FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Loš rezultat jer ce zadnje kolo Sloboda odlučivati o svojoj sudbini. Nazalost 4 boda nam ne garantuju Evropu...
- kolezeljovac
- Kontakt:
Sarajevo nek ne izgubi za vikend i nek Leotar ne izgubi kući od Širokog, a Leotara sad u Trebinju ne može Bayern dobiti, tako da bi u tom slučaju 4 bobe bilo dovoljno da ostanemo 4.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Pa sa ovom pobjedom cetvrto mjesto imamo u rukama i sve je do nas i do Zrinjskog.
U slucaju da Zrinjski uzme kup najbolja stvar na svijetu bi nam bila pobjeda Sarajeva uz naravno nasu pobjedu.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
- TarikCopra
- Kontakt:
Vrlo lahko momci, Zrinja uzme kup. Mi pobjedimo sljedecu i FKS pobijedi sljedecu protiv Veleza i mi smo osigurali Evropu!
Sparta Rotterdam / FK Zeljeznicar <3
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Može Velež i X, jer bi pobjedom protiv Posušja otišli na +4.
Neki scenarij koji nam osigurava evropu prije zadnjeg kola:
-zrinjski uzme kup
-velez-sarajevo X2
-siroki-sloga X2
-zeljo-posusje 1
Tabela nakon 32 kola bi izgledala ovako:
3.Sarajevo 50/52 boda
4.Zeljeznicar 50 bodova
5.Velez 45/46 bodova
6.Siroki 45/46 bodova
-zrinjski uzme kup
-velez-sarajevo X2
-siroki-sloga X2
-zeljo-posusje 1
Tabela nakon 32 kola bi izgledala ovako:
3.Sarajevo 50/52 boda
4.Zeljeznicar 50 bodova
5.Velez 45/46 bodova
6.Siroki 45/46 bodova
- TarikCopra
- Kontakt:
Eto, onda je sve do nas ako se sve poklopi…avalPacidoroP je napisao/la: ↑15 maj 2023, 19:14Može Velež i X, jer bi pobjedom protiv Posušja otišli na +4.
Sparta Rotterdam / FK Zeljeznicar <3
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Protiv Posusja 9000, a onda u Tuzlu da nas ode 700-800.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- MocMahale444
Slobodanka knezipoljka pobjedi športske, bolje bi bilo da je ostalo 1-1.
Ovako moramo biti dželati Slobodanki i poslat ih tamo gdje pripadaju.
Ovako moramo biti dželati Slobodanki i poslat ih tamo gdje pripadaju.
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 15 maj 2023, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- kolezeljovac
- Kontakt:
Najrealnije je da Velež bude istrošen za vikend nakon poraza od Zrinjskog i da Sarajevo ili remizira ili pobjedi. Zatim da Široki u posljednjem kolu ne pobjedi u Trebinju, čak šta više ubjeđen sam da će Leotar pobjediti. U tom slučaju smo sigurno 4.
Koliko god nama bude yebeno na Tušnju isto će Širokom biti yebeno u Trebinju, nemojte zaboraviti u slučaju čuda da Velež pobjedi Sarajevo, Velež u zadnjem kolu gostuje Posušju koje je kući Real Madrid sad...
Koliko god nama bude yebeno na Tušnju isto će Širokom biti yebeno u Trebinju, nemojte zaboraviti u slučaju čuda da Velež pobjedi Sarajevo, Velež u zadnjem kolu gostuje Posušju koje je kući Real Madrid sad...
Leotar ce ispasti do zadnjeg kola, sad gostuju Zrinjskom.kolezeljovac je napisao/la: ↑15 maj 2023, 19:06Sarajevo nek ne izgubi za vikend i nek Leotar ne izgubi kući od Širokog, a Leotara sad u Trebinju ne može Bayern dobiti, tako da bi u tom slučaju 4 bobe bilo dovoljno da ostanemo 4.
Hahaha joj lupanja ovdje.
Može se Sarajevo i prestići po gol razlici pa zauzeti treće mjesto...makar pred posljednje koloTarikCopra je napisao/la: ↑15 maj 2023, 19:16Eto, onda je sve do nas ako se sve poklopi…avalPacidoroP je napisao/la: ↑15 maj 2023, 19:14Može Velež i X, jer bi pobjedom protiv Posušja otišli na +4.
Jeste, samo što bi mi onda prestigli Sarajevo, ali to je definitivno teži put, jer bi morali pobjediti obje.kolezeljovac je napisao/la: ↑15 maj 2023, 19:19Najrealnije je da Velež bude istrošen za vikend nakon poraza od Zrinjskog i da Sarajevo ili remizira ili pobjedi. Zatim da Široki u posljednjem kolu ne pobjedi u Trebinju, čak šta više ubjeđen sam da će Leotar pobjediti. U tom slučaju smo sigurno 4.
Najvažnije da prekosutra aBd Zrinjski osvoji Kup.
Možemo titulu napastikovacic je napisao/la: ↑15 maj 2023, 19:20Može se Sarajevo i prestići po gol razlici pa zauzeti treće mjesto...makar pred posljednje koloTarikCopra je napisao/la: ↑15 maj 2023, 19:16Eto, onda je sve do nas ako se sve poklopi…avalPacidoroP je napisao/la: ↑15 maj 2023, 19:14Može Velež i X, jer bi pobjedom protiv Posušja otišli na +4.
Polako ljudi, prvo finale Kupa, ako Zrinjski ne osvoji, Sarajevo moze dogovoriti i Velez i Igman. Nazalost
Najbolji je on, on je šampion !
🔵⚪🔵⚪
🔵⚪🔵⚪
- kolezeljovac
- Kontakt:
Sad Zrinjski čekamo u srijedu
Ako uzmu duplu krcata Grbavica u nedjelju

Ako uzmu duplu krcata Grbavica u nedjelju

- kolezeljovac
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Grbavica786, Orvel, svemalim1 i 85 gostiju.