E cuj 8 milja svaka tribina poluprazna

Hvala buraz.Vanja8 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 23:43Cestitke na pobjedi drug mojBeduin je napisao/la: ↑02 maj 2023, 23:37Ne pamtim stadion sa vise odigranih euro utakmica, a da mu je klub manje puta izborio evropu. Bice da i ove godine ce drugi igrati na Grbavici, umjesto Zelje.
Unistio se i stadion, bas cemerno. Tamam na par stadiona se sredili tereni, a mi uspijemo unistiti druge (ili BP gdje se ni ne igra). Vazda korak unazad za ligu, sto infrasteulturalno, sto sudijska mafija koja kroji rezultate.![]()
Ja im odma rekao da je ovo za Diglisica ubleha, ovdje ismijavali kazu imaju oni provjeren info nego nisu smjeli da iznose na forumFKSDoGroba je napisao/la: ↑02 maj 2023, 23:24Eno ga s kamiondžijom
Kad se sjetim američke zastave na tribini joj joj![]()
Beduin je napisao/la: ↑02 maj 2023, 23:47Hvala buraz.Vanja8 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 23:43Cestitke na pobjedi drug mojBeduin je napisao/la: ↑02 maj 2023, 23:37Ne pamtim stadion sa vise odigranih euro utakmica, a da mu je klub manje puta izborio evropu. Bice da i ove godine ce drugi igrati na Grbavici, umjesto Zelje.
Unistio se i stadion, bas cemerno. Tamam na par stadiona se sredili tereni, a mi uspijemo unistiti druge (ili BP gdje se ni ne igra). Vazda korak unazad za ligu, sto infrasteulturalno, sto sudijska mafija koja kroji rezultate.![]()
Trebal i Borca da uzmemo ilo bod otkinemo, znaci li vam sta?![]()
Ovo je koristan video, ide u bookmarks.
Realno Ajlah je za ovu ublehu institucija. Mi Ajlu pljujemo,oni Ceru derpasa branili zivotom ovdje,pa poslije fantomskog investitora Diglisica. Uprava im je lagala za Diglisica,kao potvrda tome je da covijek nikad nije zelio ni rijec da kaze o Zelji u medijima.Dovoljan je napisao/la: ↑02 maj 2023, 23:27Nama aylah obećala da ćemo bit najjači klub=rok dvije godineFKSDoGroba je napisao/la: ↑02 maj 2023, 23:24Eno ga s kamiondžijom
Ovaj brat njima obećao da će igrač zelješčara osvojit zlatnu loptu![]()
Eto dokle je došlo da ona štrumf neće kod njihmosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 23:52Realno Ajlah je za ovu ublehu institucija. Mi Ajlu pljujemo,oni Ceru derpasa branili zivotom ovdje,pa poslije fantomskog investitora Diglisica. Uprava im je lagala za Diglisica,kao potvrda tome je da covijek nikad nije zelio ni rijec da kaze o Zelji u medijima.Dovoljan je napisao/la: ↑02 maj 2023, 23:27Nama aylah obećala da ćemo bit najjači klub=rok dvije godineFKSDoGroba je napisao/la: ↑02 maj 2023, 23:24
Eno ga s kamiondžijom
Ovaj brat njima obećao da će igrač zelješčara osvojit zlatnu loptu![]()
Sve mogu da shvatim ali da su branili derpasa Ceru zivotom ovdje,ubjedjivali nas da on ima strasne veze po svijetu itdFKSDoGroba je napisao/la: ↑02 maj 2023, 23:53Eto dokle je došlo da ona štrumf neće kod njihmosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 23:52Realno Ajlah je za ovu ublehu institucija. Mi Ajlu pljujemo,oni Ceru derpasa branili zivotom ovdje,pa poslije fantomskog investitora Diglisica. Uprava im je lagala za Diglisica,kao potvrda tome je da covijek nikad nije zelio ni rijec da kaze o Zelji u medijima.![]()
Eno ga najavljuje sve 4 pobjede do kraja...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 00:02Imal gdje Mambe? Nesto ga nema nakon sto nije Diglisic dosao?
Zna se ko ima muda,dok ostali diple po forumu!Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 23:52Objavljivanjem slicnog videa, samo s drugom markom automobila, nastao je famozni stih "ja bi tunel zvao mrakom, da te nije Sabrija"
Eto ti imaš muda ti si mu zapalio auto ne seri svega ti opraste više sa tom pričomemil02in je napisao/la: ↑03 maj 2023, 00:04Zna se ko ima muda,dok ostali diple po forumu!Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 23:52Objavljivanjem slicnog videa, samo s drugom markom automobila, nastao je famozni stih "ja bi tunel zvao mrakom, da te nije Sabrija"
Ko je da je zna se Sarajlije nisu sigurno!!!FKSDoGroba je napisao/la: ↑03 maj 2023, 00:05Eto ti imaš muda ti si mu zapalio auto ne seri svega ti opraste više sa tom pričomemil02in je napisao/la: ↑03 maj 2023, 00:04Zna se ko ima muda,dok ostali diple po forumu!Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 23:52
Objavljivanjem slicnog videa, samo s drugom markom automobila, nastao je famozni stih "ja bi tunel zvao mrakom, da te nije Sabrija"