Saltboy075 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 09:16Nije problem izaci na proteste problem po meni ce biti koga mi to rusimo i koga mi to podrzavamo,ovo me nervira jer sve je politicki namazano i pravi se konfuzija oko svetinje!
Ako izadjemo bit cemo ogranak SDA ako podrzavamo onda smo SDP ne vidim tu poveznicu za svetinju.Ovo je uzasno vrijeme i nevjerujem nikom.Podijeljeni smo bezveze pola fukara zeli Azmira dok drugi vec imaju koristi od ove katasttofalne uprave.Klub se mora privatizovati i kao takav cemo znati kome da hebemo po spisku ako budu losi rezulatit,ovako pucamo na prazno.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
Ko su lesinari ?Imena nam trebaju lesinara,kome da hebem sve po spisku,ko su ti sto sjede u foteljama osim porodice Secerbegovic ?
svi ovi iz skupštine i UO u ostavci ŠEĆER, NINO, OMEROVIĆ, ELdar, SABRINA, AMER i ostali ne znam im ni imena, uglavnom što se još kao nešto pitaju ovi trenutni nosioci upravljačkih prava. sva bagra koja je uništila ovo što je preostalo od SlobodeSaltboy075 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 09:25Ko su lesinari ?Imena nam trebaju lesinara,kome da hebem sve po spisku,ko su ti sto sjede u foteljama osim porodice Secerbegovic ?
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
-
- Kontakt:
Ja mislim da je ovo samo igra za medije a i za narodne mase (nas), taj koji je anonimni a kao Azmiru velika konkurencija, mogao bi biti upravo neki Azmirov čovjek koji će biti predsjednik UO... Ponavljam, vjerujem da su ovi iz gradske vlasti skontali da su došli do zida kada više ne mogu mešetariti i vrijeđati inteligenciju navijača, vjerujem da će sada izabrati najbolje rješenje za klub, a ne najpodobnije. Budu li se zajebavali i postavljali u klub ljude ponovo po stranačkoj liniji, džabe onda natkrivaju zapad kad će im biti prazanMortus je napisao/la: ↑15 jun 2023, 09:06to smo apsolvirali, kao i razloge sa sukobom interesa zbog funkcije u savezu i parlamentu.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑15 jun 2023, 08:56Bit će čovjek u UO samo neće biti predsjednik...mk1008 je napisao/la: ↑14 jun 2023, 23:11
Kontamo to svi , ali nije korektno da covjeku ne daju mjesto u Upravnom odboru, nego da nalaze neke druge ljude da bi se njega rijesili..
Ako vec ima vise ljudi koji bi pomogli, doprinijeli, uticali, sjedite poBogu svi i nadjite rjesenje, sto da ne da npr Azmir Bingo Belamionix ovaj onaj nijej bitno zajedno da cine UO..
Al lakse je ovako nama unistavat neurone..
ali šta se imaju nastavljati dalji razgovori i da će donijeti konačnu odluluku, kad je saopšteno da su se usaglasili, da će Azmir biti član UO, a da će postaviti osobu od povjerenja na poziciju predsjednika UO. kakve su sad dalje pizdarije.
razumjet ću i ovo oko VD sportskog direktora kao da treba osoba dok se ne izabere stalni, ako je proces tranzicije uprave dugačak, ali zar se i sa VD nije moglo sačekati još dan dva, pa da se imenuje stalni kojeg će nova uprava postaviti, ovako će ovaj VD biti par dana i noga, osim ako se nisu konsultovali pa će ga kasnije potvrditi.
Tačno su ovo provokacije, jer je sve skriveno i polovično objavljeno. bolje je da šute

“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
-
- Kontakt:
Protesti su svake 4 godine na lokalnim izborima, ako glasaš za sdp ili ne izađeš na izbore, podržavaš trenutno stanje. Barem mi u TZ na lokalnom nivou možemo uraditi nešto više na tim izborima, ali jednostavno nismo izašli na izbore...Saltboy075 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 09:16Nije problem izaci na proteste problem po meni ce biti koga mi to rusimo i koga mi to podrzavamo,ovo me nervira jer sve je politicki namazano i pravi se konfuzija oko svetinje!
Ako izadjemo bit cemo ogranak SDA ako podrzavamo onda smo SDP ne vidim tu poveznicu za svetinju.Ovo je uzasno vrijeme i nevjerujem nikom.Podijeljeni smo bezveze pola fukara zeli Azmira dok drugi vec imaju koristi od ove katasttofalne uprave.Klub se mora privatizovati i kao takav cemo znati kome da hebemo po spisku ako budu losi rezulatit,ovako pucamo u prazno!
Ja vec mjesec dana citam vijesti i jos ne znam koje predsjednik Svetinje sve neka anonimna imena,ko je taj u pm ili ko su ti anonimusi.Gdje su igraci?gdje je plan ?Sta je cilj ili kad pocinju pripreme da odem na pomocni da im ocitamo bukvicu oni su ti koji nose dres svetinje !
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Sumnjam da bi nekog drugog izabrali, a grad i gradonacelnik dali podrsku Azmiru. Grad se najvise pita jer daje pare za klub. Ovi mogu samo svirat qurcu u odboru
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sjecam se jednog UO sastavljenog od privrednika. Najavljen je kao najjaci UO ikad, svih vremena, od kad je svijeta i pamtivijeka.
tuzlanska Sloboda
Ma ovo je katastrofa sta ovi rade, mi u narednom periodu ako smo imalo ozbiljni trebamo tražiti promjene statuta i pravit novu skupštinu, ovo ne ide ovako.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Naša stranka je SlobodaSaltboy075 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 09:16Nije problem izaci na proteste problem po meni ce biti koga mi to rusimo i koga mi to podrzavamo,ovo me nervira jer sve je politicki namazano i pravi se konfuzija oko svetinje!
Ako izadjemo bit cemo ogranak SDA ako podrzavamo onda smo SDP ne vidim tu poveznicu za svetinju.Ovo je uzasno vrijeme i nevjerujem nikom.Podijeljeni smo bezveze pola fukara zeli Azmira dok drugi vec imaju koristi od ove katasttofalne uprave.Klub se mora privatizovati i kao takav cemo znati kome da hebemo po spisku ako budu losi rezulatit,ovako pucamo u prazno!
Ja vec mjesec dana citam vijesti i jos ne znam koje predsjednik Svetinje sve neka anonimna imena,ko je taj u pm ili ko su ti anonimusi.Gdje su igraci?gdje je plan ?Sta je cilj ili kad pocinju pripreme da odem na pomocni da im ocitamo bukvicu oni su ti koji nose dres svetinje !
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!
Nek si nas prosvjetlio. Evo vec sljedeće izbore necu glasati za sdp nego za sda/df/sd/berba samo reci za kogaZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑15 jun 2023, 09:42...
Protesti su svake 4 godine na lokalnim izborima, ako glasaš za sdp ili ne izađeš na izbore, podržavaš trenutno stanje. Barem mi u TZ na lokalnom nivou možemo uraditi nešto više na tim izborima, ali jednostavno nismo izašli na izbore...
& $ ?
Sviraju oni odavno pomenutoj stvari, samo ih niko ne dira pa se zaigrali
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
ako cemo posteno i bio je samo sto to nama nije pomoglo. ove kampanje za i protiv, hajmo sad svi bas idu na k...
sve se svede na to ko ce krcmit javni novac. i kad je vec sve tako posteno moze li malo osvrta na Pavicevi izjavu. Iako je i on izgleda tu samo kako bi ove podrzao.
A ovi sad likovi koji vole brojeve nek lijepo postave koliko je ove sezone kostao nas bod a koliko sloge iz doboja. Kad svi vidjeli da tonu agencija. I onda eto svi krivi. Nije majka sina ... nego sto se vadio
& $ ?
Pa sta je onda bitno? Imaju svi pravo znat ko je i sta je taj direktor. Jbt nije Sjeverna Koreja, pa da se sve drzi u tajnosti.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa nema nas sta da se tice ko je direktor
klub je privatni
pare su javne
babina djeca se igraju i glume gazde i bogove
poltroni i sendvicari podrzavaju cekajuci mrvice
sve kako treba da bude
klub je privatni
pare su javne
babina djeca se igraju i glume gazde i bogove
poltroni i sendvicari podrzavaju cekajuci mrvice
sve kako treba da bude
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Eno Karacic napustio Zvijezdu 09. Da je sve kako treba pa da njega dovedemo za trenera
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Da nije Šećer privrednik sa svojom IT firmom i naš graditelj? 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Sa prihodima od 700 marakababoedindzeko09 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 11:12Da nije Šećer privrednik sa svojom IT firmom i naš graditelj?![]()

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.