Tu je to ako Paok prodje, 50:50 po menibavariapivo je napisao/la: ↑24 jul 2023, 14:22Paok ili Beitar, bolje neg Besiktas ili AZ, sanse za prolazak su realne
U Splitu dakle prva
Tu je to ako Paok prodje, 50:50 po menibavariapivo je napisao/la: ↑24 jul 2023, 14:22Paok ili Beitar, bolje neg Besiktas ili AZ, sanse za prolazak su realne
Razlog je bio da su htjeli iskoristiti igranje juniora Hajduka u LP,išli su na to da će biti umorni i da ih takve mogu dobit.Smećari obični.....MikeEhrmantraut je napisao/la: ↑24 jul 2023, 16:38Znaci sigurno je to ako prodjemo grke da smo nositelji?
Rijeka trazila odgodu, koji je ono bio razlog kad su odbili JUNIORSKU odgodu? E moji rijecani, ceka vas 33000 ludjaka, a posebno jedan na terenu, osveta ce biti jako slatka
Da. Zato navijamo za njih sad.MikeEhrmantraut je napisao/la: ↑24 jul 2023, 16:38Znaci sigurno je to ako prodjemo grke da smo nositelji?
Od prvog dana sam na strani ovog modela upravljanja kluba i uvijek cu biti. Je doduse da je otada svasta proslo kroz klub, ali danasnji Hajduk je ono o cemu ja dugo sanjam. Klub nenormalnom brzom raste na apsolutno svim poljima, a naslov pravka bi samo bio slag na krajuSrebrenko je napisao/la: ↑04 avg 2023, 21:09Čitam danas Poljud rasprodan (35.000 ulaznica) protiv Paoka za samo 4 sata.To je pravi klub,prednost članovima i pretplatnicima u kupovini ulaznica!!Davno su prošla vremena Štimaca i Svaguša kad sam morao kartu od 20 kuna(sjever) plaćati šverceru po 200 kn da bih gledao utakmicu!Hvala Bogu i momcima koji pokrenuše udrugu NAŠ HAJDUK i napraviše to što danas imamo! Trebalo je vremena i godina za vratit dugove,rastjerat bandu iz kluba ali isplatilo se kad vidim danas gdje smo!!
Prije par godina se govorilo i pisalo po medijima da nas ulica vodi,jest vodi,samo što su ovi "uličari" obrazovani ljudi,školovani i vole istinski svoj klub!Vidim napokon su i ostali "hajdukovci" shvatili(a i oni su sami osuđivali vođenje kluba na ovakav način)da je NAŠ HAJDUK zdrava priča pa se drastično povečao broj članova u zadnje 2 godine!U svakom slučaju lijepo je danas biti navijač Hajduka i gledati kako ti klub raste iz dana u dan!
Samo nebo nam je granica....HŽV
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.