FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Možemo li Leotaru poslat Dalkana i 10 ovih dresova umjesto onih para za atletsku? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Neće tako, hoće samo dresove

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Nisam rekao da treba biti 50, ali smiješno je i 120.
Moj drug, lik napravi neki spiner lafo za živce i uzme milione. Smisli neki Gangamstajl obogati se. Tebi klub napravi dres Adidas i traži ti 100KM tebi puno. Halo tvoj klub u koji se kuneš. Ljudi su živote davali.
🇵🇸
- BordoBBoja
- Kontakt:
12 vec
Ne postoji bolje mjesto za toksične ljude i ono kako ne treba podržavati klub kao ovaj forum. (čast izuzetcima)
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
Kako li si dao pisljivih 10 KM za kartu ako si i dao uopste.samirahurem je napisao/la: ↑18 jul 2023, 13:39Cijena bezobrazna.
Smiješni smo jer promovišemo Adidas kao generalnog sponzora a ustvari kupujemo opremu i sami šijemo grb/radimo print. Mi nemamo ništa od toga što ih promovišemo. Samo se furamo po instagramu da izgledamo ozbiljno. Da je riječ o sponzorstvu, o custom dresu pa da i pričamo o 120KM.
https://www.totalfootballdirect.com/tea ... on-2-white
Kupe dres za 20 funti, prišiju grb (pritom loše), urade print prezimena i broja (također loše) i stave ovu cijenu.
Zanemarite brend, ne možeš nešto platiti 50ak a navijačima naplaćivati 120. Možeš ako si bezobrazan.
Pisljivi papir, pa znas li koliko kosta da se to stampa, a koliko su tek para na meni uzeli, pet karata uzeo online nisu mi oni morali ni stampat.
aBd protiv Aktobea i 20 ide
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Kreira se umjetna atmosfera nezadovoljstva, nema smisla vise. Isto kao da si u dugogodisnjoj vezi sa nekom pa ti vise dozlogrdilo, smeta ti svaki njen mig, pokret, rijec. Tako i ovo ovdje, te ne valja te ne valja ono.. e **** ga.
i ja bi volio da je dres 65 KM , ali nerealno je to. Uvijek su dresovi pogtovo Adidas kostali toliko. Otidji u radnju adidas pa pogledaj majicu obicni print. 70 maraka da naletis na neku akciju.
Volio bi i ja da su napravili neki ko errea dizajnerski ali to je adidas

Sta je ovdje posebno?
i ja bi volio da je dres 65 KM , ali nerealno je to. Uvijek su dresovi pogtovo Adidas kostali toliko. Otidji u radnju adidas pa pogledaj majicu obicni print. 70 maraka da naletis na neku akciju.
Volio bi i ja da su napravili neki ko errea dizajnerski ali to je adidas

Sta je ovdje posebno?
Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 18 jul 2023, 14:28, ukupno mijenjano 1 put.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
U organizaciji Općine Centar i Javne ustanove "Centar za sport i rekreaciju" organizirana je dvodnevna akcija čišćenja stadiona "Asim Ferhatović Hase", a u njoj učestvuju pripadnici Civilne zaštite Općine Centar, radnici Javne ustanove "Centar za sport i rekreaciju", KJKP "Rad", te pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Bjelave.
Marljivi radnici peru stolice na najvećem bosanskohercegovačkom stadionu, a također i farbaju žutom bojom stepenice između stolica, što je jedan od zahtjeva UEFA-e.
Načelnik Srđan Mandić obišao je danas stadion i poručio da će Općina Centar učiniti maksimalne napore kako više nikada Fudbalski klub Sarajevo evropske utakmice ne bi morao igrati bilo gdje osim na Koševu.
"Izuzetno smo sretni i ponosni što se Evropa vraća na Koševo. Općina Centar i dalje ostaje partner FK Sarajevo, i učinit ćemo sve da klub u budućnosti sve evropske utakmice igra na stadionu 'Asim Ferhatović Hase'.
U proteklom periodu, imajući u vidu prije svega opšti društveni interes i činjenicu da se projektom modernizacije glavnog terena stadiona 'Asim Ferhatović Hase' stvaraju preduslovi za odigravanje međunarodnih klupskih i reprezentativnih utakmica, Općina Centar je pristupila sufinansiranju projekta rekonstrukcije travnjaka na Koševu i obezbijedila 549.197 KM za tu namjenu.
Pored navedenih sredstava dodatno je iz budžeta ove lokalne zajednice izdvojeno 79.852 KM za priključenje sistema grijanja travnatog terena stadiona na niskonaponsku distributivnu mrežu, a što je predstavljalo uslov za rad grijača i dodatne opreme. Također, u ovoj godini izdvojeno je 350.000 KM za Omladinski pogon Fudbalskog kluba Sarajevo, te 100.000 KM za troškove odigravanja utakmica kao pomoć klubu. Važno je da i Općina i FK Sarajevo ispunjavaju ugovorne obaveze, jer zajedno možemo napraviti velike iskorake u modernizaciji Koševa", kazao je Mandić.
Načelnik Mandić je sa direktorom Javne ustanove "Centar za sport i rekreaciju" Mirzom Muzurovićem danas obišao i radove na sanaciji svlačionica te ostalih prostorija u kompleksu stadiona "Asim Ferhatović Hase".
Utakmica Sarajevo - Torpedo Kutaisi se igra u četvrtak na stadionu "Asim Ferhatović Hase" s početkom u 21 sat. TV prijenos je osiguran na MY TV, a tekstualni prijenos možete pratiti na portalu Klix.ba.
Marljivi radnici peru stolice na najvećem bosanskohercegovačkom stadionu, a također i farbaju žutom bojom stepenice između stolica, što je jedan od zahtjeva UEFA-e.
Načelnik Srđan Mandić obišao je danas stadion i poručio da će Općina Centar učiniti maksimalne napore kako više nikada Fudbalski klub Sarajevo evropske utakmice ne bi morao igrati bilo gdje osim na Koševu.
"Izuzetno smo sretni i ponosni što se Evropa vraća na Koševo. Općina Centar i dalje ostaje partner FK Sarajevo, i učinit ćemo sve da klub u budućnosti sve evropske utakmice igra na stadionu 'Asim Ferhatović Hase'.
U proteklom periodu, imajući u vidu prije svega opšti društveni interes i činjenicu da se projektom modernizacije glavnog terena stadiona 'Asim Ferhatović Hase' stvaraju preduslovi za odigravanje međunarodnih klupskih i reprezentativnih utakmica, Općina Centar je pristupila sufinansiranju projekta rekonstrukcije travnjaka na Koševu i obezbijedila 549.197 KM za tu namjenu.
Pored navedenih sredstava dodatno je iz budžeta ove lokalne zajednice izdvojeno 79.852 KM za priključenje sistema grijanja travnatog terena stadiona na niskonaponsku distributivnu mrežu, a što je predstavljalo uslov za rad grijača i dodatne opreme. Također, u ovoj godini izdvojeno je 350.000 KM za Omladinski pogon Fudbalskog kluba Sarajevo, te 100.000 KM za troškove odigravanja utakmica kao pomoć klubu. Važno je da i Općina i FK Sarajevo ispunjavaju ugovorne obaveze, jer zajedno možemo napraviti velike iskorake u modernizaciji Koševa", kazao je Mandić.
Načelnik Mandić je sa direktorom Javne ustanove "Centar za sport i rekreaciju" Mirzom Muzurovićem danas obišao i radove na sanaciji svlačionica te ostalih prostorija u kompleksu stadiona "Asim Ferhatović Hase".
Utakmica Sarajevo - Torpedo Kutaisi se igra u četvrtak na stadionu "Asim Ferhatović Hase" s početkom u 21 sat. TV prijenos je osiguran na MY TV, a tekstualni prijenos možete pratiti na portalu Klix.ba.
Ako ispadnemo, bice da nas je doslo previse i da nismo mogli igrat pod takvim pritiskom
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
marža na kafi u lokalima 500% i vise ,na caju 700% i vise, nanargili marža preko 300% a ovo na dres ne vjerujem da je veca od 50% i sad smeta sto je tako.Pa prvi juventus se javi kako je za 48 sati isplatio na dresovima tranfer ronalda.
valja ebem ga tako svi klubovi rade,samo kod nas svi pametni ,bajgi da me neko ne oguli a gule ga na svim poljima
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Jel realno to sto govoris? Pa nije ti ovo humanitarna organizacijaguadalupe je napisao/la: ↑18 jul 2023, 12:53Sta je bolan prihvatljivocookiech je napisao/la: ↑18 jul 2023, 12:46Cijena prihvatljiva, dosta manja nego sto smo nagadjaliObjektivac1946 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 12:34
Mozda budu nakon prve ture, ovo sad za sad samo u shopuEvo kupi dres, usij grb i zalijepi sponzora i broj , izaci ce mozda 30 KM, a njih na veliko sigurno je i manje izaslo. Ali odlicno je ovo, djaba
![]()
https://files.fm/u/2a4z8g4sq

Kralj si

Sve mi znamo.
-
- Kontakt:
Ovo je baš velik hajc 

-
- Kontakt:
Klub je napravio dres za 50 i prodaje za 120. Sva prica tu zavrsava. Za ovog gore iznad, kupio sam kartu, cijena je ok. Ne dam da me se levati za moje pare. Ako bi vi dali i 300KM jer su ljudi zivote davali, bujrum.
Idi u shop i pogledaj kako su prisili grb na dres, ono je kriminal. Pogledaj brojeve na ledjima, sa vrha zapada se vide. Ne znaju ni ukrasti. Uzmu od Juventusa i useru ih.
Ovi sto su najbucniji voze punta i pricaju kako je cijena ok

Druze ne moras kupit ima ko hoce i gotova prica. Niko te ne levati za tvoje pare
Ljudi bi Adidas a da im je cijena Kelmea 

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
sto se brojeva tice meni su bas ok onako krupni, retro fazon neki. Za grb u redu, grubo usiven..samirahurem je napisao/la: ↑18 jul 2023, 15:03Klub je napravio dres za 50 i prodaje za 120. Sva prica tu zavrsava. Za ovog gore iznad, kupio sam kartu, cijena je ok. Ne dam da me se levati za moje pare. Ako bi vi dali i 300KM jer su ljudi zivote davali, bujrum.
Idi u shop i pogledaj kako su prisili grb na dres, ono je kriminal. Pogledaj brojeve na ledjima, sa vrha zapada se vide. Ne znaju ni ukrasti. Uzmu od Juventusa i useru ih.
Ovi sto su najbucniji voze punta i pricaju kako je cijena ok![]()
- 1 9 4 6 -
- Shategabri
- Kontakt:
Ako si iz prve ruke vidio dresove onda ok.samirahurem je napisao/la: ↑18 jul 2023, 15:03Klub je napravio dres za 50 i prodaje za 120. Sva prica tu zavrsava. Za ovog gore iznad, kupio sam kartu, cijena je ok. Ne dam da me se levati za moje pare. Ako bi vi dali i 300KM jer su ljudi zivote davali, bujrum.
Ovi sto su najbucniji voze punta i pricaju kako je cijena ok![]()
Ako nisi, pričao ti drug od drugove drugarice, onda nije ok.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, Mahalac7, N3R3D, NazorUso, nedimmmm1337, umrobihzbogtebe1946, USB, Vanja8 i 50 gostiju.