FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Hebem mu mišao pa zar se morao povrijediti Escudero. Taman kad smo trebeli doći u vodstvo, lik se povrijedi i u igru ulazi Schmitz koji svaku akciju u napadu pokvari.
pa mozemo li mi pobjedt ikoga u pm
Goalgetter je napisao/la:Magath dominira na Facebooku.
125.000 fanova

Vole ga trenutno pravo u Gelsenkirchen'u...

Rođeni
jbg...nek nekako prodze bajern ,svi ce usutit,,,jos manuel napravi 4-5 odbrana protiv valencie i eto ga ,onda bice danke herr magath...nego ljudi zna li ko hocel escudero moci igrati u kupu povrijedio jeaduktor protiv nurnberga ,nerazumijem se u te povrede pa nek neko objasni..
Definitivno respekt za ovo.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Uf kako me je bio strah kad je Schmitz ušao u igru. Mislim da smo mi večeras zasluženo pobijedili. Gledajući na šanse, Bayern je bio bezazlen večeras.
Berlin, Berlin, wir fahren nach Berlin!
Bogovski, Raul opet pokazao da je jedan jedini i najbolji napadac svih vremena!
Zdena@ Cek, u vas se u kupu samo jedna tekma igra jel?
Zdena@ Cek, u vas se u kupu samo jedna tekma igra jel?
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Cestitike na zasluzenoj pobjedi koja vama a i Bundesligi mnogo znaci - nek bayern osovji LP i svi zadovoljni. Magath je ekipu postavio takticki veoma odlicno tj. "kopirao" Kloppa i Bayernu tako oduzeo najace oruzije.Zdena04 je napisao/la:Uf kako me je bio strah kad je Schmitz ušao u igru. Mislim da smo mi večeras zasluženo pobijedili. Gledajući na šanse, Bayern je bio bezazlen večeras.
Valjda necete biti "smotani" i izgubiti finale, ali kod Vas me to ne bi cudilo.

Edit: @Zdena04 bolje je da ovdje nastavimo diskusiju posto je vezano za S04. Slazem se s tobom da su utakmice portiv bayerna bile "tvrde" i da su nijasne odlucivale ali kako sam ja razumio komentatora utakmice nakon gola je rekao da mu je Magath danas izjavio da je za veceras najbolje da primjeni taktiku Kloppa iz prosle utakmice. Eh sada ja ne znam je li bella Rethy zelio usput da pohvali BVB i Kloppa za uspjesnu sezonu ili su on i Magath danas razgovarali, ali iskreno ja sam danas prvi put vidio da ste primjenili tzv. Tannenbaum formation.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 02 mar 2011, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ovo za taktiku sam ti odgovorio na Bayernovoj temi. Brate nećemo tako bukvalisati stvari. Ipak, hvala na čestitkama iako sam i ja samo bio posmatrač. 
@Portillo, da samo jedna utakmica.

@Portillo, da samo jedna utakmica.
Hare_BvB je napisao/la:Cestitke!!!
Ruhr dominira!!

Moglo bi se nešto slično kao 2002 dogoditi. S tim da bi onda Real osvojio LP ali ovaj put Guzen ne bi bio tragičar sezone.
Zadnja izmjena: Zdena04, dana/u 04 mar 2011, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sta je ovo Magathu sa okom
Sve pocrvenilo 

Da, tako samo danas igrali u odbrani ali postoji razlika između formacije u fazi odbrane kod nas i kod Dortmunda.amerosm je napisao/la:iskreno ja sam danas prvi put vidio da ste primjenili tzv. Tannenbaum formation.
Ovako je to protiv Bayerna izgledalo u odbrani.
Schalke:
---------------------x----------------------
--x-----------x----------------x-------x--
----------x------------x-----------x-------
-------------------x----------x------------
-------------------------x------------------
Dortmund:
------------------x---------------------
-x----------x-----------x--------------x
x--------x-------------x------------x---
--------------------x--------------------
--------------------x---------------------
Evo stavio sam boldovano pri odbrani kad je Robben u napadu.
Dakle, nije ovo sigurno prvi put da smo tako pristupili igri protiv Bayerna. Jbg, gledao sam svaku tekmu protiv njih.
Jedino je u fazi napada kod nas izgledalo drugačije ali su naši napadi bili pravi raritet.
Čestitke na pobjedi zasluženoj i čistoj kao suza. Bili ste bolji i organizovaniji tim tokom svih 90 minuta. Schalke mi je uvijek bio drag, i definitivno zaslužuje da igra u Evropi i sljedeće sezone. Samo se svašta u tom finalu može očekivati.
dobro ovo ispade...ja mislim da je kup ipak nas na kraju...ovako ,bajeren u prvom poluvremenu sa samo jednom prilikom schalke je maltene funkcionisao savrseno svaka linija tj...mogli smo jos koji zabit...u drugom bajern na sve ili nista bilo je 3-4 sanse sto su morali zabit ...moram pohvalit matipa odigrao je dosta dobro iako sam ocekivao da ce pasti pod pritiskom ,ono sto sam primjetio je da se odlicno postavlja i vrlo je jak u duelu...sarpei tu i tamo nekima ovdje scmitz neodgovara ja mislim da je ipak puno bolji od sarpeia...jedini problem scmitza je to sto je baksuz pa kad god pogrijesi jadnik primimo gol...
neuer -fenomenalan
uchida-pristojan ali se vidi da mu treba jos utakmica ovog nivoa da bi podigao igru na veci nivo...ispao je naivno par puta medzutim dosta puta se dobro postavio sto je omelo igrace bajerna da naprave nesto vise npr kad je gomez pao u sesnestercu...isto tako riberija je zaustavio par puta...
howedes- sjajan ,assistent ,uz malo srece mogao je i gol zabiti kad mu je sut glavom skinut sa linije..imao je nekoliko sjajnih intervencija
metzelder- dosta dobar ,postavljanje i citanje igre za svaku pohvali ...fenomenalo procitao nekoliko centarsuteva nakon sto su nasi bekovi ispali...
sarpei-tu i tamo ,pad panterskih intervencija ali vidi se da mu se blizi kraj,.,
matip-dosta dobar ,jak u duelima odlicno je suradzivao sa klugeo i annanom...
annan- odlican igrac ,veoma brz dobro se kretao brzo zatvarao prostor i zbog njegove brzine robben je veci dio utakmice bio nevidljiv...
kluge-motor ove ekipe...kako bi samo bilo dobro dodati mu jos i salihovica na sredini...
jurado-par finih akcija i mislim da ga je prerano izveo...dosta je i trcao i aktivno pomagao klugeu u odbrani sto je za svaku pohvalu
raul-majstor svih majstora...u sjajnoj formi igra ,magath ga je vratio u zivot..to neki nece priznati ali ovaj raul i onaj sa pocetka sezone su skroz 2 drugacija igraca...
farfan-odlican ,ali usrao je 2-3 napada...mora piti odlucniji u kontranapadima i pravit pametnije odluke..
neuer -fenomenalan
uchida-pristojan ali se vidi da mu treba jos utakmica ovog nivoa da bi podigao igru na veci nivo...ispao je naivno par puta medzutim dosta puta se dobro postavio sto je omelo igrace bajerna da naprave nesto vise npr kad je gomez pao u sesnestercu...isto tako riberija je zaustavio par puta...
howedes- sjajan ,assistent ,uz malo srece mogao je i gol zabiti kad mu je sut glavom skinut sa linije..imao je nekoliko sjajnih intervencija
metzelder- dosta dobar ,postavljanje i citanje igre za svaku pohvali ...fenomenalo procitao nekoliko centarsuteva nakon sto su nasi bekovi ispali...
sarpei-tu i tamo ,pad panterskih intervencija ali vidi se da mu se blizi kraj,.,
matip-dosta dobar ,jak u duelima odlicno je suradzivao sa klugeo i annanom...
annan- odlican igrac ,veoma brz dobro se kretao brzo zatvarao prostor i zbog njegove brzine robben je veci dio utakmice bio nevidljiv...
kluge-motor ove ekipe...kako bi samo bilo dobro dodati mu jos i salihovica na sredini...
jurado-par finih akcija i mislim da ga je prerano izveo...dosta je i trcao i aktivno pomagao klugeu u odbrani sto je za svaku pohvalu
raul-majstor svih majstora...u sjajnoj formi igra ,magath ga je vratio u zivot..to neki nece priznati ali ovaj raul i onaj sa pocetka sezone su skroz 2 drugacija igraca...
farfan-odlican ,ali usrao je 2-3 napada...mora piti odlucniji u kontranapadima i pravit pametnije odluke..
Divno,a sada po taj peti trofej kupa Njemačke.U sedam finala smo seznuli nadam se da neće biti i osmi put.Kao što je gruezi rekao Matip stvarno čvrst za Neuera i Raula ne treba trošiti riječi,a ima tu još dobrih igrača Howedes,Jurado,Farfan,Annan.Nama treba pod hitno drugi napadač jer Huntelar veze nema(ne može ni Raul vječno ovako).Berlin wir kommen 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Hvala sudijama na ovo što nam rade! Najbolje bi bilo da nas direktno izbace u drugu ligu, ne bi se morali više truditi!!
- moustapha
- Kontakt:
Bravo! Bravo!
Kakva triler zavrsnica.
Iskrene cestitke, zasluzen prolaz.
Kakva triler zavrsnica.
Iskrene cestitke, zasluzen prolaz.
#divovi
- roy_makaay
- Kontakt:
Svaka čast!!Desetoplasirana ekipa Bundeske nogirala treću ekipu Primere.Toliko o "slaboj" Bundesligi.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.