Ko ispada iz m:tel Premijer lige BiH?
Re: Ko ispada iz m:tel Premijer lige BiH?
Sloboda i Leotar ispadaju.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
City, Posusje, Sloboda ili Leotar. Igman i Sloga su sigurni.
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
Onda mi nismo sretniCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑07 maj 2023, 11:03![]()
Sloboda uzima Sirokog u hendikepu iduce koloPitari uzimaju Zeljkana
mi Igmana
i svi sretni
![]()

100% .
Leotar nece izgubiti sada protiv TC pa idu medjugorcima pa Siroki ,to je 2-4 boda maksimalno
TC igra tu sa Leotarom pa idu Igmanu pa kuci protiv medjugoraca ,max 2 boda
Sloboda kuci sa Sirokim i Zeljiom a ide Borcu ,vjerujem da mogu do 4-6 bo0dova a i sudije ce ih mislim malo pogurati na stetu TC koji ne treba nikome
ostali su van domasaja
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
- Kontakt:
Ovaj dan čekam od 14.6.2018. godine, draga moja braćo forumaši, danas ligu ako Bog da napušta mali plavi kancer Sloga Simin Han. Amin.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Koji si ti bolesnik...ja molim boga da vi ispadnete jer ste jednostavno gamadi. Sve zivo pljujete a niko vas organski ne moze u ligisimonknows je napisao/la: ↑13 maj 2023, 09:21Ovaj dan čekam od 14.6.2018. godine, draga moja braćo forumaši, danas ligu ako Bog da napušta mali plavi kancer Sloga Simin Han. Amin.
Pazi ovog: "gamadi". Riječ gamad je već množina Hazre...
Hronični nedostatak pismenosti kod "simpatizera" "ssh".
Hronični nedostatak pismenosti kod "simpatizera" "ssh".
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Druga liga, druga liga, smiju vam se sviHazre je napisao/la: ↑13 maj 2023, 09:32Koji si ti bolesnik...ja molim boga da vi ispadnete jer ste jednostavno gamadi. Sve zivo pljujete a niko vas organski ne moze u ligisimonknows je napisao/la: ↑13 maj 2023, 09:21Ovaj dan čekam od 14.6.2018. godine, draga moja braćo forumaši, danas ligu ako Bog da napušta mali plavi kancer Sloga Simin Han. Amin.

Red je da se vratite na prvobitno stanište, šljivike i livade druge lige

Što je najgore, ispali bi da nema tvojih metuzalema i ovog vašeg rasporeda (ne vidim kalo vi možete uzeti više od 3 boda, eventualno 4, ali ako vi uzmete 4 i mi ćemo 6

0/2, još samo da Široki dobije SloboduCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑07 maj 2023, 11:03![]()
Sloboda uzima Sirokog u hendikepu iduce koloPitari uzimaju Zeljkana
mi Igmana
i svi sretni
![]()

Ispadanje ssh je za mene "too good to be true". Nadam se, ali dok se ne desi, ne vjerujem. 

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Ma brat sve znaš, 23 da ih izađe na teren, Trebinje je danas i za Manchester City neovojiva tvrđava, zamisli šta će im ovaj Igman uraditi, a tek Zrinjski... Koliko god smo loši možemo uzeti 4 boda u naše 3 naredne i šutniti ih iz lige, a možda čak i 3 budu dovoljna.
Digli se smradovi sto su nas dobili jednu utakmicusimonknows je napisao/la: ↑13 maj 2023, 09:46Ma brat sve znaš, 23 da ih izađe na teren, Trebinje je danas i za Manchester City neovojiva tvrđava, zamisli šta će im ovaj Igman uraditi, a tek Zrinjski... Koliko god smo loši možemo uzeti 4 boda u naše 3 naredne i šutniti ih iz lige, a možda čak i 3 budu dovoljna.

Neka i bude tako.simonknows je napisao/la: ↑13 maj 2023, 09:46Ma brat sve znaš, 23 da ih izađe na teren, Trebinje je danas i za Manchester City neovojiva tvrđava, zamisli šta će im ovaj Igman uraditi, a tek Zrinjski... Koliko god smo loši možemo uzeti 4 boda u naše 3 naredne i šutniti ih iz lige, a možda čak i 3 budu dovoljna.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Posušje i TC
Trenutno korisnika/ca: supervizor i 29 gostiju.