Ma ovo je pitare strah da im ne odrzite lekciju u navijanju.

Ma ovo je pitare strah da im ne odrzite lekciju u navijanju.
Miljacka je napisao/la: ↑10 maj 2023, 11:38Samo se nemoj ti zamarati s ovim, oznojit će ti se taj mali mozak. Ti daljinski u ruke i uživaj.Meraak1921 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 11:33Kao sto rekoh, ja sam derbi navijac![]()
A ti uhljupe mali, budi iskren prema sebi, niste placali karte prosli derbi, zasto 10km nama? I zasto 5% kad ste dobili 11% prosli derbi? A sad na koljena bordo ku j ice i glabaj ga
Vidjeli od vas, Amaru pitarka suflirala kako da vas povalilakilone je napisao/la: ↑10 maj 2023, 11:34A i to što kažeš, gdje ih nalazite više![]()
Prvo Sabrina, pa sad Ajla, ko je sljedeća?![]()
hoćel generalni sponzor hajrovat koju kartu
A čekaj, sa kojim ste rješenjem vi zadovoljni? Vama 15-20% Grbavice, nama 5% Koševa, je li to rješenje?Shategabri je napisao/la: ↑10 maj 2023, 11:18To je riješenje po kojem ste vi zadovoljni, mi ne.
Valjda se i mi nešto pitamo.
Red bi bio da budu zadovoljni i jedni i drugi.
Tribinu za tribinu?
JesteRaonffa je napisao/la: ↑10 maj 2023, 12:06A čekaj, sa kojim ste rješenjem vi zadovoljni? Vama 15-20% Grbavice, nama 5% Koševa, je li to rješenje?Shategabri je napisao/la: ↑10 maj 2023, 11:18To je riješenje po kojem ste vi zadovoljni, mi ne.
Valjda se i mi nešto pitamo.
Red bi bio da budu zadovoljni i jedni i drugi.![]()
Radi se o sljedećem.
Čekaj da pitamo Mandića, hoće li šta raditi na stadionu
Taj ublehas ne zna oko svoje kuće, a ne oko stadiona
Ne moze Igman sad ispasti nikako. Ne bi im slali Peljtu u Konjic protiv direktnog konkurenta Leotara proslo kolo.ZutiFKS je napisao/la: ↑10 maj 2023, 11:20Službena lica za 31. kolo:
Slg-Zri (Dragan Kesić)
Vel-Igm (Mirza Kazlagić)![]()
Derbi (Irfan Peljto)
Leo-Tuz (Mateo Musa)
Pos-Bor (Admir Musić)
Slo-Šir (Adis Mulahasanović)
- Mahač Božidar Rustić se vraća nakon lakrdije na Sar-Slg i opet sudi Slogi![]()
- Kazlagić opet na zadatku u Vrapčićima jer Igman mora ispasti.
Pusti statistike majstore nego trazi zamjenu na cnc masini za petak eno pitari se dogovaraju po forumu da vas sibaju po zapadu
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Giuseppe1, Zigazaga i 22 gosta.