PS. Pisam ti se na dom

Ima isto veze koliko i slika ratka mladića iznad navijačkih trofeja.letsgofighter je napisao/la: ↑17 jul 2023, 11:31Za šta? kakve Tekbir ima veze sa bilo čim, jesi se umio jutros? Šta ti između ostalog imaš sa Kupresom ?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑17 jul 2023, 11:25Nema potrebe, jedna je rijec dovoljna legendoletsgofighter je napisao/la: ↑17 jul 2023, 11:19
Wou wou wou u nedostatku intelekta, krene glumiti internet huliganabravo dečko ajde sada kreni i četničku majku pa da se kompletiraš
![]()
![]()
A šta ćemo sa napadom na mladića u sitnim satima neki dan poslije summerfesta i to samo zbog činjenice što je " zapadni cigan ", to nećeš spomenuti naravno jer ste vječne žrtve. Uostalom šta će vama stadion i klub, u 30 godina samostalnog upravljanja klubom dokazali ste da ste nesposobni upravljat bilo čime, zato i jeste razlika u trofejima deseterostruka.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑17 jul 2023, 11:34Dramatično je bilo u Mostaru tokom prošle noći kad je grupa mladića bejzbol palicama u naselju Tekija napala dvojicu mladića i jednom nanijela teške tjelesne povrede, a potom pobjegla sa automobilom, nakon čega su brzom reakcijom policije uhapšeni
Oni nama nudili stadion, a mi nismo htjeli
Pa jeli stadion gradski kako tvrdite i svi mogu igrati na njemu ili je stadion HŠK Zrinjski?
Grgurplinski je napisao/la: ↑17 jul 2023, 11:55Mi smo nacisti,fašisti i ustaše, vi ste pitomi rođeni, ne damo vam stadion pod bijelim brijegom (ili su vam se stisla muda za igrati tamo), pojačavamo se iz godine u godinu samo da bi bili jači od vas. Eto vam istine. Lp, za kabirijevu kitu spremni!![]()
GOLEM SI ZELJOsvrakino1921 je napisao/la: ↑17 jul 2023, 12:23
Konferencijsku ligu između FK Sarajevo i FC Torpedo Kutaisi su u prodaji od ponedjeljka 17. jula.
Online prodaja počinje od 8 sati, a ulaznice je moguće kupiti na ovom linku.
https://fanshop.fksarajevo.ba/karte/poj ... 1640648895
Fizička prodaja kreće od 12 sati i ulaznice je moguće kupiti u svim FKS Official Store poslovnicama:
Klupske prostorije - Maršala Tita 38/b od 8:00 do 20:00
Ferhadija ( kod Ekonomskog fakulteta) od 9:00 do 21:00
Međunarodni aerodrom Sarajevo od 8:00 do 21:00
Na dan utakmice ulaznice će se moći kupiti i ispred stadiona od 17 sati.
Sezonske ulaznice ne važe za evropske utakmice.
Cijene ulaznica:
Tribina "Istok" - 10,00 KM
Tribina "Zapad" - 12,00 KM
Tribina "Zapad / galerija" - 20,00 KM
Dječija karta (do 14 godina) - 2 KM
ZAJEDNO MOŽEMO VIŠE - četvrtak, 20. 7. 2022. u 21:00 sat!
![]()
![]()
Hoce ko mi
Stadion HŠK Zrinjski i svi mogu nastupati na njemu u svojstvu gostujućeg tima. Kao domaćin na njemu nastupa isključivo HŠK Zrinjski. Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju.
Mi hoćemo kao oni, a oni nemaju online prodaju nego se prži na suncu da kupiš kartu. Sirotinja.holyman je napisao/la: ↑17 jul 2023, 12:34GOLEM SI ZELJOsvrakino1921 je napisao/la: ↑17 jul 2023, 12:23
Konferencijsku ligu između FK Sarajevo i FC Torpedo Kutaisi su u prodaji od ponedjeljka 17. jula.
Online prodaja počinje od 8 sati, a ulaznice je moguće kupiti na ovom linku.
https://fanshop.fksarajevo.ba/karte/poj ... 1640648895
Fizička prodaja kreće od 12 sati i ulaznice je moguće kupiti u svim FKS Official Store poslovnicama:
Klupske prostorije - Maršala Tita 38/b od 8:00 do 20:00
Ferhadija ( kod Ekonomskog fakulteta) od 9:00 do 21:00
Međunarodni aerodrom Sarajevo od 8:00 do 21:00
Na dan utakmice ulaznice će se moći kupiti i ispred stadiona od 17 sati.
Sezonske ulaznice ne važe za evropske utakmice.
Cijene ulaznica:
Tribina "Istok" - 10,00 KM
Tribina "Zapad" - 12,00 KM
Tribina "Zapad / galerija" - 20,00 KM
Dječija karta (do 14 godina) - 2 KM
ZAJEDNO MOŽEMO VIŠE - četvrtak, 20. 7. 2022. u 21:00 sat!
![]()
![]()
Hoce ko mi
Tako jeRigoletto je napisao/la: ↑17 jul 2023, 12:35Stadion HŠK Zrinjski i svi mogu nastupati na njemu u svojstvu gostujućeg tima. Kao domaćin na njemu nastupa isključivo HŠK Zrinjski. Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju.
Tim žoharima jedino navijači mogu stati u kraj.club21 je napisao/la: ↑17 jul 2023, 12:51Zoljo ako iole misli pratiti neka savremena desavanja mora online omoguciti, bar neki dio ulaznica. Mislim da bi tada prodali za dan karte za utakmicu sto se evrope tice. Ako prode zeljo dalje moraju neki drugi nacin prodaje smisliti i ograniciti navijac 2 karte maximalno.
Jaran kaze da se istok prodavao ispred stadiona za 40 km i to ko halva isao.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, ErosViverosViv, riki46 i 15 gostiju.