ZahvaljujemLegendKiller je napisao/la: ↑06 jun 2023, 23:13Tunis
agencija Elite travel u Sarajevu. Imaju direktan čarter let za Tunis, tačnije aerodrom Monastir, ne leti se u glavni grad. Mislim da iz Tuzle nema let, jer koliko znam samo ova agencija ima zakupljen čarter za Tunis, a ostale prodaju njihove. Ja išao sve top što se tiče organizacije.
Turska
koju god uzmeš isto ti je. Iz Sarajeva Fubila i Centroturs imaju zakupljene čartere, a ostali prodaju njihove, mada mislim da je još neka agencija od prošle godine uvela direktan čarter. Mada Turska je već neka klasika, koju god agenciju uzmeš tu je to.
Ljetovanje/Putovanja
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ljetovanje/Putovanja
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- LegendKiller
- Kontakt:
Ko planira u Hurgadu na ljetovanje

- AshburtonG
- Kontakt:
Hurghada je postala nova Makarska cini mi se. Svaka druga objava na Instagramu je story nekog para ili drugarica iz tog grada (ili sta je vec). Je li fkt toliko dobro, jeftino ili sta je vec razlog takve navale?
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ima li itko obicaj sam se ispalit na godisnji odmor? Jos nijednom nisam, al nesto me vuce..Mada kontam kakav sam il bi se izgubio il bi ga prespavo
Sad mi iskoči na redditu
- LegendKiller
- Kontakt:
ma ja sam to napisao više zbog ove vijestiAshburtonG je napisao/la: ↑08 jun 2023, 23:43Hurghada je postala nova Makarska cini mi se. Svaka druga objava na Instagramu je story nekog para ili drugarica iz tog grada (ili sta je vec). Je li fkt toliko dobro, jeftino ili sta je vec razlog takve navale?
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/u-bl ... /230608153
i prošle godine su isto bila dva napada
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bude svake godine tih napada, zato neka hvala, ne bih da rizikujem, lijepi Jadran ili Grčka/TurskaLegendKiller je napisao/la: ↑09 jun 2023, 08:13ma ja sam to napisao više zbog ove vijestiAshburtonG je napisao/la: ↑08 jun 2023, 23:43Hurghada je postala nova Makarska cini mi se. Svaka druga objava na Instagramu je story nekog para ili drugarica iz tog grada (ili sta je vec). Je li fkt toliko dobro, jeftino ili sta je vec razlog takve navale?
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- AshburtonG
- Kontakt:
Strasno jbt. Mada ja ne znam ni ko se uopce kupa u moru kod njih, jer uglavnom raja bukira ove resorte s bazenima.LegendKiller je napisao/la: ↑09 jun 2023, 08:13ma ja sam to napisao više zbog ove vijestiAshburtonG je napisao/la: ↑08 jun 2023, 23:43Hurghada je postala nova Makarska cini mi se. Svaka druga objava na Instagramu je story nekog para ili drugarica iz tog grada (ili sta je vec). Je li fkt toliko dobro, jeftino ili sta je vec razlog takve navale?
I ja isto kontam, obicno se ne mrda iz resorta, a pogotovo ne da se kupa u moru.AshburtonG je napisao/la: ↑09 jun 2023, 10:01Strasno jbt. Mada ja ne znam ni ko se uopce kupa u moru kod njih, jer uglavnom raja bukira ove resorte s bazenima.LegendKiller je napisao/la: ↑09 jun 2023, 08:13ma ja sam to napisao više zbog ove vijestiAshburtonG je napisao/la: ↑08 jun 2023, 23:43Hurghada je postala nova Makarska cini mi se. Svaka druga objava na Instagramu je story nekog para ili drugarica iz tog grada (ili sta je vec). Je li fkt toliko dobro, jeftino ili sta je vec razlog takve navale?
- Shategabri
- Kontakt:
Koliko znam, oni imaju dijelove plaža koji su osigurani, dakle nema ulaska ajkula.
To za ove resorte, dakle držiš se pravila i neće te pojesti ajkula.
Mada yebo to, lijepi Jadran.
Meni je i tursko more pretoplo, usluga jeste bolja nego na Jadranu od smještaja klope, all inclusive je fantazija, al more kao more, ko da se u kadi kupam
I 43 stepena je previše za mene realno
Meni je i tursko more pretoplo, usluga jeste bolja nego na Jadranu od smještaja klope, all inclusive je fantazija, al more kao more, ko da se u kadi kupam
I 43 stepena je previše za mene realno
Koševo Zapad
Ma imaju, ako se drzis pravila siguran si, al ima vrijeme kad je kupanje zabranjeno i naravno ima ih sto to ne postuju.Shategabri je napisao/la: ↑09 jun 2023, 10:58Koliko znam, oni imaju dijelove plaža koji su osigurani, dakle nema ulaska ajkula.
Meni je i tursko more pretoplo, usluga jeste bolja nego na Jadranu od smještaja klope, all inclusive je fantazija, al more kao more, ko da se u kadi kupam![]()
I 43 stepena je previše za mene realno![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ja jutros uplatio Jadran.Shategabri je napisao/la: ↑09 jun 2023, 10:58Koliko znam, oni imaju dijelove plaža koji su osigurani, dakle nema ulaska ajkula.
Meni je i tursko more pretoplo, usluga jeste bolja nego na Jadranu od smještaja klope, all inclusive je fantazija, al more kao more, ko da se u kadi kupam![]()
A i fora mi je krhnes pare za Egipat ili Tursku i onda se kupas u bazenu
Bolje onda u C. Goru, all inclusive za 4 osobe (dvoje djece) dodje oko 250 KM noć, a imaš i more i bazen kao i u Egy i Tur.
Jedino što na fb ili insta slike ne vrijede isto, ipak za Hurgadu i Antaliju dobiješ duplo više lajkova
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Shategabri
- Kontakt:
Ja nisam prst umočio u bazenu u Turskoj. ebo ih bazenkraljttbvb je napisao/la: ↑09 jun 2023, 11:52Ja jutros uplatio Jadran.Shategabri je napisao/la: ↑09 jun 2023, 10:58Koliko znam, oni imaju dijelove plaža koji su osigurani, dakle nema ulaska ajkula.
A i fora mi je krhnes pare za Egipat ili Tursku i onda se kupas u bazenu![]()
Bolje onda u C. Goru, all inclusive za 4 osobe (dvoje djece) dodje oko 250 KM noć, a imaš i more i bazen kao i u Egy i Tur.
Jedino što na fb ili insta slike ne vrijede isto, ipak za Hurgadu i Antaliju dobiješ duplo više lajkova![]()
Ma bio prošle sedmice u jednom malom mjestu u CG, ljepota. Cijene ok, nije žara kao u Hr, more čisto, šta treba više?!
A nisam napravio dvije slike svakako i to zezao neke rođake, na društvenim mrežama ništa, znači nisam ni išao
Koševo Zapad
- numanumaye22
- Kontakt:
Pa skoro svaki resort ima svoju plazu koja je osigurana i ogradjena, tako da milioni ljudi se godinama tu kupaju bez ikakvih problema. Ajkula te moze pojest i na Maldivima, kao i u Neumu, kad bi tako covjek gledao kupao bi se samo u kadi i bazenu.AshburtonG je napisao/la: ↑09 jun 2023, 10:01Strasno jbt. Mada ja ne znam ni ko se uopce kupa u moru kod njih, jer uglavnom raja bukira ove resorte s bazenima.LegendKiller je napisao/la: ↑09 jun 2023, 08:13ma ja sam to napisao više zbog ove vijestiAshburtonG je napisao/la: ↑08 jun 2023, 23:43Hurghada je postala nova Makarska cini mi se. Svaka druga objava na Instagramu je story nekog para ili drugarica iz tog grada (ili sta je vec). Je li fkt toliko dobro, jeftino ili sta je vec razlog takve navale?
Druga stvar, otici u Egipat i biti samo u Hurghadi a ne vidjeti Cairo i piramide u Gizi, kao i hramove faraona u Luxoru mi je van svake pameti. Pa radije bi onda otisao u Tursku i kupao se u nekom prosjecnom resortu. Resort ko resort, svugdje isto.
Gdje si uplatio na Jadranu? Kako si prošao sa cijenom?kraljttbvb je napisao/la: ↑09 jun 2023, 11:52Ja jutros uplatio Jadran.Shategabri je napisao/la: ↑09 jun 2023, 10:58Koliko znam, oni imaju dijelove plaža koji su osigurani, dakle nema ulaska ajkula.
Jedino što na fb ili insta slike ne vrijede isto, ipak za Hurgadu i Antaliju dobiješ duplo više lajkova![]()
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
De mi reci, gdje je najbolje uzeti taj all inclusive u CG?kraljttbvb je napisao/la: ↑09 jun 2023, 11:52Ja jutros uplatio Jadran.Shategabri je napisao/la: ↑09 jun 2023, 10:58Koliko znam, oni imaju dijelove plaža koji su osigurani, dakle nema ulaska ajkula.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- ASD
- Kontakt:
Ti ideš od teme do teme da se provaljuješ.numanumaye22 je napisao/la: ↑09 jun 2023, 12:22Pa skoro svaki resort ima svoju plazu koja je osigurana i ogradjena, tako da milioni ljudi se godinama tu kupaju bez ikakvih problema. Ajkula te moze pojest i na Maldivima, kao i u Neumu, kad bi tako covjek gledao kupao bi se samo u kadi i bazenu.AshburtonG je napisao/la: ↑09 jun 2023, 10:01Strasno jbt. Mada ja ne znam ni ko se uopce kupa u moru kod njih, jer uglavnom raja bukira ove resorte s bazenima.LegendKiller je napisao/la: ↑09 jun 2023, 08:13
ma ja sam to napisao više zbog ove vijesti
i prošle godine su isto bila dva napada![]()
Druga stvar, otici u Egipat i biti samo u Hurghadi a ne vidjeti Cairo i piramide u Gizi, kao i hramove faraona u Luxoru mi je van svake pameti. Pa radije bi onda otisao u Tursku i kupao se u nekom prosjecnom resortu. Resort ko resort, svugdje isto.
Koliko si puta čuo da je nekog ajkula doručkovala u Neumu ili u čitavom Jadranu?
Burazeru preblago si ti to srocio. More je u regiji Antalya osim mozda u Alanyi goli qrac da se ne lazemoShategabri je napisao/la: ↑09 jun 2023, 10:58Koliko znam, oni imaju dijelove plaža koji su osigurani, dakle nema ulaska ajkula.
naprijed rejal
- Shategabri
- Kontakt:
Ja sam bio u Kumkoy, hotel top sa 5 zvjezdica, njemački gosti i sve što bi rekli pod konac.Sveti je napisao/la: ↑09 jun 2023, 18:02Burazeru preblago si ti to srocio. More je u regiji Antalya osim mozda u Alanyi goli qrac da se ne lazemoShategabri je napisao/la: ↑09 jun 2023, 10:58Koliko znam, oni imaju dijelove plaža koji su osigurani, dakle nema ulaska ajkula.
More jest takvo za moj ukus, imao sam osjećaj da se znojim u vodi.
Koševo Zapad
Ako ides u julu/Augustu mislim da svugdje gdje je tropska klima imat ces isti osjecajShategabri je napisao/la: ↑09 jun 2023, 18:17Ja sam bio u Kumkoy, hotel top sa 5 zvjezdica, njemački gosti i sve što bi rekli pod konac.Sveti je napisao/la: ↑09 jun 2023, 18:02Burazeru preblago si ti to srocio. More je u regiji Antalya osim mozda u Alanyi goli qrac da se ne lazemoShategabri je napisao/la: ↑09 jun 2023, 10:58Koliko znam, oni imaju dijelove plaža koji su osigurani, dakle nema ulaska ajkula.
More jest takvo za moj ukus, imao sam osjećaj da se znojim u vodi.
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.