Ko ispada iz m:tel Premijer lige BiH?
Re: Ko ispada iz m:tel Premijer lige BiH?
Mozemo li se sloziti da bi bilo najbolje da Sloga u ovom grupnjaku ispadne ... bolje im je da ulazu u rukomet neg' sto bacaju pare u bunar radi sezone, dvije PL nogoloptanja... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Ja bih volio da Sloboda dobije i nekako se iščupa, ali sumnjam da će se to desiti. Nekako mi tu sve miriše na neki X, ili eventualno na pobjedu Želje kada ovi krenu naprijed. S druge strane, ne vjerujem da će Leotar uopšte nešto spektakularno pokušavati, svjesni su da je gotovo.
Eh sad, ovo ostalo, u slučaju da Sloboda dobije. Vjerujem da će Tuzla uzeti bod(ove) Zrinjskom. To mi je zicer. Pitanje je samo da li bi im 1 bio dovoljan. Sloga će isto uzeti makar bod Borcu, a vjerovatno i sva 3 ukoliko bude trebalo. A s druge strane, ne vidim motiv ni kod Veleža i Sarajeva. Helem, čak i ako Sloboda dobije, meni se čini da se moraju nadati kuhanju sa Tuzlom.
Eh sad, ovo ostalo, u slučaju da Sloboda dobije. Vjerujem da će Tuzla uzeti bod(ove) Zrinjskom. To mi je zicer. Pitanje je samo da li bi im 1 bio dovoljan. Sloga će isto uzeti makar bod Borcu, a vjerovatno i sva 3 ukoliko bude trebalo. A s druge strane, ne vidim motiv ni kod Veleža i Sarajeva. Helem, čak i ako Sloboda dobije, meni se čini da se moraju nadati kuhanju sa Tuzlom.
-
- Kontakt:
Nama odgovara remi u utakmici Zrinjski-City jer čisto sumnjam da oni mogu više od toga. Imali bi isti broj bodova kao mi ako pobijedimo, tako da bi ostali u PL zbog boljeg međusobnog. Što se tiče utakmice Velez-Posušje, meni je svejedno jer ne očekujem ništa. Što se tiče utakmice Sloga-Borac, isto se može reći. Međutim, očekujem da Sarajevo pobijedi. Pa majka mu stara, jedan od Varešanovića je i kod nas.zaostrog je napisao/la: ↑24 maj 2023, 15:12Ja bih volio da Sloboda dobije i nekako se iščupa, ali sumnjam da će se to desiti. Nekako mi tu sve miriše na neki X, ili eventualno na pobjedu Želje kada ovi krenu naprijed. S druge strane, ne vjerujem da će Leotar uopšte nešto spektakularno pokušavati, svjesni su da je gotovo.

-
- Kontakt:
Ne znam ko ispada,ali sam siguran da će danas Leotar dobiti. Tako da danas vrlo lako da u Tuzli sloboda slavi,a da Željo neće tugovati 
Leotar i sloboda ispadaju.
Borac ce pustiti a velez se nece ni oznojiti a nisu ni u losim odnosima. Tuzla itekako moze dobiti al mislim da od boda nece moci zrinjski je jednostavno prejak i sa drugom postavom.
Borac ce pustiti a velez se nece ni oznojiti a nisu ni u losim odnosima. Tuzla itekako moze dobiti al mislim da od boda nece moci zrinjski je jednostavno prejak i sa drugom postavom.
- 7Aprildomemoj1
- Kontakt:
Prognoza od 17.047Aprildomemoj1 je napisao/la: ↑17 apr 2023, 18:14Po kvaliteti trebali bi Sloga i Leotar al posto se Vico pita vjerovatno Sloboda i Leotar

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.