effe_sa je napisao/la:dobro ono sinoc jeste bolan poraz
kako kome. recimo da je meni bio najsladji poraz otkako navijam za bayu
jos jedan protiv hanovera i cao gaala
effe_sa je napisao/la:pogotovo na one kada smo nakon sigurne igre i sigurnog rezultata gubili utakmice.
to je vec prezvakana tema.
effe_sa je napisao/la:al prosto je nevjerovatno da mi s ovakvim kadrom smo na cetvrtom mjestu i da smo ostali bez kupa.
kakvim bolla kadrom

redat cemo smijesne poraze, gubiti dobijene utakmice sve dok budemo vjerovali da je svajni ponajbolja sestica na svijetu i dokle god budemo ubjedjeni da bi roben i riberi trebali biti organizatori igre.
fudbal je timska igra i uvijek ce biti donji onaj ko se oslanja na jednog ili dvojicu igraca. ako vam dosad nisu pokazali da
nisu kompaktna ekipa onda stvarno ne znam. m. siti je ponajbolji primjer.
effe_sa je napisao/la:jos zalosnije je sto je ekipa bila sinoc bez ikakve ideje
roben i riberi su hladnokrvni egzekutori koji bi trebali biti tresnjica na vrhu torte, a nikako trkaci, organizatori, branici, itd. kroos mora igrati

problem je u tome sto je prekasno ubacivati ga u 60 i nekoj minuti. ne, momak mora biti starter jer mi moramo imati nekoga ko zna podvaliti loptu, povuci kontru i genijalnim pasom uposliti egzekutore

roberija i mulera. naravno da ovo ne znaci da bi roben i riberi trebali setkati po terenu i gotovaniti ala gomez, niposto.
barcelona = yavi i iniesta + mesi, pedro i vila
effe_sa je napisao/la:koji su argumenti da ostane van gaal na klupi?
i mene zivo interesuje koji bi to bili argumenti za ostanak svinjoglave haale
effe_sa je napisao/la:al ko nam garantuje da necemo ispast od intera?
ja
effe_sa je napisao/la:a jos ne treba zaboravit da je van bommela van gaal sutnuo, nemojte to zaboravit
ja, und

to mu je jedan od boljih poteza.
gusta je barem za klasu ispred oronulog starrrca. uglavnom, jucer je bio bolji od svajnija;

kako u odbrambenim zadacima, taku i u otvaranju igre i napadu.
effe_sa je napisao/la:a ja sam ovde rekao daj Boze da nam taj transfer ne dodje glave
ne zayebayi. ovo je komentar jednog osnovca
jbg., kriv je badstuber pa smo imali priliku odgledati bayern bez njega, i
djecije je na taj nacin traziti krivca spartajuci od jednog do drugog igraca
ekipa i samo ekipa
effe_sa je napisao/la:muller je tu zreliji kandidat al mu treba vremena
ovdje si u pravu. uh, taj kudravi malishan.
cim sam ga vidio namah sam se zaljubio i vjenco
gladijator, brajko, gladijator.
taj ne gonja frizurice niti mu je vazno kako ce ispasti na slikama. da je bogdom vise mulera.
2-3 utakmice na gov-njezovoj poziciji da se usteli. kroos in, gov-njez out i dajte nam barcu da se nadigravamo pa kom´ opanci, kom´ obojci

sjecas li se njegovih golova protiv domuza u onoj visokoj pobjedi(5:1) bavarskog giganta? njegovo kretanje bez lopte
ma kao sto rekoh, vjencan sam za njegovu igru.
effe_sa je napisao/la:a van gaalova taktika je bila u obje utakmice fula...to je bila totalno staticna i bespomocna igra
slazem se.
ps
gero, veceras sam slobodan pa ako si raspolozen za jednu avanturicu i par postova na aktuelne teme...