Pa boli ka racku,zna da je ogulio americkog strucnjaka za igru zvanu fudbal,sad da ga otjera ovom dosta za 5-6 godina drogiranja,konta frajer ja budale gdje ovaj baca pare dok se Mirvic slikaje za instagram i misli da idemo u grupnu fazu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa boli ka racku,zna da je ogulio americkog strucnjaka za igru zvanu fudbal,sad da ga otjera ovom dosta za 5-6 godina drogiranja,konta frajer ja budale gdje ovaj baca pare dok se Mirvic slikaje za instagram i misli da idemo u grupnu fazu
Amin
Ja uzivam da mirzine kercice gledam kako se koprcajuMaroonBjelave je napisao/la: ↑21 jul 2023, 00:58Koji bolan obraz, koje dostojanstvo? Braniti čovjeka koji je za klub koji sad vodi govorio da je igrao sa 12 igrača?BordoBBoja je napisao/la: ↑21 jul 2023, 00:51Ne moze sad kume
Pros’o voz
Sad zadrzite bar obraz i dostojanstvo
Nemojte biti ko stakori koji napustaju brod cim krene tonutiMogu zadržati obraz, ako im je u istom rangu s guyicom.
Ja nisam čuo da se iko bunio kad sam mu hebavao sve što ima večeras. Funjare su to burazeru.
Vi ste zajebali Ajnstajna, Mirza odlazi, a imamo prolaz dalje
Evo ja laik mrtvi prije prvog duela. E moj Mirvicu, ako vec ti ne znas mozes pitati nekoga za trenera sta kako. U pm i atmosfera kompletna nasa, ko po mrvama. Tacno znas da ce te neka nesreca stici. Penali ubjedjen da ispadamo kao i citav stadion vjerovatno. Fujnokee je napisao/la: ↑10 jul 2023, 15:21Najbolji igrac ovog Torpeda desno krilo Giorgi Arabidze. Mogli bi mi poceti i sa Radovicem da zatvara, a i odlicno je odigrao pripremne, defanzivno je vjerovatno bolji od Durakovica. Tu ce zestoka biti borba. (generalno Durakovic jeste izbor br1)
Onako gledajuci necemo mi prelako proci ovaj Torpedo. Bolji jeamo sigurno, samo max ozbiljno moramo uci od 1 minute. Mene je samo hastra naseg maga, analize protivnika i pripreme igraca.
Nije do hordi, gubili smo penale i sa njima, i ispadali od milsamija. Sarajevo je preslika naseg drustva, to jest prosjecnog bosnje, razjedinjeni i svako na svoju stranu i svoj fazon. Tako i ovdje na forumu. Nema tu hajra i nafakeTatamata1946 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 01:00Braco kad kazete da su horde rak rana kluba jer zapale par baklji zbog bolje atmosfere sjetite se koliko para bacimo na odstete, plate, ispadanja iz evrope i slicno sta nam prirede neki umisljeni igraci i treneri. Meni je ovo velika rinaka bez hordi a vi kako hocete
Ako se ikad vrate podrzite ih i dodjite na sjever makar na derbiju i protiv ubica. Nemojte biti onakvi penzioneri ko veceras i makar pomozite 1-2 utakmice u sezoni. Gdje vam je srcanost, zar je moguce da momak od 28 godina ne moze navijati pola minute i ne moze stajati 5 minuta pa mora sjesti
Sutra ti isti nek dođu na Bjelave u Ćoshe, pa nek im dobro Mirza gore iznad s balkona pišne u usta. A možda bi i to funjarama bilo top. Jer je od Mirze, pa jel'BordoBBoja je napisao/la: ↑21 jul 2023, 01:00Ja uzivam da mirzine kercice gledam kako se koprcajuMaroonBjelave je napisao/la: ↑21 jul 2023, 00:58Koji bolan obraz, koje dostojanstvo? Braniti čovjeka koji je za klub koji sad vodi govorio da je igrao sa 12 igrača?BordoBBoja je napisao/la: ↑21 jul 2023, 00:51
Ne moze sad kume
Pros’o voz
Sad zadrzite bar obraz i dostojanstvo
Nemojte biti ko stakori koji napustaju brod cim krene tonutiMogu zadržati obraz, ako im je u istom rangu s guyicom.
Kokice, sendvici, cola i citam sve ovo
Sta tebe pogadja, ti svakako nisi u BiH? Tebi jos drago sto smo ispaliBordoBBoja je napisao/la: ↑21 jul 2023, 01:04Ovaj bar ima obraza, posteno od momka
Dje su ostali branitelji
Neki su penziju zasluzili koliko su branili zadnjih dana
Hajmo
@boki
@kenohz
@hz33
Dje ste nam
Pisao im je veceras, amin da pisa jos 3-4 godineMaroonBjelave je napisao/la: ↑21 jul 2023, 01:05Sutra ti isti nek dođu na Bjelave u Ćoshe, pa nek im dobro Mirza gore iznad s balkona pišne u usta. A možda bi i to funjarama bilo top. Jer je od Mirze, pa jel'BordoBBoja je napisao/la: ↑21 jul 2023, 01:00Ja uzivam da mirzine kercice gledam kako se koprcajuMaroonBjelave je napisao/la: ↑21 jul 2023, 00:58
Koji bolan obraz, koje dostojanstvo? Braniti čovjeka koji je za klub koji sad vodi govorio da je igrao sa 12 igrača?Mogu zadržati obraz, ako im je u istom rangu s guyicom.
Kokice, sendvici, cola i citam sve ovo
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], MokraKifla, Pact1921, Proximic, Sanchez87hz i 34 gosta.