Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

MaGiCa
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la MaGiCa » 05 mar 2011, 23:43

Silvio B. preteruje. Vi sto napadate Sarajliju - odmorite malo. Decko prati, voli i razume Calcio. 8-)

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 05 mar 2011, 23:45

juventus 0244 je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:Uz duzno postovanje prema tebi ti veze nemas. Milan je veceras igrao koliko je trebao. Sve suparnike za titulu smo dobili sem Rome ako su oni suparnik uopste. Tako da bolje da se okrenes Sarajevu. Naravno bez uvrede. Protiv Tottenhema nema pola igraca tako da opet ocekuj poraz i slavi ga.
A de mi reci kako ste vi izgledali protiv Tottenhama, kao Juve večeras ili možda čak gore, zbog toga vam se govori, da je ovaj Milan kao i sve ekipe trenutno u Italiji loše, pa pokazatelj je LP, pusti ti sad tu priču ne mogu ovi oni igrati, bilo je sramota kao što je i večeras za Juve da na domaćem terenu Tottenham se poigrava sa Milanom. :roll:
Kako se to Tottenhem poigrao? Tako sto je Gomes 3 gola cista jedva izvadio? Smijesno. Bili su bolji ali se nisu poigravali. A evo ti igraca koji nisu igrali: Cassano,Boateng,Zambrotta,Pirlo,Ambrossini,Emanuelson,Bomel... Je li dovoljno 7 jako kvalitetnih igraca? A doduse mi na temi AC Milana govorimo ima 3 mjeseca da nemamo sta u LP trazit. Cak bi ja volio da i ispadnemo odmah da se ne mucimo i da se okrenemo Seriji A.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 mar 2011, 23:46

Ne mogu da vjerujem, ali fkt...

Levat Marotta je izjavio kako je Delneri i dalje budučnost Juventusa...

Pa rođendan mi je, hoće li se išta barem lijepo desiti :? :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 mar 2011, 23:46

tony-mortale je napisao/la:A šta bi mi trebali ovdje pisati kako dalje, pa nismo mi u upsravi Juventusa :?: :roll:
ja od početka sezone sam barem 5-6 puta napisao ili na temi milana ili serije a da milan u LP nema šta tražiti ali da u italiji ima uz inter najbolju ekipu i da se trebaju fokusirati na scudeto, kad sam pričao da juve nema skoro ništa što se tiče igračkog kadra ovdje su neki pričali neke priče o chieliniju i bonučiju koji su po njima najjači nefanzivci o krasiću kao najboljem krilu, aquilaniju kao najboljem talijanskom veznjaku a to je sad očito samo balon od sapunice koji se morao raspasti ali ne želim više raspravljati jer ovdje nemaš s kim još ste preemotivni poslije poraza ;)[/quote]

Nisi mi jasan bgm nikako ili ne citas sve postove na ovoj temi, pa onako uletis pa procitas zadnji post pa nastavis dalji ili si nas došao zezati :), pa ovaj Silvio kako se regao na forumu konstantno ovdje pise vise nego na temi milana i podbada redovno. I sad "šta nas briga" za Milan i LP u kojoj Juve ne igra, zato ne bi ni raspravljao ali kad dodje ovdje ljudi prosipati priču o Atomskom Milanu logično je da će dobiti odgovor nazad, ali ponovo ti ponavljam mi smo većinu toga rekli, još jednom ponavljam nismo mi uprava Juventusa da planiramo budućnost kluba, naše je da gledamo šta će biti dalje.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 mar 2011, 23:49

A_d_0 je napisao/la:
juventus 0244 je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:Uz duzno postovanje prema tebi ti veze nemas. Milan je veceras igrao koliko je trebao. Sve suparnike za titulu smo dobili sem Rome ako su oni suparnik uopste. Tako da bolje da se okrenes Sarajevu. Naravno bez uvrede. Protiv Tottenhema nema pola igraca tako da opet ocekuj poraz i slavi ga.
A de mi reci kako ste vi izgledali protiv Tottenhama, kao Juve večeras ili možda čak gore, zbog toga vam se govori, da je ovaj Milan kao i sve ekipe trenutno u Italiji loše, pa pokazatelj je LP, pusti ti sad tu priču ne mogu ovi oni igrati, bilo je sramota kao što je i večeras za Juve da na domaćem terenu Tottenham se poigrava sa Milanom. :roll:
Kako se to Tottenhem poigrao? Tako sto je Gomes 3 gola cista jedva izvadio? Smijesno. Bili su bolji ali se nisu poigravali. A evo ti igraca koji nisu igrali: Cassano,Boateng,Zambrotta,Pirlo,Ambrossini,Emanuelson,Bomel... Je li dovoljno 7 jako kvalitetnih igraca? A doduse mi na temi AC Milana govorimo ima 3 mjeseca da nemamo sta u LP trazit. Cak bi ja volio da i ispadnemo odmah da se ne mucimo i da se okrenemo Seriji A.
Ne zanima me to dosta je više dolazite ovdje pametovati i onda kao mi započinjemo priču o Milanu kao mi gledamo druge klubove a ne pričamo o Juventusu, više ne odgovaram na postove koje se ne tiču Juventusa ;). Ako hoćeš odgovor možeš ga dobiti putem pp ili na temi seria A. pozzzzzzz

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 05 mar 2011, 23:50

Bianconeri1988 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem, ali fkt...

Levat Marotta je izjavio kako je Delneri i dalje budučnost Juventusa...

Pa rođendan mi je, hoće li se išta barem lijepo desiti :? :lol:

Idi ba sta jarane povali, pa nek se bar nesto lijepo desi. :D :lol:
Mani se ovog cirkusa, jos na rodjendan.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 mar 2011, 23:51

ovdje se polako stice utisak da vecina nas navijaca Juventusa voli sto je Milan izgubio od Tottenhama, a to je suprotno, bilo mi je krivo i navijao sam za Milan, al samo sada neki od nas navijaca Juventusa, koji pratimo Juve detaljnije i koji znamo kako smo slabi pa kad ocekujemo 3-4 gola od Milana a to se ne desi, neke stvari pocnemo u vezi tog tima gledati drugacije, i malo dodjemo do zakljucka koji glasi, da ste manje jaki nego sto se u prvi mah cinilo, nije to nista strasno, bolje da se neke stvari odmah znaju , ne kao recimo kod Juventusa, kad vam ovi mediokriteti namazu oci sa neki pobijedama u vaznim utakmicama pa dodje Udinese pa te pojede, Aquilani u jednom trenutku je bio najbolji veznjak u Italiji , al to su bile samo dvije utakmice, odigrao je fantasticno, pa smo ga poceli hvaliti, a kako i ne bi kad je to bio zasluzio, al ne mozemo znati buducnost i predvidjati da ce pasti ovako i pretvoriti se u ovaj jad sto je sad, i tako dokazati da nema konstantnost i da ne zasluzuje pohvale, recimo Krasic, bio je najbolje krilo u Italiji na pocetku sezone, to ko mi proturijeci nema pojma o fudbalu, i poceli smo ga hvaliti cestitati mu ,ocekivanja su rasla, kao i zasluzuje al on padne i pokaze da nema konstantnost, pa se izvaga ono sto se govorilo, takodje neumjesno pricati kako smo mi nekoga dizali ,govorilo ovo govorili ono, mi smo dizali kad je trebalo dizati i govorilo se ono sto je realno bilo tada, a nove cinjenice kad dodju mjenja se misljenje, ja sam jedan od onih koji misli da je bolje mjenjat misljenje nego umrijeti kao zatucana budala
Zadnja izmjena: JuveSissoko, dana/u 05 mar 2011, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 05 mar 2011, 23:51

Da pitam samo, sta je sa JuveBalkanom i sta je sa @Italia-om ili @Daffy-jem?

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 mar 2011, 23:56

MaGiCa je napisao/la:Da pitam samo, sta je sa JuveBalkanom i sta je sa @Italia-om ili @Daffy-jem?
Juvebalkan je u kvaru nešto izgubili se podaci tako nešto, pitanje je hoće li više uopšte raditi, ako se ne uspiju vratiti podaci. A za daffy-a navrati ponekad mislim da je odigrao i parove u ss.ba ligi, ali zašto ga nema ovdje ne znam.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 mar 2011, 23:57

JuveSissoko je napisao/la:ovdje se polako stice utisak da vecina nas navijaca Juventusa voli sto je Milan izgubio od Tottenhama, a to je suprotno, bilo mi je krivo i navijao sam za Milan, al samo sada neki od nas navijaca Juventusa, koji pratimo Juve detaljnije i koji znamo kako smo slabi pa kad ocekujemo 3-4 gola od Milana a to se ne desi, neke stvari pocnemo u vezi tog tima gledati drugacije, i malo dodjemo do zakljucka koji glasi, da ste manje jaki nego sto se u prvi mah cinilo, nije to nista strasno, bolje da se neke stvari odmah znaju , ne kao recimo kod Juventusa, kad vam ovi mediokriteti namazu oci sa neki pobijedama u vaznim utakmicama pa dodje Udinese pa te pojede, Aquilani u jednom trenutku je bio najbolji veznjak u Italiji , al to su bile samo dvije utakmice, odigrao je fantasticno, pa smo ga poceli hvaliti, a kako i ne bi kad je to bio zasluzio, al ne mozemo znati buducnost i predvidjati da ce pasti ovako i pretvoriti se u ovaj jad sto je sad, i tako dokazati da nema konstantnost i da ne zasluzuje pohvale, recimo Krasic, bio je najbolje krilo u Italiji na pocetku sezone, to ko mi proturijeci nema pojma o fudbalu, i poceli smo ga hvaliti cestitati mu ,ocekivanja su rasla, kao i zasluzuje al on padne i pokaze da nema konstantnost, pa se izvaga ono sto se govorilo, takodje neumjesno pricati kako smo mi nekoga dizali ,govorilo ovo govorili ono, mi smo dizali kad je trebalo dizati i govorilo se ono sto je realno bilo tada, a nove cinjenice kad dodju mjenja se misljenje, ja sam jedan od onih koji misli da je bolje mjenjat misljenje nego umrijeti kao zatucana budala

Navijao sam i ja za Milan i navijat ću u revanšu, ali onakvu moju rekaciju je izazvao jedan forumaš, njegovo ime nije vrijedno spominjanja...
Idi ba sta jarane povali, pa nek se bar nesto lijepo desi.
Mani se ovog cirkusa, jos na rodjendan.
To sam ostavio za sutra, večeras sam se baš napunio, sutra ću da praznim baterije :lol:
Ž '21!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 06 mar 2011, 00:01

Ja sam svoje davno rekao sto se tice ove sezone. Negdje odma posle januarskog sindroma koji nas drma evo vec nekoliko godina, meni je jasno bilo da mi LP necemo ocima vidjeti. i kad smo igrali dobro, ja sam se bojao januara i nove godine. Isto tako sam jednom napisao da je EL u opasnosti ako nastavimo ovako, kakav je trenutna situacija..bogami tesko i do EL. Tako da me vise nista ne moze iznenaditi. Tu sam samo radi dobre raje i zato sto fkt volim ovaj klub, pa bice valjda nekad nafake. ;)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 06 mar 2011, 00:04

Ovaj Silvio je obični troll bez obzira što podržava isti klub kao i ja. Na svakom iole ozbiljnom forumu davno bi fasovao bananu. Šta rade modići uopšte ne shvatam, zapravo kladim se da ne znaju ni šta su njihove obaveze. Mogu samo misliti šta se piše po drugim temama iako tamo ne zalazim.

Dovoljno govori o kvaliteti foruma "najposjećenijeg" portala.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 06 mar 2011, 00:06

Fazon ti je što on navija za Milan, a najaktivniji je ja na temi Juventus F.C. :D Idealan način da se neko shvati značenje riječi "ironija" :lol:
Ž '21!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 06 mar 2011, 00:11

kako ja gledam ima neko takmicenje u Italiji "ko je veci idiot", prosle godine Ferrara je pokusao nesto sa Rockiem i tonucim brodom, al evo citam da je Del Neri prestigao ga, govoreci "Juventus je napredovao, da li smo sve sto smo mogli", dakle, napredovali smo, ??? pa mamu mu jjjebem, moram ovako, koje je to dzubrem, on misli da su navijaci Juventusa neka djecurlija i retardirane osobe,pa moze da prodaje takve gluposti, naredovali smo?? u pm ,koje ****
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 06 mar 2011, 00:33

nemojte se ljutit na mene...

al Buffon :lol: :lol: :lol:

Del Neri :lol: :lol: :lol:

smijesan je Juve veceras bio...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 06 mar 2011, 00:35

Bio je i inter prije 3 kola :lol: :lol: :lol:
Ž '21!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 06 mar 2011, 00:38

nista lose nisam mislio,nista nisam napiso sto nije bilo smijesno...

Onako realno Buffonova reakcija na sut Gatussa je :lol: :lol: :lol: Del Nerieve izmjene (Bonucci umjesto Traorea kod 0:1 je :lol: )...

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 06 mar 2011, 00:47

[youtube][/youtube]

Kad se samo sjetim ovog momaka od početka sezone, svaki put kad se sjetim da je povređen, dodje mi da se zaplačem :( :( . Svaki ti čast majstore za sve, nadam se da ćeš biti otkupljen!

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 06 mar 2011, 00:50

Gadafi se jos dobro drzi a Juve sve vise propada propada... :lol: :lol:
Malo cudno....zar ne :?: :?: :?: :?:
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 06 mar 2011, 00:52

eurofighter typhoon je napisao/la:Gadafi se jos dobro drzi a Juve sve vise propada propada... :lol: :lol:
Malo cudno....zar ne :?: :?: :?: :?:

http://livescore.com/default.dll/game?c ... ame=426063

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.