Gluperdo, kakve veze ima što sam iz Banja Luke, na Kosovu su najveće Bogomolje i zadužbine moga naroda, svi kraljevi su krunisani na Kosovu....Srbija je moja matica, šta treba da gledam u sarajlabad ? ne kontam vas više, manite se Srba, gdje si vidio da neko od nas ovako provocira?! svaki normalan forumaš ovdje vas se stidi, pričaš mi šta ja imam sa Srbijom a nosiš šiptara ko avatar, žao mi te iskreno !DamirT je napisao/la: ↑27 jul 2023, 12:25Glupane, vi ste iz Banja Luke koja je u Bosni i Hercegovini. Sta imate sa Srbijom, osim sto ste pravoslavne vjeroispovijesti?letsgofighter je napisao/la: ↑27 jul 2023, 12:22Šta tebe boli ona stvar koga mi prizivamo, Kosovo je sveta Srpska zemlja gdje su najveće zadužbine naših predaka i vjere !
ajd sad ****![]()
I na kraju krajeva, ti si se meni nakacio na komentar, ne ja tebi![]()
Tako da samo ti mozes odyebat
BH klubovi u Europi 23/24
-
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Europi 23/24
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
Ali u tih 77% ne smijes hodati u dresu BiH, ne treba granica.FliX je napisao/la: ↑27 jul 2023, 12:23Hodam po 100% svoje drzave, a ti sto misle da imam samo 23%, nek mi probaju stavit granicu i zabranu za ulazak u onih 77%.letsgofighter je napisao/la: ↑27 jul 2023, 12:15Prvo ti u svojoj avliji komentariši majstore.....živiš u 23 % teritorije države koje nemaš![]()
![]()
-
- Kontakt:
Pa majstore sto ne ides na kosovski forum koji ces racku na nasem bosanskohercegovackomletsgofighter je napisao/la: ↑27 jul 2023, 12:29
Gluperdo, kakve veze ima što sam iz Banja Luke, na Kosovu su najveće Bogomolje i zadužbine moga naroda, svi kraljevi su krunisani na Kosovu....Srbija je moja matica, šta treba da gledam u sarajlabad ? ne kontam vas više, manite se Srba, gdje si vidio da neko od nas ovako provocira?! svaki normalan forumaš ovdje vas se stidi, pričaš mi šta ja imam sa Srbijom a nosiš šiptara ko avatar, žao mi te iskreno !
Cuj ovog najvece Bogomolje i zaduzbine
Smeta mu moj avatar zato jer taj covjek nije dao da ga Srbi yebu na terenu. Dobar si im dok te mogu gazit, cim im se suprotstavis, neprijatelj si cijelog srpskog roda

Smeta mu moj avatar zato jer taj covjek nije dao da ga Srbi yebu na terenu. Dobar si im dok te mogu gazit, cim im se suprotstavis, neprijatelj si cijelog srpskog roda

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ko slavi, gdje si vidio slavlje povodom toga ?! o čemu pričaš!? jesi vidio igdje da ja opravdavam to!? mani me tih djecijih fora !
-
- Kontakt:
Najjace je meni kako su satro fini, "sretno svim nasim klubovima" i ta prica, ali malo im pomenes da ne treba mozda pjevati o nekim stvarima, odmah se povampire i pocnu o 23%, svetim srpskim zemljama, granicama i sl.
E ko vas ne zna...

1921
Ne možete, a da ne uništite svaku temu sa tim pričama. Idite na neku drugu temu sa tom pričom.
-
- Kontakt:
Pa vidis da si glup na kvadrat čim se smiješ kad ti napišem istinu, jer ne znaš ništa drugo da napišeš, pored toga što si glup ograničen si kao balkon !
Gdje sam ja striktno tebe oznacio tu?letsgofighter je napisao/la: ↑27 jul 2023, 12:33Ko slavi, gdje si vidio slavlje povodom toga ?! o čemu pričaš!? jesi vidio igdje da ja opravdavam to!? mani me tih djecijih fora !
Napisao sam sto VASI slave. Srbi to masovno rade po stadionima u BL, Beogradu pogotovo. One dvije nedavno sto su dobile stipendiju Srbije jer su velicale Mladica su najnoviji slucaj...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Pa ko počinje o tome !? Šta vam smeta stalno šta mi pjevamo, jel pjevamo vam u njedra da vam toliko smeta !? Nadji negdje da je neko od nas ovdje počeo prvi da vređa i spominje te stvari !? nećeš naći nigdjeAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑27 jul 2023, 12:33Najjace je meni kako su satro fini, "sretno svim nasim klubovima" i ta prica, ali malo im pomenes da ne treba mozda pjevati o nekim stvarima, odmah se povampire i pocnu o 23%, svetim srpskim zemljama, granicama i sl.E ko vas ne zna...
-
- Kontakt:
Mozda ti neopravdavas, ali tvoja navijacka grupa se uveliko dici s tim, svake sezone mozes cuti skandiniranja povodom toga. Tako da ja stvarno ne vidim razliku između tebe i lesinara, jer stojis s njima u kopu u kojoj vlada ista ideologija.letsgofighter je napisao/la: ↑27 jul 2023, 12:33Ko slavi, gdje si vidio slavlje povodom toga ?! o čemu pričaš!? jesi vidio igdje da ja opravdavam to!? mani me tih djecijih fora !
Al nejse, vratimo se evropskim utakmicama Zelje i Borca
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Gazi mali Borac.
Nek su malo otišli u evropu da izađu iz političke i mentalne blokade i kaveza kakvog im desetljećima rade političari. Nek vide kako je to u civiliziranoj evropi.
Očekujem 4-0
Nek su malo otišli u evropu da izađu iz političke i mentalne blokade i kaveza kakvog im desetljećima rade političari. Nek vide kako je to u civiliziranoj evropi.
Očekujem 4-0
iz kojeg si sela oko bl šabane 

Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
-
- Kontakt:
Platila im stranka gostovanje da srbuju po Becu
Najveci indijanci u drzavi

Najveci indijanci u drzavi

-
- Kontakt:
Ajd da završimo sa ovom temom molim vas, jer licemjerstvo sa vaše strane prelazi sve mjere !19vendetta87 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 12:37Mozda ti neopravdavas, ali tvoja navijacka grupa se uveliko dici s tim, svake sezone mozes cuti skandiniranja povodom toga. Tako da ja stvarno ne vidim razliku između tebe i lesinara, jer stojis s njima u kopu u kojoj vlada ista ideologija.letsgofighter je napisao/la: ↑27 jul 2023, 12:33Ko slavi, gdje si vidio slavlje povodom toga ?! o čemu pričaš!? jesi vidio igdje da ja opravdavam to!? mani me tih djecijih fora !
Al nejse, vratimo se evropskim utakmicama Zelje i Borca
Necu da postavljam klipove gdje čitava grbavica pjeva ubij Srbina i parole podrške naseru....
nemoj molim te !
- Bazinga12345
- Kontakt:
Pa DamirT navija za Arsenal a Xhaka je donedavno igrao tu.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Bazinga12345 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 12:41Pa DamirT navija za Arsenal a Xhaka je donedavno igrao tu.

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Od milijun stanovnika Beča, dva je miliona Srba u njemu.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑26 jul 2023, 23:16Kako god, opasna brojka je u Becu trenutno, 300plus ljudi, s tim da ce i sutra doci naroda, kako iz bl tako i austrije, njemacke.. cini se za sad kao ozbiljno gostovanje grupe.
Znam da mnogi ne doživljavaju Borac već samo Partizan i CZ. Ali bruka bi bila ako vas me bude 2-3 tisuće.
Momče Hercegovče
-
- Kontakt:
Selo Čaire, a otac iz zaseoka Ante Jakić