Postoji nesto sto se zove derbi navijaci i dodje na derbi samo. Tako isto postoje ovi sad navijaci ko navijaju za Sarajevo kad pobijedis zrinjski u mostaru. Il generalno kad imas bolje rezulatate dvije tekme zaredom. Gdje su bili navijaci prethodne dvije ipo godine? Bilo nas je po 500 na utakmicama. Kisa padne milja ako i toliko. Tad si navijac a ne kad zabijes 3 zrinjskom i pobijedis iako niko takva ocekivanja nije imao. Svako od nas je pozelio i Kosevo i tribinu ali su ovo visi ciljevi da se otjeraju osobe koje nisu dostojne kluba kakvo je Sarajevo a koje su “vas” kupile pokojim rezultatom i transferom i instagramom. I nikad ne ocekujte da ce neko od nas prizeljkivati lose rezultate. I jos jedna stvar za ove “navijace” je da tjeraju inat. To je bosnjo.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑13 jun 2023, 14:07Jalson je napisao/la: ↑13 jun 2023, 13:58Nek si se pokazao jer ti bi prvi ko god da si da nema tih: finansija, organizacije, rezultata prvi “bojktovao” odnosno ne bi isao na utakmice jer su losi rezultati. Kad planiras da shvatis da bojkot nema nista veze sa tvojim navodima nego iskljucivo sa personama koje su na tim pozicijama. Poceli ste ko mitomani s pricom…amypitar je napisao/la: ↑13 jun 2023, 13:24
Ma ko **** vise njih I njihov bojkot.
Bojkot kakav u drzavi nikad nije zabiljezen.
Imamo organizovan klub,redovne plate, dobra pojacanja,finansije,sve funkcionise na najvecem mogucem nivou.Doši smo u situaciju da na prozivci gledamo jel predstavljanje trebalo biti ovako ili onako,jer nemamo vise apsolutno ama bas zamjeriti.Eto I kamp se radi na Butmiru.
Neko daje lovu, a neko zeli da mu namece kako I sta da radi,a 30 godina na birou.Ceka nana da mu umre ,da dobije svoju sobu.
Dok.je bojkota ja se ne brinem za buducnost kluba
ali ne mogu da skopcam jos to, navijaci rezultata?? Pa mi, bas naprotiv, nemamo rezultate posljednih 2,5 godine. Tako da ta tvrdnja, idu jer ima rezultata ne pije vode.
Persone pa persone, sta sad? Nece Sarajevo trpiti radi njih? molim vas urazumite se, i radite ono zbog cega i postoji jedna navijacka grupa.
Ovaj nacin trenutno zastpuljen.. nista vise do vise stete nego koristi u svakom smislu. Makar Scolari sutra bio trener, Monchi sportski direktor a De Laurentiis vlasnik.
I dodatni minus ovaj bojkto steti direktno Hordama.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
VENECULEANAC NA METI SARAJEVA
FK Sarajevo pojačava se za sljedeću sezonu a jedan od igrača koji bi mogao stići na Koševo je 26 godišnji krilni igrač Boaviste Adalberto Peñaranda.
Peñaranda upisao je i 21 nastup za reprezentaciju Venezuele, a ugovor sa Boavistom ima do 2025. godine, te bi Sarajevo moralo platiti određeno obeštećenje.
Peñaranda osim za Boavistu nastupao je još za: Watford, UD Las Palmas, CSKA Sofia, KAS Eupen, Malaga CF, Udinese, Granada CF i Deportivo La Guaira gdje je i započeo svoju karijeru.
FK Sarajevo pojačava se za sljedeću sezonu a jedan od igrača koji bi mogao stići na Koševo je 26 godišnji krilni igrač Boaviste Adalberto Peñaranda.
Peñaranda upisao je i 21 nastup za reprezentaciju Venezuele, a ugovor sa Boavistom ima do 2025. godine, te bi Sarajevo moralo platiti određeno obeštećenje.
Peñaranda osim za Boavistu nastupao je još za: Watford, UD Las Palmas, CSKA Sofia, KAS Eupen, Malaga CF, Udinese, Granada CF i Deportivo La Guaira gdje je i započeo svoju karijeru.
-
- Kontakt:
Ovaj bojkot je zaista orginalan, bojkot domaćih, ali ne i gostujućih utakmica.
Po onom dostupnom iz štampe ispada da je glavni sukob između BP i Hz na jednoj strani i Mirvicevog imenovanja ne baš omiljenih persona. Ok i meni ne mirišu ni trener ni direktorica, ali koje bi ličnosti odgovarale BP i Hz .
Parola: Nema Evrope,nema terena,nema ništa (pojacanja) je pala u vodu.
Šta ako bojkot uspije u potpunosti i tjeranjem nepoželjnih pošaljemo poruku i gosp.Mirvicu da ovdje ne može kako on hoće da vodi Klub. Tad gosp. Mirvic digne ruke i ode. Šta tad? Bio bi to potop veći od Čelika.
Ostaje ti da biraš trenera i direktora bez €,a sa enormnim troškovima i skupim rosterom sa tužbama koje bi naravno Klub morao nadoknaditi. Iz čega?
Reći bojkot nije protiv investitora , ne pije vode. Mislim da i oni koji podržavaju bojkot su svjesni da se dovode ciljana i skupa pojačanja, što diže cijenu Kluba,ali i povećavaju opasnost od bankrota.
Molio bih sve dobronamjerne (a većina je takva) da razmisle , možda i nije pametno igrati se vatrom.
Reci će moj prijatelj @holyman da @Sz ne razumije šta se bojkotuje. Razumijem i te kako.
AKO IMA REZERVNI I BOLJI INVESTITOR U POZADINI , ONDA BIH GA PODRZAO, PA NEK BIRA SARADNIKE. BOJIM SE DA TAKVOG INVESTITORA NEMA. NE IGRAJMO SE VATROM TJ. S KLUBOM.
RAZUMIO SAM BOJKOT SVE DO POBJEDE U LISTICI, TO SE RIJETKO DEŠAVALO I KAD NIJE BILO BOJKOTA .
Po onom dostupnom iz štampe ispada da je glavni sukob između BP i Hz na jednoj strani i Mirvicevog imenovanja ne baš omiljenih persona. Ok i meni ne mirišu ni trener ni direktorica, ali koje bi ličnosti odgovarale BP i Hz .
Šta ako bojkot uspije u potpunosti i tjeranjem nepoželjnih pošaljemo poruku i gosp.Mirvicu da ovdje ne može kako on hoće da vodi Klub. Tad gosp. Mirvic digne ruke i ode. Šta tad? Bio bi to potop veći od Čelika.
Ostaje ti da biraš trenera i direktora bez €,a sa enormnim troškovima i skupim rosterom sa tužbama koje bi naravno Klub morao nadoknaditi. Iz čega?
Reći bojkot nije protiv investitora , ne pije vode. Mislim da i oni koji podržavaju bojkot su svjesni da se dovode ciljana i skupa pojačanja, što diže cijenu Kluba,ali i povećavaju opasnost od bankrota.
Molio bih sve dobronamjerne (a većina je takva) da razmisle , možda i nije pametno igrati se vatrom.
Reci će moj prijatelj @holyman da @Sz ne razumije šta se bojkotuje. Razumijem i te kako.
AKO IMA REZERVNI I BOLJI INVESTITOR U POZADINI , ONDA BIH GA PODRZAO, PA NEK BIRA SARADNIKE. BOJIM SE DA TAKVOG INVESTITORA NEMA. NE IGRAJMO SE VATROM TJ. S KLUBOM.
RAZUMIO SAM BOJKOT SVE DO POBJEDE U LISTICI, TO SE RIJETKO DEŠAVALO I KAD NIJE BILO BOJKOTA .

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ma da i Rahmanovic dodje ti bi navecer padao u delirij zbog njegovog dolaska, a ujutro bi napisao ,,kakav Rahmanovic, da valja ne bi se vracao nazad." Na prvoj utakmici bi negdje oko 10. minute napisao ,,Rahman dosao samo da uzme lovu i da seta po terenu" a oko 30. bi stavljao Rahmanee

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Samo vi bojkotujte, pa kad i ako izgubimo investitora, pozivajte raju da plaća članarine i uplaćuje za dobrobit kluba. Obavezno kao i kone, treba otići u pomozi.ba, da se broj 17045 koristi za nas. E moj Bošnjo, nikad tobe doći. Daj samo da se skidaju glave, da se pravi pritisak i da se pljuje po svemu. I direktorica i trener će kad tad otići, pa nastavite i tad bojkot.
Dvadesetpetogodišnji defanzivac Ankaragučua, Nikad Mujakić, nalazi se na meti slavnog Bešiktaša, javljaju turski mediji.
Prema njihovim informacijama Senol Gunes je već dao dozvolu da se krene u realizaciju transfera. U Nihadu Mujakiću vide zamjenu za Romaina Saissa koji će se vratiti u Englesku.
Imamol neki procenat za Mujakica? U svakom slucaju lijepo ako ga uzme Bešiktaš.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Morto zakljucaj temu do narednog pojacanja dok se nije zahuktalo
Ili jos bolje, podforum bojkotasi vs antibojkotasi

Ili jos bolje, podforum bojkotasi vs antibojkotasi
90!
Ne znaš ni kopirati lažne naslove...ne kaže se veneculeanac nego VenecuelanacŠTA_JE je napisao/la: ↑13 jun 2023, 14:53VENECULEANAC NA METI SARAJEVA![]()
"Izborili smo Evropu" - trebali smo onda napraviti feštu i javni doček kao na Grbavici uz vatromet jer očito mi uz investitora i budžet od 6-7 miliona u najlošijoj ligi evrope trebamo biti zadovoljni samim izlaskom u evropu.
Koliko je potrebno da rahat izborimo Evropu ? 10 miliona ?
Koliko je onda potrebno da se BORIMO za titulu ? 15 miliona ?
Nisam za bojkot, ali razumijem razloge bojkota
-
- Kontakt:
Nakon pojačanja sam vjerovao, čak sam mislio da možemo i do 2. mjesta doći. Čestitam komplet ekipi na evropi i to je definitivno bilo teško kada gledamo gdje smo bili prije, ali nama evropa nakon koliko vec miliona NIJE i ne smije biti uspjeh. Vjerovatno možeš naći šta sam mislio o paroli i kako će se lako moći koristiti kao argument protiv grupe. Glupo je pričati "da sam ja bio trener i ja bi...", jer ne znamo stvarno. Takoder ne znam tvoj stav, ali kako neko može tvrditi da je Mirza dovoljno kompetentan da vodi ovako kvalitetnu ekipu? Razumijem sve navijače koje nisu za bojkot, ali bar budite razumni da imamo trenera koji je rang dna Premijer lige-1. federacije. Do sada smo sa ovim novcem mogli dovest Bjelicu. I samim time Ismir Mirvić pokazuje svoj ego i koliko ga briga za najvjernijim navijačima.ExchangeOffice je napisao/la: ↑13 jun 2023, 14:47Evo, da li si ti vjerovao na polusezoni da cemo uzeti evropu?bordobijelisampion je napisao/la: ↑13 jun 2023, 13:33Evo sve si nabrojao, i onda ti taj covjek donese ublehu (ne zelim ga nazvati trenerom) na klupu. Stavi čovjeka za kojeg zna da se sukobio sa navijačima i koji je vrijedao svetinju vise puta. Sta tebi to kaze? Evo direktno te pitam. Ja sam i prije kada je tek dosao cuo da se njemu ne svida ovaj nacin navijanja i "huliganstva". Nije to toliko povrsno da ga je svako od kandidata odbio pa on baš nade našeg dobrog istinskog pitara koji 4 godine sjedi kući.amypitar je napisao/la: ↑13 jun 2023, 13:24
Imamo organizovan klub,redovne plate, dobra pojacanja,finansije,sve funkcionise na najvecem mogucem nivou.Doši smo u situaciju da na prozivci gledamo jel predstavljanje trebalo biti ovako ili onako,jer nemamo vise apsolutno ama bas zamjeriti.Eto I kamp se radi na Butmiru.
Neko daje lovu, a neko zeli da mu namece kako I sta da radi,a 30 godina na birou.Ceka nana da mu umre ,da dobije svoju sobu.
Nemoj samo ono jooj pa vidi siroki jes los, svi su losi, bla bla bla...
Receno je, a sjever je to cak i parolama isticao i ismijavao izjave itd, ako ne bude evrope ljudi ce otici i to je uslov koji je mirvic postavio, ljudi su to uzeli. Mi sad mozemo pricati ovako il onako, sarajevo igra evropu. Da li bi neki drugi trener bio bolji ili losiji, to necemo znati. Imali smo Dudica koji je bio najavljen ko gvardiola, pa nikad losiji nismo bili.
PS: @nofearhz rece da ne bi usao u duel Viverosu i da je strasan uzivo a eno njega u nakom budistickom hramu na planinama

Ne razumije to, niti ce ikad razumjeti ova mladjarija moj SZ. Samo nek se tjera, kako bi tek postali poznati u regionu da odsjecemo granu na kojoj sjedimo, pricalo bi se o nama. Nek se svako ko je na ovaj nacin odlucio tjerati rijecima i slovom dva (2) covjeka unutar kluba zapita sta nakon sto otjera ta dva i treceg. Sve su prilike da se više od ta dva čovjeka krije iza ovoga..Samozdravlje je napisao/la: ↑13 jun 2023, 14:59Ovaj bojkot je zaista orginalan, bojkot domaćih, ali ne i gostujućih utakmica.
RAZUMIO SAM BOJKOT SVE DO POBJEDE U LISTICI, TO SE RIJETKO DEŠAVALO I KAD NIJE BILO BOJKOTA .![]()
Cilj bojkota nije da se unfks pita bilo sta,cilj je jasan da se iz kluba maknu Mirza i Ajla.Samozdravlje je napisao/la: ↑13 jun 2023, 14:59Ovaj bojkot je zaista orginalan, bojkot domaćih, ali ne i gostujućih utakmica.
RAZUMIO SAM BOJKOT SVE DO POBJEDE U LISTICI, TO SE RIJETKO DEŠAVALO I KAD NIJE BILO BOJKOTA .![]()
Ovo nije prvi put da se grupa bori protiv nekoga ili nečega i svaki put je izlazila kao pobjednik i svaki put je to bilo u korist FK Sarajevo.Također svaki put je bilo takvih kao sto si ti koji banalizuju stvari i pljuju grupu neki zato sto su zlonamjerni a neki zato sto potkapacitirani, ti ces sam znati u kojoj si skupini.
ExchangeOffice je napisao/la: ↑13 jun 2023, 15:17ti do podne bojkotas, od podne antibojkotas![]()
![]()
Bar se odluci za sta si, bolje opet biti na jednoj strani pa makar bombe padale na istoj, nego mjenjati misljenja kako vjetar puhne.
A sta ti retardu vise dijelis ljude bojkotas , antibojkotas. Keru jedan pljujes Horde radi je.bene Ajle, jel to normalno sta god da urade kako ti moze Ajla ispred Hordi biti. Ti si jedan od onih sto su slike Sjevera, klipovi navijanja po fb , instagramu ,a vamo za 50 KM uvlaci se u guzicu Ajli, jesi bio u kampu preko stele slikao se, dala i kartu neku djabalesku jelde.
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 13 jun 2023, 15:27, ukupno mijenjano 1 put.
Da budemo iskreni, tacno je da idemo u Evropu ali zahvaljujuci Zrinjskom koji je dobio Veleza a mi sami nismo zavrsili treci i izborili taj cilj. Cak sta vise, prosijaci su iznad nas na tabeli. A naravno da je bilo ocekivati da idemo u Evropu kad po izjavi naseg trenera uvijek imamo sudije kao 12-og igraca. Po njemu bruka bi bila da nismo otisli, a bilo je bas tijesno. I onda na kraju kaze - Niko nije vjerovao samo ja.Haver ! je napisao/la: ↑13 jun 2023, 15:14"Izborili smo Evropu" - trebali smo onda napraviti feštu i javni doček kao na Grbavici uz vatromet jer očito mi uz investitora i budžet od 6-7 miliona u najlošijoj ligi evrope trebamo biti zadovoljni samim izlaskom u evropu.

-
- Kontakt:
Sta ti znas kome steti ovaj bojkot...Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑13 jun 2023, 14:07Jalson je napisao/la: ↑13 jun 2023, 13:58Nek si se pokazao jer ti bi prvi ko god da si da nema tih: finansija, organizacije, rezultata prvi “bojktovao” odnosno ne bi isao na utakmice jer su losi rezultati. Kad planiras da shvatis da bojkot nema nista veze sa tvojim navodima nego iskljucivo sa personama koje su na tim pozicijama. Poceli ste ko mitomani s pricom…amypitar je napisao/la: ↑13 jun 2023, 13:24
ali ne mogu da skopcam jos to, navijaci rezultata?? Pa mi, bas naprotiv, nemamo rezultate posljednih 2,5 godine. Tako da ta tvrdnja, idu jer ima rezultata ne pije vode.
Persone pa persone, sta sad? Nece Sarajevo trpiti radi njih? molim vas urazumite se, i radite ono zbog cega i postoji jedna navijacka grupa.
Ovaj nacin trenutno zastpuljen.. nista vise do vise stete nego koristi u svakom smislu. Makar Scolari sutra bio trener, Monchi sportski direktor a De Laurentiis vlasnik.
Nikad jaca gostovanja u neznam koliko godina odradjena i ti balavis a vjerovatno nemas pojma niti imas kakvih saznanja o grupi...
A sve je obrnuto od onoga sto mislis..
Ma lupaju ljudi, prejaka su gostovanja, ozbiljnost i masovnost Hordi trenutno.Istinasamo123 je napisao/la: ↑13 jun 2023, 15:29Sta ti znas kome steti ovaj bojkot...Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑13 jun 2023, 14:07Jalson je napisao/la: ↑13 jun 2023, 13:58
Nek si se pokazao jer ti bi prvi ko god da si da nema tih: finansija, organizacije, rezultata prvi “bojktovao” odnosno ne bi isao na utakmice jer su losi rezultati. Kad planiras da shvatis da bojkot nema nista veze sa tvojim navodima nego iskljucivo sa personama koje su na tim pozicijama. Poceli ste ko mitomani s pricom…
Nikad jaca gostovanja u neznam koliko godina odradjena i ti balavis a vjerovatno nemas pojma niti imas kakvih saznanja o grupi...
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
sto vi izvlacite iz konteksta i jso nekom prisijes kako neko mlati. Ne pricam o brojnosti trenutnoj brate. Za to svaka cast i Horde su pomogle na gostovanjima. Ne dolazi se na domace utakmice, mislis da to ne utice i na gostovanja?guadalupe je napisao/la: ↑13 jun 2023, 15:34Ma lupaju ljudi, prejaka su gostovanja, ozbiljnost i masovnost Hordi trenutno.Istinasamo123 je napisao/la: ↑13 jun 2023, 15:29Sta ti znas kome steti ovaj bojkot...Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑13 jun 2023, 14:07
Drugo, nikad nisam rekao da sam protiv Hordi i polomi tastaturu ne bi li neko procitao, ili barem razmislio o trenutnoj situaciji.
Zanimljivo vidjeti kako se ili pale bojkotasi, ili antibojkotasi. Pa kako kojoj grupi odgovara. E pa ja spadam u sredinu i bitno mi je samo Sarajevo, koje nema naiskrenije podrsku na svom terenu, radi koga? radi cega? napisi im imena barem.. e moj yaro
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑13 jun 2023, 15:40sto vi izvlacite iz konteksta i jso nekom prisijes kako neko mlati. Ne pricam o brojnosti trenutnoj brate. Za to svaka cast i Horde su pomogle na gostovanjima. Ne dolazi se na domace utakmice, mislis da to ne utice i na gostovanja?guadalupe je napisao/la: ↑13 jun 2023, 15:34Ma lupaju ljudi, prejaka su gostovanja, ozbiljnost i masovnost Hordi trenutno.Istinasamo123 je napisao/la: ↑13 jun 2023, 15:29
Sta ti znas kome steti ovaj bojkot...
Drugo, nikad nisam rekao da sam protiv Hordi i polomi tastaturu ne bi li neko procitao, ili barem razmislio o trenutnoj situaciji.
Zanimljivo vidjeti kako se ili pale bojkotasi, ili antibojkotasi. Pa kako kojoj grupi odgovara. E pa ja spadam u sredinu i bitno mi je samo Sarajevo, koje nema naiskrenije podrsku na svom terenu, radi koga? radi cega? napisi im imena barem.. e moj yaro
Napisao si da bojkot donosi vise stete u svakom smisli, ja sam samo napisao da Horde trenutno u svakom smislu odavno nisu jace bile.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
objektivno, steti vec klubu, atmosferi oko kluba, atmosferi oko navijaca FK Sarajeva.. a nastavli se ona atmosfera dzenaze s Koseva, moguce da ce ta atmosfera zavladati u i oko naseg voljenog kluba.Istinasamo123 je napisao/la: ↑13 jun 2023, 15:29Sta ti znas kome steti ovaj bojkot...Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑13 jun 2023, 14:07Jalson je napisao/la: ↑13 jun 2023, 13:58
Nek si se pokazao jer ti bi prvi ko god da si da nema tih: finansija, organizacije, rezultata prvi “bojktovao” odnosno ne bi isao na utakmice jer su losi rezultati. Kad planiras da shvatis da bojkot nema nista veze sa tvojim navodima nego iskljucivo sa personama koje su na tim pozicijama. Poceli ste ko mitomani s pricom…
ja pitam,. sto se nismo borili bojkotom protiv ljudi, bijeda i sirotinje koja nije znala kako pa da na direktnu stetu kluba, uzima neka vozila marke Seat? To je bilo za huka sa Sjevera.. isto tako, Brazilci mijanmarci, takodjer za podrske bili.
Pa prije toga Ibrakovic u grckoj svrsava od veselja s Hordama vec razmisljajuci kako ce se utaliti i ugraditi u transfere Ikandea, Stepanova i ostalih..
I sad ti meni reci, to je sve ok bilo.
I konacno dodje covjek kome ne bude zao izvaliti, a to navodim samo jedan od primjera, na obestecenje u ovoj ligi gdje sudija svira po vaterpolo pravilima.
ne mislim forsirati pricu bojkot, nebojkot. Ali bez Hordi tu to nije to. Moze se mudrije ova borba voditi. To je sve sto zelim reci.
Nisu svi kao sto smo mi...
- 1 9 4 6 -
Igras 80% svojih utakmica na neutralnom terenu dobijes investiciju od 2,4 m km (travnjak) plasiras se u evropu rekonstruises ekipu i jedino od zrinjskig imas losi medju omjer od ekipa koje su zavrsile u prvih 6
Uz to da si sa zeljom = gdje se zeljko cupo dva puta u 96 min
Naravno budzet jeste velik mnogo veci nego kod zelje veleza sb i malo veci od zrinjskovog ali ti klubovi sklapajy ekipu 3-4 godine mi smo za godinu dosli u situaciju da imamo jacu ekipu po imenime od svih ekipa..
Uporedi zrinjski kojem smo dali 3 gola na njihovom neutealnom terenu (neutralnom) a pogledaj sve ostale ekipe kako su prosle..
Takodje da sudija nije usro protiv sloge i borca mi bi bili sigurno 2 ga ekipa na tabeli..
Zeljo sb su igrali sve utakmice na svom terenu zrinjski sve utakmice dok nije izborio prvo mjesto borac 4 utakmice a mi 14 utakmica a ni dan danas stadion nije zavrsen 10 punih mjeseci
Ja kad cujem budzet nas ovoliki izbirili evropu u zeljo budzet tolipacni i oni izborili evropu
Velez posusje 31,32 kolo da im sudija nije dao pobjedu zeljo hi bio 7 na tabeli da naravno sace oni reci kako su oni osteceni u 6 kolu protiv borca bla bla bla 31,32 ko je odlucilo
A mi smo evropu mogli 4 kola orije kraja obezbjedit da nije bilo kradje
Uz to da si sa zeljom = gdje se zeljko cupo dva puta u 96 min
Naravno budzet jeste velik mnogo veci nego kod zelje veleza sb i malo veci od zrinjskovog ali ti klubovi sklapajy ekipu 3-4 godine mi smo za godinu dosli u situaciju da imamo jacu ekipu po imenime od svih ekipa..
Uporedi zrinjski kojem smo dali 3 gola na njihovom neutealnom terenu (neutralnom) a pogledaj sve ostale ekipe kako su prosle..
Takodje da sudija nije usro protiv sloge i borca mi bi bili sigurno 2 ga ekipa na tabeli..
Zeljo sb su igrali sve utakmice na svom terenu zrinjski sve utakmice dok nije izborio prvo mjesto borac 4 utakmice a mi 14 utakmica a ni dan danas stadion nije zavrsen 10 punih mjeseci
Ja kad cujem budzet nas ovoliki izbirili evropu u zeljo budzet tolipacni i oni izborili evropu
Velez posusje 31,32 kolo da im sudija nije dao pobjedu zeljo hi bio 7 na tabeli da naravno sace oni reci kako su oni osteceni u 6 kolu protiv borca bla bla bla 31,32 ko je odlucilo
A mi smo evropu mogli 4 kola orije kraja obezbjedit da nije bilo kradje
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Dave, Google Adsense [Bot], keli, mosarajvosa83, MSOZ101, napoleon72, PeppermintSA, ubipara, Vanja8 i 71 gost.