FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hahaha, tacno da nas nema trebalo bi nas izmislit
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Kad mozemo ocekivat dresove u prodaji na web shopu ?
Bravo za potpis Buljubasica
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Dobri dresovi, cijena je ok. Solidan marketing pred utakmicu. Izgleda da sve ide na bolje u klubu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobar je, baš bombarduju sa vijestima
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ovaj mali Buljubasic mora ALI mora dobiti priliku prije Mustafica na CM. Kad vidim da zamjeni Vrancica u 70 ili 80 i ulazi Mustafic nije mi dobro ide sve po spisku Mirzi. Daj malom priliku 10-20 minuta ili sa slabijim protivnicima ako imas 2 razlike upari ga sa Vrancicem nek nesto nauci.. Od Mustafica ces tesko koristi imati.
Inace super potez sa novim ugovorom. Mozda i najvise obecava od ovih mladih, bar meni.
Znaci prekosutra izgleda idemo na 20k protiv nakog Torpeda. Aferim
Inace super potez sa novim ugovorom. Mozda i najvise obecava od ovih mladih, bar meni.
Kod Dudica/Sablica on bi stopera igraonokee je napisao/la: ↑18 jul 2023, 21:35Ovaj mali Buljubasic mora ALI mora dobiti priliku prije Mustafica na CM. Kad vidim da zamjeni Vrancica u 70 ili 80 i ulazi Mustafic nije mi dobro ide sve po spisku Mirzi. Daj malom priliku 10-20 minuta ili sa slabijim protivnicima ako imas 2 razlike upari ga sa Vrancicem nek nesto nauci.. Od Mustafica ces tesko koristi imati.

-
- Kontakt:
Treba biti realan i reci da su se napokon ustelili. Ipak znaju raditi mudro i pametno a dokaz su utakmice kad je tek poceo bojkot gdje su pustili besplatan ulaz i kupili sebi dosta publike. To im je bio dobar potez...
Ja licno sam prije isao na svaku tekmu na Kosevu kad je neki normalan termin. Znao sam i otkaz dati zbog utakmica. Uvijek prizeljkivao da ovi derbi navijaci idu na utakmice i da je fina posjeta. Uvijek ih nagovarao da idemo. Placao cak i karte, mezu pice prije tekme... Sad sam dosao u situaciju da ja ne idem na utakmice zbog bojkota a da su ti tzv. derbi navijaci redovni na Kosevu i jedva cekaju svaku utakmicu i sad oni mene nagovaraju da idem hehe
Pa idi i sada ko ti brani, ima nas dosta što smo išli, što idemo i što ćemo aBd nastaviti ići na tekme voljenog klubaTatamata1946 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 21:48Treba biti realan i reci da su se napokon ustelili. Ipak znaju raditi mudro i pametno a dokaz su utakmice kad je tek poceo bojkot gdje su pustili besplatan ulaz i kupili sebi dosta publike. To im je bio dobar potez...
Ja licno sam prije isao na svaku tekmu na Kosevu kad je neki normalan termin. Znao sam i otkaz dati zbog utakmica. Uvijek prizeljkivao da ovi derbi navijaci idu na utakmice i da je fina posjeta. Uvijek ih nagovarao da idemo. Placao cak i karte, mezu pice prije tekme... Sad sam dosao u situaciju da ja ne idem na utakmice zbog bojkota a da su ti tzv. derbi navijaci redovni na Kosevu i jedva cekaju svaku utakmicu i sad oni mene nagovaraju da idem hehe

Ovo sa online kartama je pogodak pravi, idu pare sa računa kao da lupaš na aparatu u kockarnici

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Posto je tako kako je, hajmo neki dogovor napraviti na forumu da se grupisemo centralno na istok i da damo podrsku momcima, kome nije zao da podere grlo. Da isfuramo koju pjesmu vise puta sem Igraj bordo-bijeli 3x. Ne mora to biti nikakva wow organizacija nego usmeno ovako. Ponekad imam osjecaj raji ofirno na tekmi pustiti glas i navijati.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Nije mi zanimljivo bez navijanja i hordi. Ali gledat cu restoranu kraj stadionaAmcho1 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 22:02Pa idi i sada ko ti brani, ima nas dosta što smo išli, što idemo i što ćemo aBd nastaviti ići na tekme voljenog klubaTatamata1946 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 21:48Treba biti realan i reci da su se napokon ustelili. Ipak znaju raditi mudro i pametno a dokaz su utakmice kad je tek poceo bojkot gdje su pustili besplatan ulaz i kupili sebi dosta publike. To im je bio dobar potez...
Ja licno sam prije isao na svaku tekmu na Kosevu kad je neki normalan termin. Znao sam i otkaz dati zbog utakmica. Uvijek prizeljkivao da ovi derbi navijaci idu na utakmice i da je fina posjeta. Uvijek ih nagovarao da idemo. Placao cak i karte, mezu pice prije tekme... Sad sam dosao u situaciju da ja ne idem na utakmice zbog bojkota a da su ti tzv. derbi navijaci redovni na Kosevu i jedva cekaju svaku utakmicu i sad oni mene nagovaraju da idem hehe![]()
Ovo sa online kartama je pogodak pravi, idu pare sa računa kao da lupaš na aparatu u kockarnici![]()
-
- Kontakt:
Koji sastav ocekujete u cetvrtak?
imam neki info pa da vidim hocel neko pogoditi
imam neki info pa da vidim hocel neko pogoditi

Sve isto kao prošli samo Slaviša na beku i Šerba u odbrani
-
- Kontakt:
RogićNeutralan77 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 22:19Koji sastav ocekujete u cetvrtak?
imam neki info pa da vidim hocel neko pogoditi![]()
Beganović Šerbećić Soldo Radović
Vrančić Zeljković
Viveros Dijamant Ziljka
Renan
Rogić, Beganović, Šerbečić, Soldo, Radović, Zeljković, Vrancic, Avramovski, Kyeremech, Ziljkić i Renan.Neutralan77 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 22:19Koji sastav ocekujete u cetvrtak?
-
- Kontakt:
Ziljkić - Oliveira - ViverosNeutralan77 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 22:19Koji sastav ocekujete u cetvrtak?
Vrančić - Varešanović - Zeljković
Radović - Soldo - Šerbečić - Beganović
Šahinović
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Kod zrinjskog neces vidjeti igraca da jede **** i pokusava neke nemoguce i nelogicne poteze izvesti. Svaki dodir skolski u slobodan prostor prvi kontakt s loptom, sto dalje od cuvara. Bekovi odgovorni pokusaju probiti pa stanu ako ne ide. Dosta kretnji bez lopte u fazi napada (sto nama fali npr) Pametno, strpljivo iako gori rezultat. fudbal je savrsenstvo igrati jednostavno i tome treba teziti
- 1 9 4 6 -
Samo ne pisi ovdje braca, imamo dusmana, ne bi cudilo da odmah posalju Torpedu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
2-3Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑18 jul 2023, 22:25Kod zrinjskog neces vidjeti igraca da jede **** i pokusava neke nemoguce i nelogicne poteze izvesti. Svaki dodir skolski u slobodan prostor prvi kontakt s loptom, sto dalje od cuvara. Bekovi odgovorni pokusaju probiti pa stanu ako ne ide. Dosta kretnji bez lopte u fazi napada (sto nama fali npr) Pametno, strpljivo iako gori rezultat. fudbal je savrsenstvo igrati jednostavno i tome treba teziti
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], amypitar, Arhitekt, Bistrik, Bordo10, Bosniacum Lilium, Dadox, Dave, dmx, EastMadness, Ferroviere1987, galia95, gh0stHZ, Grk1234, hajroooooo, Haksss, HordasFks, HZbec, Kaunas, Lecler, ledesma, LegendKiller, leo1946, Lokomotifa, MaroonBjelave, miguelramos, MokraKifla, moreno123, nebeskasila, Oerde, Pact1921, Poligon10, Posejdon, Proximic, r3m1, Rajvosa4ever, riki46, ronaldo99, sekac, strahmeipomisliti, Taree, Velo6, voltron30, zagorski, Zevs i 273 gosta.