Pisalo se da Seljo glatko uzima 11 bodovaSamozdravlje je napisao/la: ↑02 maj 2023, 23:05Ne znam da li je neko to pisao za Zelju, ali znam da sam ja pisao da Listica može da pravi probleme i čak sa 9 bodova za 4 mjesto, a ndB sa 12 bi mogao praviti probleme i za 3 mjesto. U prvom slučaju bi nam bilo potrebno 5-6 bodova, a u drugom slučaju 8 bodova.
Izvini ako nisi mislio na moj komentar.![]()
![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijelisampion
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ma te suplje kod nas prolaze samo,ili jese ili nisi. Kad si bolji,izadjes na teren protiv gladnih iz Doline Ponora,oderes ih da im ovadis loptu,te price pretvori se u Nestu,Stama samo kod nas prolazi.Lucas je napisao/la: ↑02 maj 2023, 23:20Kosoric se protiv nas redovno pretvara u Kanavara, vidjecemo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 maj 2023, 22:28Bravo Igman![]()
![]()
Njihova prica sto se tice 3.mjesta zavrsena.Cocalic direktan crveni,propusta derbi.Renan ce se poigrati sa Kosoricem i Drinom
2/4 pobjede i 3.smo.Ocekujem rastavljanje na faktore kona i 3 bobe protiv istrosenog Veleza nakon dugo dugo vremena
- ElCartel11
- Kontakt:
Evo braco na samom kraju dana izgubi i Real.ElCartel11 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 23:03Au brate kakav dan.
Pobjedi Barcelona.
Kone osvojise samo bod.
Partizan izgubi u sred beograda.
Jos mi sad komsinica piše, da ce doci fali joj ulja za palacinke...
Zar da covjek ista vise poželi![]()
02.05.2023 I love you
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- ElCartel11
- Kontakt:
Oni drugovi odozgo misle da mi njima ne možemo odozdo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Al ako mi njima odozdo, oni će svi odozgoElCartel11 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 00:00Oni drugovi odozgo misle da mi njima ne možemo odozdo![]()
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Jel nas to strah pič.ki na derbiju? Jeb.at ćemo im familiju neće se sastavit do početka nove sezone
Uzet pjane srbe, raspali zeljko i veljkO ce remizirat tako da bi vec tad pricu svrsili, a u tom ozraciju zeljka bi rasirila noge i prstima picobu razvukla, velez pustit kao i igman
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Dajemo im povod da se naloze kao svaki put pred nas. Sve. bez potrebe. Samo mirno, tiha voda bregove valjaLucas je napisao/la: ↑02 maj 2023, 23:20Kosoric se protiv nas redovno pretvara u Kanavara, vidjecemo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 maj 2023, 22:28Bravo Igman![]()
![]()
Njihova prica sto se tice 3.mjesta zavrsena.Cocalic direktan crveni,propusta derbi.Renan ce se poigrati sa Kosoricem i Drinom
2/4 pobjede i 3.smo.Ocekujem rastavljanje na faktore kona i 3 bobe protiv istrosenog Veleza nakon dugo dugo vremena
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Nakon poraza od Veleža 1:0, ja sam se bio pomirio da necemo izaci u Evropu.MortemHz je napisao/la: ↑02 maj 2023, 22:47Zaostajali smo 12 za Širokim BrijegomElCartel11 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 22:23Yebo majku do prije 6,7 kola smo zaostajali za Evropom jedno 8 bodova, a sad ulazimo u posljednja 4 kola sa +4 i možemo komotno jednu izgubiti opet imaš 3 poziciju zagarantovanu![]()
![]()
![]()
Niko ni sad ne garantuje Evropu, samo sto je mnogo bliže nego prije.
Naša je sreća sto svi moraju ganjat rezultat ovih par posljednjih kola i nema autobusa pozadi i udaranja u kost. A to nije nimalo dobro za protivnika gledajući trenutni formu Renana i Avrama..i Dala sa klupe
Naša je sreća sto svi moraju ganjat rezultat ovih par posljednjih kola i nema autobusa pozadi i udaranja u kost. A to nije nimalo dobro za protivnika gledajući trenutni formu Renana i Avrama..i Dala sa klupe
Aha, ko i svaki putFKSDoGroba je napisao/la: ↑03 maj 2023, 00:08Jel nas to strah pič.ki na derbiju? Jeb.at ćemo im familiju neće se sastavit do početka nove sezone
-
pjankesarajevo
- Kontakt:
Sta kaze Edis: „Zena ne moze malo trudna biti“ hahahaahahaahahhah
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
plavu kurvu treba rastaviti na dijelove.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Treba ali prvo da se Banja Luka odradi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
pjankesarajevo
- Kontakt:
Slavimo ti imendan 02.05 @ElCartelElCartel11 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 23:58Evo braco na samom kraju dana izgubi i Real.ElCartel11 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 23:03Au brate kakav dan.
Pobjedi Barcelona.
Kone osvojise samo bod.
Partizan izgubi u sred beograda.
Jos mi sad komsinica piše, da ce doci fali joj ulja za palacinke...
Zar da covjek ista vise poželi![]()
02.05.2023 I love you![]()
Ovaj Bašić isto kao i Dudić, stručnjak za skretanje s glavne teme na pressovima i zataškavanje lošeg rezultata.
-
pjankesarajevo
- Kontakt:
Tako je. Mislim da radimo ok pripremu utakmica, nema neke velike euforije, ali da ima radosti, ima a i treba da je bude. Tekma po tekma. Protivnik po protivnik. Samo naprijed moje Sarajvoooooooo
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Serbecic prema Oliveiri,Oliveira evo prilike,Oliveira 2:0,drugi gol Renana Oliveire
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
4 kola do kraja, +4 i sve je u našim rukama. Hajde protiv Borca teško se šta može očekivati gore ali zato Željo i Velež su dva finala
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 22 gosta.