Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Mora kaisedo da se zavesava sto pre,na kraju cemo platiti koliko brajton trazi to svi znaju sad kad su nas odrali svi sto su stigli mi za takvog igraca kao ne damo pare i glumatamo nesto,a fofana je kao prosao neke specijalne preglede i sve vidi se po njemu da je krh,svaki sprint je problem da se ne povredi.
S ovom povredom je i karijera Fofane upitna. 22 godine, 6 povreda koljena i sada ona najteža, ruptura prednjih ukrštenih ligamenata.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Novi Van Ginkel.
Ovaj ima jos 6 godina ugovora.
Ovaj ima jos 6 godina ugovora.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- wadethegreat
- Kontakt:
Pametni "ugovori" i pametna pojačanja
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Ode auba. Jos lukakua i ziyecha imamo od kancera u ekipi
Panjeva ima jos, al ova 2 su kanceri
Panjeva ima jos, al ova 2 su kanceri
- wadethegreat
- Kontakt:
Po ovim highlightsima od sinoc Casadei mora ostati. Protivnik naravno nije po mjeri ide sada malo jaci raspored u predsezoni ali opet mali je pravo impresivan. Jackson odlican i ovaj novi Brazilac Se pokazao. Maatsen ocekivano najbolji bek
Sto Se igre tice opet kazem protivnik je los ali vec Se vidi puno brza igra I manje peljanja lopte
Sto Se igre tice opet kazem protivnik je los ali vec Se vidi puno brza igra I manje peljanja lopte
Tek je pocetak,prosle sezone bi wrexam pobedili jedva 1-0,igra se konacno jednostavno na prvu i brzo,maatsen koliko sam video igrao levo krilo,a kukurelja najsporiji od svih na terenu.
- wadethegreat
- Kontakt:
Moze i krilo i beka nadam se da ce njega i Casadeia ostaviti.
Ovaj Brazilac tek nedavno poceo trenirati sa ekipom ali dobar nastup.
Upravo kakvi smo bili prosle sezone izgubili bi i protiv ovih
Šta smo navikli gledati prošle sezone, ova ne može nikako biti gora, jedino da se ispadne iz lige. Gledaš prošle sezone tekmu i znaš da je kiks 90%, bez obzira sa kim igraš. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dobro je da ode aubamejang vecu mlatikurcinu nismo imali nikad u timu.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Nadam se da ce ovi mladici dobiti priliku u prvom timu. Prvenstveno mislim na Casedeia, Santosa pa i Colwilla. **** vise i posudbe guraj momke odmah u vatru ako ne bude valjao prodaj ga.
- wadethegreat
- Kontakt:
Casadei je tebao na posudbu ali kako za sada igra mozda ostane. Colwill milion posto ostaje.
Santos je malo raw Mislim da bi mu godio championship loan kao sto je Casadeiu.
Ovaj mali Brazilac isto trebao na posudbu ali vjerujem da ostaje da bude konkurencija Maduekeu. Mislim da pojedini ovdje trebaju pohvaliti upravu ako nista za ovu cistku sto su odradili za sada ide fenomenalno.
Samo da je Caiceda zavrsiti sto prije.
Santos je malo raw Mislim da bi mu godio championship loan kao sto je Casadeiu.
Ovaj mali Brazilac isto trebao na posudbu ali vjerujem da ostaje da bude konkurencija Maduekeu. Mislim da pojedini ovdje trebaju pohvaliti upravu ako nista za ovu cistku sto su odradili za sada ide fenomenalno.
Samo da je Caiceda zavrsiti sto prije.
- wadethegreat
- Kontakt:
Jackson i Nkunku izgledaju kao top pojacanja. Ovog drugog sam najavio
Nadam Se da je Azpi makar malo zadovoljan…
Nadam Se da je Azpi makar malo zadovoljan…
Ne izgleda ovo loše, napokon se vide smislene akcije na terenu. Nadam se da će uspjeti realizovati transfer Caiceda jer nam je prijeko potreban na sredini terena kao partner Enzi. Od jučer se spominje da smo zainteresovani za Kudusa što također ne bi bio loš posao jer se ipak radi o mladom i perspektivnom igraču.
- wadethegreat
- Kontakt:
Mudryk juce top isto kakva brzina
Jackson mi nekako vrh izgleda za sada. Odlican link up napadac.
Stvorio je vec dobru hemiju sa vise igraca.
Jackson mi nekako vrh izgleda za sada. Odlican link up napadac.
Stvorio je vec dobru hemiju sa vise igraca.
- Pensioner26
- Kontakt:
Ne tako loša predstava sinoć. Povezujemo se sa ovom Oliseom, jel on klasični veznjak ili šta? Da li to znači da odustaju od Caiceda?
Najvise je igrao kao desno krilo,kad sam gledao,dobar dribler,ima i on problema sa povredama nije cudo sto ga hocemo,sve kljakave dovodimo.Pensioner26 je napisao/la: ↑23 jul 2023, 19:01Ne tako loša predstava sinoć. Povezujemo se sa ovom Oliseom, jel on klasični veznjak ili šta? Da li to znači da odustaju od Caiceda?
- Pensioner26
- Kontakt:
Kako smo postali najednom magneti za ove povrijedjeneZOGLI je napisao/la: ↑23 jul 2023, 20:50Najvise je igrao kao desno krilo,kad sam gledao,dobar dribler,ima i on problema sa povredama nije cudo sto ga hocemo,sve kljakave dovodimo.Pensioner26 je napisao/la: ↑23 jul 2023, 19:01Ne tako loša predstava sinoć. Povezujemo se sa ovom Oliseom, jel on klasični veznjak ili šta? Da li to znači da odustaju od Caiceda?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.