog, ali to je drugačija utakmica.
Pitari su se sami već otpisali, Zrinjski slavi titulu, Sarajevu fale tri ponajbolja igrača, ono, na papiru je već 5:0 za Zrinjski.... a koliko puta sam padao na takvim zicerima kad nekome fali pola ekipe.![]()
![]()
![]()
![]()
Sjetim se u ovakvim situacijama postova jednog Željinog starijeg forumaša, aludirajući na Zrinjski kad smo se sa njima za titule borili. Isto ovo vrijedi i za Borac. Pogotovo za crne rupe. Elem, evo ta 2 posta na koje se referiram:Virtu4l je napisao/la: ↑24 apr 2023, 20:15Borcu je protiv nas jedna od važnijih utakmica, to nam je veliki problem. Poslije nas imaju tri veoma teške utakmice, a treba im zaliha da bi u posljednjem kolu mogli dati bodove Slogi ako im bude trebalo za opstanak.
...zato se trećina namještenih utakmica kod nas zove "sistem" i "znati šta hoćeš". zgrabi, uzmi, oderi sa kostiju - mjesec dana poslije se niko neće sjećati da si to uradio.
....i sto imamo crne rupe svake sezone kao i vjerovatno svaka druga ekipa na svijetu..
on crne rupe ode i kupi. tri boda spahalić, tri boda kod mušije, tri ova i nema crne rupe gdje bi je po igri trebalo biti. umjesto da je dole osam, on je tu. takozvano srce šampiona, posložen sportski segment i pobjednički mentalitet.
Kad nas Murinjo postavi taktiku u Banja Luci, ajebat ce se svi.
Ma teško protiv Borca, ono vrijedi pogledati i reprizu. Ne može se igrati jednostavno. Kreneš u kontru, ofsajd ili faul. Štoper ne smije uzeti loptu odmah penal. Ništa se ne prepušta slučaju. Svi dobro znamo da bi se borili za opstanak
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- MocMahale444
Bojac mora pasti, nece dvije zaredom pokrasti.
Zna viconi da mora biti pauza izmedju lopovluka, barem jedna tekma.
Trebamo iskoristiti to
Buni se za svaku loptu bila nasa ili ne, Kuhar stajl.
Borac će za tri dana u 28. kolu ponovo biti domaćin, a u Banja Luku će doći trećeplasirani Željezničar.
"Igramo kući, derbi utakmica. Čekaju nas još Velež i Sarajevo. Mi ćemo raditi sve da se što bolje pripremimo i da stvari koje danas nisu bile dobre popravimo. Ako dođemo do tri boda imamo dobru situaciju pred sobom", kazao je Marinović.
Oni ce raditi sve da se sto bolje pripreme, misleci na lopovluk jer su **** od ekipe.
Zna viconi da mora biti pauza izmedju lopovluka, barem jedna tekma.
Trebamo iskoristiti to

Buni se za svaku loptu bila nasa ili ne, Kuhar stajl.
Borac će za tri dana u 28. kolu ponovo biti domaćin, a u Banja Luku će doći trećeplasirani Željezničar.
"Igramo kući, derbi utakmica. Čekaju nas još Velež i Sarajevo. Mi ćemo raditi sve da se što bolje pripremimo i da stvari koje danas nisu bile dobre popravimo. Ako dođemo do tri boda imamo dobru situaciju pred sobom", kazao je Marinović.
Oni ce raditi sve da se sto bolje pripreme, misleci na lopovluk jer su **** od ekipe.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Nadam se bodu u BL, pa čak i tri jer smo ih u duelima sa Borcem u protekle 2 godine i više nego zaslužili. Nadam se da će nam se vratiti.
A što se tiče Vice. Njegov obraz je takav da mu je svejedno da svaku utakmicu šteli Borcu, tako da se nadajte i lakrdiji u četvrtak
A što se tiče Vice. Njegov obraz je takav da mu je svejedno da svaku utakmicu šteli Borcu, tako da se nadajte i lakrdiji u četvrtak
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
- dubioza144
- Kontakt:
Izgleda Mulalic nije gotivio Dadu Sadikovica
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Kada je u martu prošle godine imao problema u Poljskoj, on je izrazio želju da se ponovo vrati u Željezničar. Ponudio se da dođe na Grbavicu na posudbu kako bi sebi i bivšoj ekipi pomogao jer je imala problema u sredini terena, ali je iz kluba sa Grbavice dobio odgovor koji ga je razočarao.
- Iako još uvijek mislim da Željo nije morao nikakva velika sredstva izdvajati za mene, rečeno mi je da sačekam da prođe derbi susret protiv Sarajeva, pa da onda Mulalić donese odluku. Željo je savladao Sarajevo rezultatom 2:0, a meni je poručeno da im ne trebam, kazao je Sadiković, a potom dodao:
- Osjećao sam se neugodno jer, poslije svega, mislim da nisam zaslužio da se tako neko odnosi prema meni. Kada sam odlazio iz kluba, oprostio sam dio novca. Potpisao sam sve živo i na sve sam pristao. Kada sam se ja ponudio klubu iako je bilo drugih ponuda, dobio sam odbijenicu. Zbog čega je tako odlučeno, ja to ne znam, ali mislim da nije bio u pitanju moj kvalitet.
Cudi me ovo jer smo skupa igrali i Mulalic ga je bas gotivio…. Dadu odbit nevjerovatno..
- Iako još uvijek mislim da Željo nije morao nikakva velika sredstva izdvajati za mene, rečeno mi je da sačekam da prođe derbi susret protiv Sarajeva, pa da onda Mulalić donese odluku. Željo je savladao Sarajevo rezultatom 2:0, a meni je poručeno da im ne trebam, kazao je Sadiković, a potom dodao:
- Osjećao sam se neugodno jer, poslije svega, mislim da nisam zaslužio da se tako neko odnosi prema meni. Kada sam odlazio iz kluba, oprostio sam dio novca. Potpisao sam sve živo i na sve sam pristao. Kada sam se ja ponudio klubu iako je bilo drugih ponuda, dobio sam odbijenicu. Zbog čega je tako odlučeno, ja to ne znam, ali mislim da nije bio u pitanju moj kvalitet.
Cudi me ovo jer smo skupa igrali i Mulalic ga je bas gotivio…. Dadu odbit nevjerovatno..
-
- Kontakt:
Steta velika. Ne znam kako igra tamo u Srbiji i da li igra uopste, ali ja bih ga vratio. Nije vala ni prvi put da ga klub ne ispostuje.
1921
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Bing [Bot] i 50 gostiju.