Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

sarajlija89
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la sarajlija89 » 05 mar 2011, 18:46

Magica bas ne voli Juve :lol: :lol: svaki epitet za Juventus za njega ne vazi :P

[youtube][/youtube]

Cuj kako djeca fino pjevaju :lol:

:) :)

Nista,poderat ove veceras...ta ce oni :lol:

mada su optimist,i podcjenjuju nas vidim...al kad bi se bojao milana ili intera.. :evil: pa i kad smo najlosiji...mi smo Juventus..znaju oni to...
Eugenio Canfari, uno dei fondatori della Juventus Football Club: "L'anima juventina è un complesso modo di sentire, un impasto di sentimenti, di educazione, di bohemien, di allegria e di affetto, di fede alla nostra volontà di esistere e continuamente migliorare."
JUVE - AMORE DI TUTTA LA VITA
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 05 mar 2011, 20:23

[youtube][/youtube]

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 mar 2011, 20:24

Nego jel im dosta 3 večeras? 8-)
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 mar 2011, 20:42

Ako neko naleti na dobra link neka postavi. Unaprijed hvala :D

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 05 mar 2011, 20:46

juventus 0244 je napisao/la:Ako neko naleti na dobra link neka postavi. Unaprijed hvala :D
prati na sopcastu...boljeg nema jbg 8-)

bar na poluvremnu to odradi..
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 05 mar 2011, 21:41

Kako losa tekma :roll: :roll:

Ne pamtim losije poluvrijeme izmedju ove dvije ekipe...Juve nista..milan imao dvije strasne sanse...al sve u svemu, totalno nezanimljiva tekma...

Probat sa Aquillanijem i ADP u drugom pol. jer igre skoro da nemamo..sve se svodi na duge lopte prema napadacima...

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 05 mar 2011, 21:43

Ako Alex udje mi padamo,najrealnije moje misljenje.. X puta su ga prikazivali na klupi a ja odma slutim gol...
-RIVALDO-

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 mar 2011, 21:44

Pa dobro je za sad, samo Tonia treba na klupu, ne mogu u ovakvoj postavci on Matri igrati zajedno, biolo bi dobro da Ale udje što prije. Krasić danas igra dobro, šteta za onu prilku kada je pretrčao više od pola terena dao Matriju koji je zeznuo dobru šansu. Melo također dobra, ali vidjet ćemo šta će biti do kraja.

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 05 mar 2011, 22:13

Putuj LP nemoj čekati na nas :roll:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 mar 2011, 22:14

eto Del Neri , bilo je "lijepo " dok je trajalo hajd sad uljepsaj nam dan, out :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 mar 2011, 22:25

Strašno. Ne gledam tekmu, al' nije valjda da niste još imali udarac u okvir gola? :o Luigi nadmašuje samog sebe iz utakmice u utakmicu(negativno, naravno). :?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 05 mar 2011, 22:27

glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi glupi Del Neri...glupane jedan..gubis 1-0 kod kuce,imas jos 10 minuta i ti vadis napadaca...halooooooo konjinoooooo..jesil ti sav svoj???cuvas rezultat?????
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 mar 2011, 22:39

Razumijem gnjev, bijes i razočarenje pojedinih forumaša i sam sam takav, ali treba biti realan i priznati, Milan je došao po pobijedu i sasvim zasluženo pobijedio iako je gol došao zahvaljujući Buffonovoj pogrešci i kraj priče.

Što se tiče utakmice, Buffon nije bio na nivou, Krasić je u pojedinim trenucima pokazao pravu njegovu vještinu, ali ipak ne može sam, ne može se izdvajati pojedinac već su kao kolektiv podbacili, intera su dobili zahvaljujući kolektivu, večeras su izgubili...Sve u svemu večerašnju igru Juventusa najbolje će opisati riječ haotično...

Ja lično nisam ni očekivao pobijedu i meni je drago što su izgubili samo da konačno Delneri dobije otkaz...

I pročitao sam prije tekme, Moggi kupio kartu za tekmu i htio da dođe na stadion, a Andrea Agnelli ga nazvao i zamolio da ne dolazi, pa sad iz inata treba namjerno tražiti da se Moggi vrati...

Znam da interisti grizu nokte sada od muke, ova pobijeda Milana mora da je frustrirajuća po njih :lol: :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 mar 2011, 22:42

ova utakmica me interesovala kao lanjski snijeg, jer ne donosi nam nista posebno sem otkaza Del Neria ,samo sam se tome nadao, to mi je bit utakmice bio, a tri boda gore dole, pa kakva korist od ta tri boda, da dobijemo tri boda i da Del Neri ostane, pa da nas kasnije Cesena dobije, koja korist, samo dzaba da agoniju nastavimo ,ovako makar nesto dobijamo a to je neku jbenu promjenu, mozda cak i promjenimo formaciju :lol: :lol: :lol: :lol: jbeni amaterizam
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 05 mar 2011, 22:42

MILAN MILAN ALEEEE ALEEEEE FORZA MILAN

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 05 mar 2011, 22:43

Drugoligaska ekipa...nizerazredna...ovo bi Sarajevo veceras pobijedilo :roll: :roll:

mi prisli golu nismo za 90 min....Milan je samo iskoristio ponudjeno,bez da je nesto posebo igrao i sa manje od pola snage,zasluzeno pobjedio...

Strasno :cry:

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 05 mar 2011, 22:44

MAROTTA A SKY: "Delneri ha responsabilità marginali. Andremo avanti con lui sicuramente
:D :D :D :D :D :D :D al ovo je najljepse cuti heheheheheheheheh

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 mar 2011, 22:46

sarajlija89 je napisao/la:Drugoligaska ekipa...nizerazredna...ovo bi Sarajevo veceras pobijedilo :roll: :roll:

mi prisli golu nismo za 90 min....Milan je samo iskoristio ponudjeno,bez da je nesto posebo igrao i sa manje od pola snage,zasluzeno pobjedio...

Strasno :cry:
:cry: :roll:
nema potpisa

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 05 mar 2011, 22:48

Da..nizerazredna smo ekipa...zalosno je ko sve nosi dres Juventusa...sreca pa smo osigurali opstanak matematicki :roll:

Prisli golu nismo...bruka i sramota....martinez i sl. botovi da"budu" pojacanja....pa to na manageru ne moze...

Sad i definitivno mozemo mirno ispratiti preostalih 9. kola...i ne zelim da igramo kup uefa...

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []