bot12 je napisao/la:-------neur-------
lahm----hummels----howedes.---jose bosingwa
-----svinja-----luiz----
robben-----sahin------nasri(ribery)
-----mulija
za sto miliona ekipa snova
pokusati dovesti neura 20mil eura,ako on en moze moze ostati i kraft ili dovesti rene adlera,odbrana je propuh dovesti hummels za 15 mili i howedesa za 15 mil;u sredinu obavezno dovesti nurija momak je fantastican recimo da kosta 30 mil eura ,i pokusati izvrsiti zamjenu riberi nasri cak i da im doplatimo ako je moguce kako 10mil
out: kraft(ako dodje neur) 5-7 mil
badstuber 5-7 mil
van buyten(da mi platimo nekome

)
tymo 3-5 mill
gomez 25 mill
klose 0
bradhnesto 0
ova bi ekipica harala dugo
Svidja mi se tvoje razmisljanje drug, ali imam nekoliko zamjeri
POd 1 Muller ne moze igrati klasicnog spica, jer kao prvo ne snalazi se dobro a i nema neke predispozicije za tu poziciju, tako da bi ostavio sjajnog Gomeza Marija da neprikosnoveno vlada tom pozicijom .
Tesko da ce Arsenal dati Nasrija mada bi to bio sjajan potez, Nasri je mlad brz, dribler, tehnicki potkovan i bio bi to strasan potez nase uprave, mada nekako ne mogu bez naseg Bilala
A sto se tice odbrane i sredine trena potpuno si u pravu, mada bi ja dodao neke sitne korekcije
Prvo Bosingwu i Lahma bi zamjenio, i tada bi bili na svojim PRIRODNIM pozicijama, Lahm bi se ponovo vratio onim partijama kojih se sjecamo kad ga nisu mogli zaustaviti.
A Bosingwu na desni B jer lijevo on ne moze igrati.
S tim sto mozemo prolongirati dovodjenje Howedesa, ako naravno prije toga dovedemo naseg sjajnog Hummelsa, jer uz Matsa imali bi ili BAdstrubera ili brenu
ostali je sve ok