Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Saurman
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Saurman » 01 mar 2011, 00:11

L_blancos je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Kaka je samo jedan od niza promašaja Reala Kaka 67 mil još ako dodam antitalente tipa Gago 20 mil Granero 4 mil Benzema 35 mil Lass Diarra 24 mil dolazimo do cifre od 150 mil bačenih u kantu za smeće..i još se pitaju kako nemaju rezultata...
Kolko si ti plitak pokazuje ovaj post, pa Gago je uz Momu predvodio Real koji vas je guz** na ESB i NC, tek us'o u 25 a vec je toliko ostavio trag u Realu koji samo ljudi ograniceni ko balkon ne mogu da shvate svojim umom velicine protona..
Granero ?? :lol: :lol: umjesto da pisem to sam ti stavio..
@ RE-SU to sto si napisao i jesu propali transferi, ali isi taj Real duplo vise profitira na transferima nego sto gubi, ne moze svaki transfer bit savrsen.. Barca u zadnjih par godina ima vise promasaja sto se toga tice od Reala, da ne spominjem Liverpool,Juventus koji redovno unistava najbolje napadace vec zadnjih pet godina, Milan,...
Gago ostavio trag u Realu :lol: :lol: :lol: :lol: jak si kao taj balkon što stalno spominješ..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 01 mar 2011, 00:13

L_blancos je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Kaka je samo jedan od niza promašaja Reala Kaka 67 mil još ako dodam antitalente tipa Gago 20 mil Granero 4 mil Benzema 35 mil Lass Diarra 24 mil dolazimo do cifre od 150 mil bačenih u kantu za smeće..i još se pitaju kako nemaju rezultata...
Kolko si ti plitak pokazuje ovaj post, pa Gago je uz Momu predvodio Real koji vas je guz** na ESB i NC, tek us'o u 25 a vec je toliko ostavio trag u Realu koji samo ljudi ograniceni ko balkon ne mogu da shvate svojim umom velicine protona..
Granero ?? :lol: :lol: umjesto da pisem to sam ti stavio..
@ RE-SU to sto si napisao i jesu propali transferi, ali isi taj Real duplo vise profitira na transferima nego sto gubi, ne moze svaki transfer bit savrsen.. Barca u zadnjih par godina ima vise promasaja sto se toga tice od Reala, da ne spominjem Liverpool,Juventus koji redovno unistava najbolje napadace vec zadnjih pet godina, Milan,...
P vi ocigledno kada dovodite igraca, vise ga dovodite zbog marketinga, ostalo je postalo manje bitno...
A sa druge strane, pogledaj malo ta imena, koliko je to Barca trgovala, pa uglavnom su afirmisali svoje igrace do maksimuma (Iniesta, Messi, Pedro, Busquets pa i Pique ciji povratak nazad nije bio skup)! A ti su im se igraci visestruko isplatili... Promasaji su bili uglavnom vezani za proslu godinu (Ibrahimovic, Chigrinski) mada smo i tako dosli do španske lige, polufinala LP i dosta daleko do spanskog kupa...
Opet nije Barca, na gubitku tu, jer ako nista afirmisala je svoje igrace pored tih skupih zvijezda koje su vracene nazad... Vi iskljucivo zaradite samo na reklami i tu prica staje....
Sto se mene tice, nastavite tako, ja cu biti presretan ;)
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 01 mar 2011, 00:17

Zamolio bih ove stručnjake da mi navedu igrače koje je Liverpool platio 16 miliona eura i više ( ako je Gagovih 16 miliona mjerodavno ) i da ga je upropastio?
A vi se raspravljate sa Timoschukom, Pranjićem, Gomesom o mudro uloženim parama? :lol:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 01 mar 2011, 00:20

Rizah je napisao/la:Zamolio bih ove stručnjake da mi navedu igrače koje je Liverpool platio 16 miliona eura i više ( ako je Gagovih 16 miliona mjerodavno ) i da ga je upropastio?
A vi se raspravljate sa Timoschukom, Pranjićem, Gomesom o mudro uloženim parama? :lol:

Ne znam, za koliko je Suarez dosao iz Ajaxa? Mislim da je on za dosta dobru lovu dosao ali nisam siguran koliko tacno?!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 01 mar 2011, 00:20

Rizah je napisao/la:Zamolio bih ove stručnjake da mi navedu igrače koje je Liverpool platio 16 miliona eura i više ( ako je Gagovih 16 miliona mjerodavno ) i da ga je upropastio?
Ma pusti ti to Kakin dres će barem neko kupit :lol: A Timoschukov se i ne prodaje.Greška Liverpoola je Babel gdje ćete ga prodat najjači vam je bio igrač 8-)
RE-SU je napisao/la:

Ne znam, za koliko je Suarez dosao iz Ajaxa? Mislim da je on za dosta dobru lovu dosao ali nisam siguran koliko tacno?!
Idolu govorimo o promašajima ovaj čovjek tek 2 tekme odigrao :roll: 8-) :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 01 mar 2011, 00:22

LBJ MVP je napisao/la:
Ma pusti ti to Kakin dres će barem neko kupit :lol: A Timoschukov se i ne prodaje.Greška Liverpoola je Babel gdje ćete ga prodat najjači vam je bio igrač 8-)
RE-SU je napisao/la:

Idolu govorimo o promašajima ovaj čovjek tek 2 tekme odigrao :roll: 8-) :lol:

Uhh, pardon, ne znam kako mi je promaklo ovaj dio ''i da ga je upropastio'' ;)

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 01 mar 2011, 00:23

RE-SU je napisao/la:

26,5 miliona eura.
Los Blancos priča o propalim transferima i upropaštenim igračima.
O Suarezu tek vrijeme treba da priča, do sada jedan go i jedna asistencija.
Nego mi je smiješno da se spominje Liverpool, jer Rafa je u 5 godina potrošio 83 miliona funti ( vi ste Ronalda skuplje platili ), jer nije bilo para. Što proda igrača, doda koji milion pa kupi novog igrača.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 01 mar 2011, 00:28

Saurman je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Koliko je dobar govori ova činjenica -"Prema navodima „El Mundo Deportiva“ Madriđani se nadaju da će povratiti veliki deo novca od 65 miliona evra uloženih u angažovanje Brazilca 2009. iz Milana"....nebi dalje da raspravljam...
Lepi, slatkišu moj, ne moraš sve verovati novinama, internetu. Jer oni to pišu jer nemaju šta da pišu. Ja sam siguran da dok god je Perez tu biti će i Kaka.
Podsjetim te na ovo kad se završi sezona...
Nece svijet propasti a ni R.Madrid ako ga Perez proda na kraju sezone 8-) neodlucuje Perez sve sam, clanovi kluba se isto pitaju, sport.diraktiva kluba, samo lajik u bosni moze da misli da Perez vodi sve sam u RM, uostalom jos jednom klub je pokazao svoj ugled tj.novac nije odigrao glavnu ulogu, veci za njega novac Milanu su nudili City, Chelsea pa je presao u Madrid..
Kad bi birao izmedju Bayern.M i R.Madrida vijeruj nikad nebi otisao tamo, kao ni Robben :lol: ali silom prilika je morao :mrgreen:
Bayernu je san bio D.Backham, Zidane (nudili liku nakon SP da odigra 1 sezonu on ih glatko odbio :lol: KRALJ..
San je biti klub kao R.Madrid, veliku razinu su postavili u nogometu kako na terenu tako i van njega, svi teze tome uspijehu.zdravo
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 01 mar 2011, 00:44

Los_Blanos2 je napisao/la: Nece svijet propasti a ni R.Madrid ako ga Perez proda na kraju sezone 8-) neodlucuje Perez sve sam, clanovi kluba se isto pitaju, sport.diraktiva kluba, samo lajik u bosni moze da misli da Perez vodi sve sam u RM, uostalom jos jednom klub je pokazao svoj ugled tj.novac nije odigrao glavnu ulogu, veci za njega novac Milanu su nudili City, Chelsea pa je presao u Madrid..
Kad bi birao izmedju Bayern.M i R.Madrida vijeruj nikad nebi otisao tamo, kao ni Robben :lol: ali silom prilika je morao :mrgreen:
Bayernu je san bio D.Backham, Zidane (nudili liku nakon SP da odigra 1 sezonu on ih glatko odbio :lol: KRALJ..
San je biti R.Madrid.zdravo
A jest neko pametan :*

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 01 mar 2011, 00:53

:lol: :lol: cccccccc onako prosto,[*] uostalom meni ni iz dzepa ni u dzep..
Perez ima svoju ekonomsku racunicu.
A ovim bacvarima i Losserpulcima neka gledaju BL, PL pitanje hoceli do kraja maja njihovi puleni izboriti CL tj.EL za 2011/12, nema sta jaki su :mrgreen: ali nece ni njima ni iz dzepa, tako da se nesekiraju previse, neznam kako mogu da ovoliko da smaraju na temi R.MADRID C.F. niko ih ne ebe 1% na njihovoj pa ovdje ovako smaraju.. :(

FK Željezničar

Podrška Papetu

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 01 mar 2011, 08:05

slika
KAKA
RUBIN KAZAN
:? 45 mill eura
Odgovor iz Madrida nije na prodaju..

FK Željezničar

Podrška Papetu

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 01 mar 2011, 11:34

Gago ostavio trag u Realu :lol: :lol: :lol: :lol: jak si kao taj balkon što stalno spominješ..
Trenutno je cetvrti u ovom timu po broju nastupa, 3 sezone je bio jedan od nasih najboljih igraca, moze bit u Realu jos 10 g a da odigra i bolje nego sto jest..
Ako ne pratis Real nemoj se javljat na temi.,.

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 01 mar 2011, 12:43

Los_Blanos2 je napisao/la:slika
KAKA
RUBIN KAZAN
:? 45 mill eura
Odgovor iz Madrida nije na prodaju..
Pa nije ni on lud da ode u Rusiju,da mu je do para,otisao bi pre 2 god. u Man. Sity kad su nudili preko 100 miliona za njega.Najpre ce se vratiti u MIlan ili ce otici u Chelsea,ako uopste bude isao.ali kako vidim,Ozil je sve bolji,pritom ima samo 21 god,tako da se Kaki ne pise dobro u Realu.
MVP - Messi-Villa-Pedro

foSte
Kontakt:

Post Postao/la foSte » 01 mar 2011, 13:39

Manchester City Join Race For Real Madrid's Kaka - AS

Upravo ono sto nas je vecina ocekivala.Bilo bi super kada bi ponudio barem 40 miliona,iako iskreno sada ne vrijedi ni 20 miliona.Jasno je da nema pojma kako moze sada preuzeti poziciju u timu Ozilu sa skoro 30 godina,dok Ozil igra sjajno + 21 godina,i jos ce mnogo nositi igru Reala.Iako mi nije drag igrac zbog toga sto navija za Barcelonu,ali nema veze,igrama opet zasluzuje da igra.

Real Madrid Want To Bring Back Daniel Parejo & Jose Callejon In Summer

Speaking to radio station Cadena Ser, Perez declared, "Parejo and Callejon are two possibilities we are contemplating in June."

Znaci mozemo vec ocekivati neko ciscenje na ljeto i odlazak par igraca (Gago,Leon,Granero...).Oba igraca pocela karijeru u Realu,bilo bi lijepo kada bismo ih vratili.U ugovorima oba igraca ima Buy-back klazula.
La sangre tira,la sangre tira,Pipita Higuain es de mi Argentina

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 01 mar 2011, 15:37

Smijesno je sto ljudi misle o Gagu. Dok su on i Mahamadou Diarra igrali u prvoj postavi Real Madrida, mi smo bili prvaci. Ali Saurman i njemu slicni nemaju pojma o tome i samo se sramote, i naravno, Gaga su gledali dva puta maksimalno u svom zivotu. Sto se prepirete s njima, zar vidite da ljudi nemaju pojma ni od cega.

Onda ste jos zalosniji vi sto se sa takvim neznalicama prepirete

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 01 mar 2011, 16:38

Ma Gaga je kralj no neki navijači su od njega previše očekivali novog Redonda jbg :mrgreen:
Pareja moramo vratit i dat mu da igra ono je veliki potencijal zapravo mi nikad neće bit jasno koji smo ga qrac prodali,al to je kad nam neko iz uprave dovodi igrače,a trener samo mora da izvede 11 najskupljih :twisted:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 01 mar 2011, 16:41

LBJ MVP je napisao/la:Ma Gaga je kralj no neki navijači su od njega previše očekivali novog Redonda jbg :mrgreen:
Pareja moramo vratit i dat mu da igra ono je veliki potencijal zapravo mi nikad neće bit jasno koji smo ga qrac prodali,al to je kad nam neko iz uprave dovodi igrače,a trener samo mora da izvede 11 najskupljih :twisted:
buy back....tako je i sa Granerom,Dela Redom :cry: ma mi smo famozni sa tim klauzulama,eto nap. imamo jos prava na Negreda,samo platit €17 miliona :)
ali nije opet da ce biti neki faktor,kao Pedro Leon naprimjer,Dela Red je obecavao reprezentativac postao al takva nafaka
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 01 mar 2011, 16:47

Kad pogledas, to i nije losa politika uporedjujuci sa prvim galaktikosima. Bila je ona "Zidanes y Pavones" al' problem je sto su nam Pavonesi igrali samo u odbrani, da ne trosi Perez novac na defanzivce :mrgreen:
Sad je malo bolje sa buy-back klazulom, ne odricemo ih se + igraci sticu iskustvo u drugim klubovima. I onda ih fino vratimo. Samo me strah da ce nakon ove sezone Perez opet poci u kupovinu :( Jedina nada mi je Mourinho. Da nije njega, vec sljedecu sezonu bi gledali totalno izmijenjeni Real :mrgreen:
Tako da, ova buy-back klauzula, od koga je, odlicna je :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 mar 2011, 16:51

Svakim me danom sve više iznenađujete ,danas vam Gago dobar :lol: :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 01 mar 2011, 17:41

Negredo je otisao za 15 miliona eura, ali kod njega nije slucaj da moramo nadoplatiti jos 2 miliona eura, nego 3 do 4, zavisno nakon koje ga sezone otkupimo, sto znaci da ce kostati minimalno 18, do maksimalnih 19 miliona eura.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.