Opet nemocno, nista konkretno i los pokusaj humora. Da, Semsudin, javno. Za razliku od tebe koji nemas muda da ponovis svoju glupost.Raonffa je napisao/la: ↑08 maj 2023, 20:01Koji čovjek, Šemsudin? E ako je on rekao onda izvini, upravu sikillafrommanilla je napisao/la: ↑08 maj 2023, 19:56Covjek ti javno u intervjuu rekao da ste izasli zbog pozajmice. Poznavajuci koliko vam generalni sponzor donosi godisnje, Savez vam nije posudio vise od 20k, jer na taj iznos vjerovatno voda na usta ide.
Molio bih te da se citiras, potrudi se malo kad znas napisat takvo nesto. Koliko sam ja shvatio, mi smo ovo sve planski uradili da se okoristimo i uspjeli smo?![]()
Šta kaže Prezidente, što je FKS izašao, jesu li i oni zbog 20k ili su vas ostavili "same protiv svih" onako reda radi?![]()
Loše si shvatio, zapravo nisi ti ništa ni shvatio već proizvoljno donosiš zaključke, eto da te ne uvrijedim najblaže rečeno.
To za FKS imas odgovor u intervjuu takodjer.
I oper, bezuspjesno pokusavas uvuci FKS u pricu, kao i svaki navijac Zeljeznicara u bilo kojoj diskusiji gdje nema argumente.
Hoces li konacno odgovoriti ili ces opet sa nekih 5 recenica u kojima ne kazes nista pokusati da se operes? Zasto ste primili pozajmicu od Saveza za 100g, i kako smo mi profitirali od igranja i placanja terena u Gabeli? Zaradili pare? Osvojili bodove? Dobili utjecaj u Savezu? Kako?
Hajde malo konkretnije, kad si vec dovoljan fakin da stavljas smajlije, reci mi kako smo profitirali, dobili teren jel?