Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Cartman
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Cartman » 01 mar 2011, 16:29

Bas sam nesto nervozan pred ovu tekmu. Valjda ce igraci izdrzat teret. Samo se bojim da nas sudija ne osteti radi ovih desavanja u zadnje vrijeme. Znalo je se desit da nas "kazne" na terenu nakon ispada Fergusona u medijima na primjer.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 01 mar 2011, 16:32

polga je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la: Objasni.
Prvo ti meni reci da si ozbiljan u vezi toga da mislis da je to zajebancija.

14/03 2009 - scum - Liverpool 1:4 (Torres gol) - vidic crveni karton
25/10 2009 - Liverpool - scum 2:0 (Torres gol) - vidic crveni karton
21/03 2010 - scum - Liverpool 2:1 (Torres gol) - vidic samo zuti karton, i krivac za gol Torresa.
19/09 2010 - scum - Liverpool 3:2 - alkos je shvatio da vidic ne moze sam cuvati Torresa, pa ga je O'Shea morao markirati.

U prevodu, Vidic se stalno sjebe kada vidi Torresa kao igraca kojeg ce morati zaustavljati 90. minuta.

Nije bas da ga Vidic pojede svaku utakmicu ;)

Sta 'pricas' ti shabancino jedna ?! Pa nije Vidic sa Torresom imao samo 2-3 duela u kojima je ovaj postigao gol ! Igrali su oni 'malo' vise puta, gdje ga je Vidara trpao u dzep, pocevsi od utakmica reprezentacija u kvalifikacijama gdje je Nemanja pojeo i njega i Raula (sto ga je i preporucilo Fergiju), pa sve do okrsaja u PL...

ovo sto si stavio pod 21.03.2010 je laz obicna, pogledaj dobro ko je bio pored Torresa, pa onda nesto 'pricaj' !

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 01 mar 2011, 16:36

marconato je napisao/la:
polga je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la: Objasni.
Prvo ti meni reci da si ozbiljan u vezi toga da mislis da je to zajebancija.

14/03 2009 - scum - Liverpool 1:4 (Torres gol) - vidic crveni karton
25/10 2009 - Liverpool - scum 2:0 (Torres gol) - vidic crveni karton
21/03 2010 - scum - Liverpool 2:1 (Torres gol) - vidic samo zuti karton, i krivac za gol Torresa.
19/09 2010 - scum - Liverpool 3:2 - alkos je shvatio da vidic ne moze sam cuvati Torresa, pa ga je O'Shea morao markirati.

U prevodu, Vidic se stalno sjebe kada vidi Torresa kao igraca kojeg ce morati zaustavljati 90. minuta.

Nije bas da ga Vidic pojede svaku utakmicu ;)

Sta 'pricas' ti shabancino jedna ?! Pa nije Vidic sa Torresom imao samo 2-3 duela u kojima je ovaj postigao gol ! Igrali su oni 'malo' vise puta, gdje ga je Vidara trpao u dzep, pocevsi od utakmica reprezentacija u kvalifikacijama gdje je Nemanja pojeo i njega i Raula (sto ga je i preporucilo Fergiju), pa sve do okrsaja u PL...

ovo sto si stavio pod 21.03.2010 je laz obicna, pogledaj dobro ko je bio pored Torresa, pa onda nesto 'pricaj' !

Inace, Torres je sa 21-22 godine harao...

Ne pricam o dalekoj proslosti, prije SP-a 2006. godine, kada je bio dijete, pricam o blizoj proslosti, prije 1-2 godine.

I nikad, bas nikad, ga nije strpao u dzep, jer je uvijek imao nekih problema sa njim.

Smijesan si. I da, nauci se pisati, šabančino.

Pogrijesio sam u vezi toga gola, vidic se ipak previse prepao Torresa, pa je isao na stranu da blokira centarsut, i tako je na cjedilu ostavio jadnog ferdinanda i rat boya u sredini.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 01 mar 2011, 16:42

Prva njihova međusobna tekma kada smo ih dobili 0:1 na Ainfeldu nije se vidio Torres , onda ona 3:0? Torres who ? Onda smo izgubili 2:1 al' Torres tu nije ni igrao , zatim ona JEDINA loša tekma Vidica vs L'pool kada je bilo1:4 , tu je sjebao . Iduce sezone naš poraz 2:0 Vidic je bio na solidnoj razini samo je pri kraju izgubio živce i dobio crveni jer prethodno Carra nije dobio karton . A u ostalim tekmama se Torres nije vidio pored Vidica ...

Najlakše je ići putem Ahmetović Kemala , ali si onda retardiran , smiješan narodnoj masi ...
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 01 mar 2011, 16:48

Torres ga svaki put izdominira jer je jednostavno bolji od tog mesara koji je jedan od kreativnijih igraca u ekipi drvosjeca Fungusona.
Dio Arsenala

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 01 mar 2011, 16:49

Ne bih da ulazim u raspravu, Sir Matt je lijepo djecko objasnio tako da...

Vazno je da kad Vidic jednom kiksa, odmah tragedija, a kad Torres na 5 tekmi zavrsi u Nemanjinom dzepu, nikom nista... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 01 mar 2011, 16:52

marconato je napisao/la:Ne bih da ulazim u raspravu, Sir Matt je lijepo djecko objasnio tako da...

Vazno je da kad Vidic jednom kiksa, odmah tragedija, a kad Torres na 5 tekmi zavrsi u Nemanjinom dzepu, nikom nista... ;)
Torres je odigrao samo 7 utakmica protiv scuma, u kojima je zabio 3 gola, dok je u jednoj bio zasluzan za obadva gola svog kluba. Jedinu losu partiju mu mogu pripisati u FA Cupu ove sezone, kada je izgledao potpuno indisponirano, vec zeljan prelaska.

A po tebi, vidic ga je pojeo u 5 ;)

Pozdrav.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 01 mar 2011, 16:57

Naveo sam prije da su odigrali 2 tekme u reprezentacijama, gdje ga je ovaj pojeo! Nemoj da pricas kako je Torres bio 'nepoznat' ovo ono, kad je igrao u reprezentaciji u startnih 11, a i Vidic je sigurno tada bio sto je danas...

Eto, dao je 3 gola gola Unitedu, 1 preko Vidica i to je sad bauk...wauuu. koji ucinak :shock:

poz i tebi.

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 01 mar 2011, 16:59

-Paja je napisao/la:Torres ga svaki put izdominira jer je jednostavno bolji od tog mesara koji je jedan od kreativnijih igraca u ekipi drvosjeca Fungusona.
slika

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 01 mar 2011, 17:05

drH je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Torres ga svaki put izdominira jer je jednostavno bolji od tog mesara koji je jedan od kreativnijih igraca u ekipi drvosjeca Fungusona.
slika
Zigic izdominirao citavu odbranu Arsenala :mrgreen:

Veceras bi najvise volio pobjedu Manchestera od 1:0 po mogucnosti iz nekog kontraveznog gola samo zbog ovih mrzitelja Manchestera koji redovno navracaju na ovu temu da iskazu svoje "objektivno" misljenje"(i ako je njima svaki Manchesterov gol kontravezan :mrgreen: ), a ne bi bio ne zadovoljan ni sa nerijesenim rezultatom s obzirom na to kako igramo u gostima ove sezone i da imamo losu seriju na Stamford Bridge-u.

Vidić dominira!!!
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 01 mar 2011, 17:10

sad bi kao oni voljeli neku kontraverznu pobjedu :lol: pa ne mozete vi birati kako da pobjedite jer to je jedini nacin da pobjedite nema tu voljeli bi mi ovakvu ili onakvu pobjedu, jer jedino pobjeda uz pomoc sudija je i moguca za skup vasih antitalenata.
Dio Arsenala

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 01 mar 2011, 17:13

-Paja je napisao/la:sad bi kao oni voljeli neku kontraverznu pobjedu :lol: pa ne mozete vi birati kako da pobjedite jer to je jedini nacin da pobjedite nema tu voljeli bi mi ovakvu ili onakvu pobjedu, jer jedino pobjeda uz pomoc sudija je i moguca za skup vasih antitalenata.
Paja ponavljas se po ko zna koji put :roll:
Ja sam zbog takvih kao ti napisao u zagradi da je nekim mrziteljima Manchestera svaka pobjeda kontraverzna, trebao si se naci tu, kao sto ce te mnogi prepoznati i ne pisati ovaj post po hiljaditi ili ti ga tisuciti put.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 mar 2011, 17:15

Vidi kako baja zna ko je izdominirao odbranu manchestera u utakmici u birminghamu :lol: :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 01 mar 2011, 17:15

Kao sto vidim pricate o Vidicu i Torresu, nemojte me pogresno shvatiti, ali mislim da ce vas dobiti veceras, jer Torres prvenstveno proradi protiv vas i Vidica....tako da...
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 01 mar 2011, 17:22

ILoveLFC je napisao/la:Kao sto vidim pricate o Vidicu i Torresu, nemojte me pogresno shvatiti, ali mislim da ce vas dobiti veceras, jer Torres prvenstveno proradi protiv vas i Vidica....tako da...

moguce je, vidjecemo... ;)

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 01 mar 2011, 18:38

marconato je napisao/la:

moguce je, vidjecemo... ;)
Naravno da je sve moguće. Prije svega što je to EPL i što se sastaju dva najdominatnija kluba posljenjih šest godina 8-)
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 mar 2011, 19:01

Sta mislite hoce li Gibson igrat veceras? :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

WeeD
Kontakt:

Post Postao/la WeeD » 01 mar 2011, 19:03

Ma igrat ce jasta radi :D
Loved by many
Hated by few
Respected by all!!
Manchester United FC!!!!!!

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 01 mar 2011, 19:08

Cartman je napisao/la:Sta mislite hoce li Gibson igrat veceras? :D
Ma velike su šasne da hoće.
Ja se ipak potajno nadam da bi SAF mogao početi 4-4-2, sa Rooneyem i Berbom u napadu a Giggsom na lijevom krilu.
Pa ako zaškripi da Giggs uđe u sredinu a Wazza lijevo.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 01 mar 2011, 19:13

večeras će biti otvorena tekma sa obje strane jer kao što Rio kaže ''ne pada nam na pamet da igramo na remi'' dok je ovo Chelsea-u kako neki kažu zadnja šansa za priključak iako su oni po mom mišljenju davno propustili sve vozove.Ako i večeras dobijemo ovaj meč onda smo u odličnoj poziciji a iako ga izgubimo opet ništa se neće bitnije promijeniti jer u prostalim kolima ako dobijemo sve tekme kući a s obzirom na protivnike to je skoro izvjesno, a i dobijemo barem pola od tekmi u gostima onda je sve riješeno oko titule ;)

I što se tiče Sancheza predsjednik Udinesea je postavio i odštetnu cijenu od 20-25 mil funti tako da na ljeto valja u šoping u Italiju 8-)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.