English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Pa ovo je start za crveni, ni faul. 
Pogini tifusaru
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Jel ono Tierney bio sudac kad je everton sjebao Virgila i Thiaga
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ajmo kejn ajmo gakpo trpaaaaj
Edit
Tako jeee
Edit
Tako jeee
Ne zbog toga trebate biti ponosni. Sram vas treba biti što u utakmici protiv direktnog konkurenta izgledate kao 3 liga naspram njih, ne možete šanse napraviti, izgledate totalno inferiorno i kao amateri naspram protivnika - a opravdanje tražite u teorijama zavjere - da ste makar 15 minuta na terenu izgledali kao ravnopravna ta opravdanja bih mogao shvatiti, a ovako izgledate kao da igra Francuska protiv San Marina (vi ste San Marino) i eto sudija je kriv za to.chily-rz je napisao/la: ↑30 apr 2023, 17:57Sram nas bilo sto zelimo da offside bude offside i da namjerno udaranje bude crveniSport90 je napisao/la: ↑30 apr 2023, 17:50Ovi simpatizeri Arsenala izgleda da su brzo zaboravili derbi utakmicu i da se mogu nogom u guzicu udarati jer su protiv Citya primili samo 4 komada. Od mogucih 12 bodava u zadnje 4 tekme osvoje 3, City ih razmontira u derbiju i eto sad sudija kriv jer nije svirao penal za nešto što je faul u napadu - pod izgovorom - izgleda da City mora osvojiti (samo ne kontam kojom logikom u njihovim glavama mora osvojiti ligu ekipa koja je istu u posljednjih 5 sezona osvojila 4 puta - sto to EPL i njihovim šefovima odgovara da EPL postane kao recimo BL gdje imaš jednog šampiona i ponekad se desi anomalija pa neko drugi osvoji - u prosjeku svako 8 godina dodje do anomalije)![]()
Sezona u Engleskoj je gotova!!! Ovo što sam danas vidio je dovoljno. Citi prvak, Arsenal, Njukastl i Junajted u Ligi prvaka. Liverpul i Vila u Europi. Ispadaju Sauthampton, Lester i Lids.
Igrači, treneri i navijači su već mislima na ljetovanju. Ovo do kraja je egzibicioni fudbal.
Igrači, treneri i navijači su već mislima na ljetovanju. Ovo do kraja je egzibicioni fudbal.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Koja je poenta tvog izlaganja? Kakve teorije zavjere?Sport90 je napisao/la: ↑30 apr 2023, 18:20
Ne zbog toga trebate biti ponosni. Sram vas treba biti što u utakmici protiv direktnog konkurenta izgledate kao 3 liga naspram njih, ne možete šanse napraviti, izgledate totalno inferiorno i kao amateri naspram protivnika - a opravdanje tražite u teorijama zavjere - da ste makar 15 minuta na terenu izgledali kao ravnopravna ta opravdanja bih mogao shvatiti, a ovako izgledate kao da igra Francuska protiv San Marina (vi ste San Marino) i eto sudija je kriv za to.
City da je vodio 10-0 namjerno udaranje protivnika poslije sudijskog zvizduka s dovoljno intizetata da se isti povrijedi je crveni karton. Luiz je svojevremeno za ovo dobio crveni i to u eri VAR-a.
I onda kazu to je slučajnost, ako vidis po pravilu si teoretičar zavjera, sve je posteno u Engleskom fudbalu dok ljudi u VAR sobama vide samo ono sto oni zele da vide.
Nista novo na temi
U pare da Richarlison zabija za 3:3.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Crveni cist
Imal crvenog ljudino
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Casemiro bi za ovo dobio 68 utakmica suspenzije i deportaciju iz Engleske za Juznu Ameriku sutra ujutro u 7:00 iz luke Southampton.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Nije mu dao zato što je i sam Skipp trebao napolje u prvom. Ništa gore nego kad grešku kompenziraju još jednom greškom.
Izgleda Klopp9v pritisak na Tierneya djeluje
Ne mogu da vjerujem za sta frajer ne dobi crveni
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ono kad vodis 3:0, a ne bi bilo nezasluzeno da protivnik stigne do boda.
Kakvo suđenje 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.