Moram se javiti kad vidjeh ovaj post. Da neko drugi nije poceo koristiti ovaj profil?

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Ma ne mogu vise ni gledati ovo, strah me kad igra da nece sta syebati kao da mi je brat rođeni
Ma ja sam totalno ohladio po pitanju njega. Gledam haman svaku utakmicu jer sam navikao, ali nije to ista strast kao nekad. Jednostavno, gledas lika koji je u svojoj prvoj sezoni u Blazersima prije 6 godina uzimao vise suteva nego danas, koji se do dan danas sklanja svakom novom klincu koji je umislio da nesto zna i koji za taj period otkako je u Portlandu nije dodao apsolutno nista svojoj igri. Da pregledas statse tad i sad, vidio bi da je to haman sve isto. Ista minutaza, isti procenti suta, isti broj skokova i asistencija, isti ziceri koje fula itd, itd. Jedino je sad kao poceo uzimati poneku trojku, a tad je eto imao jedan sut vise po mecu, pa se tu 'ispeglala' razlika u poenima.
@edin139 od prvog dana tjera Juku iz Portlanda , svaka 3 mjeseca po njemu je on otišao iz Portlanda , siguran trejd .hurem je napisao/la: ↑01 dec 2022, 08:55Uključio stream u trenutku kad pravi faul nad Svabom a AD postiže trojku, 3+1 (Svabo promasio slobodno)...i ugasim stream.
Nurkic je negledljiv jer igra kao mlakonja.
@edin139 od prvog dana priča pravu priču.
Moguće da će se Nurkic pred playoff i u playoffu dići ali ovo trenutno nije gledljivo. Moraš cekati svaku 20.cetvrtinu da od njega vidiš nesto vrijedno gledanja.
Valjda se ubrzo dozove.
Mislio sam na dio priče gdje insistira na tome da Nurkic mora biti veći mangup i raditi za sebe, na svojoj statistici, uzimati više suteva i sl...svi igraju za sebe pa bi tako i Nurkic trebao.bombaysaphire je napisao/la: ↑01 dec 2022, 09:03@edin139 od prvog dana tjera Juku iz Portlanda , svaka 3 mjeseca po njemu je on otišao iz Portlanda , siguran trejd .hurem je napisao/la: ↑01 dec 2022, 08:55Uključio stream u trenutku kad pravi faul nad Svabom a AD postiže trojku, 3+1 (Svabo promasio slobodno)...i ugasim stream.
Moguće da će se Nurkic pred playoff i u playoffu dići ali ovo trenutno nije gledljivo. Moraš cekati svaku 20.cetvrtinu da od njega vidiš nesto vrijedno gledanja.
Valjda se ubrzo dozove.
Juka igra šestu sezonu u Portlandu , još je tu . Kako je to prava priča ?
Igrač igra kako mu trener kaže , i tu se sva priča završava . Ako si nezadovoljan , tražiš trejd . Juka je očito veoma zadovoljan .hurem je napisao/la: ↑01 dec 2022, 09:20Mislio sam na dio priče gdje insistira na tome da Nurkic mora biti veći mangup i raditi za sebe, na svojoj statistici, uzimati više suteva i sl...svi igraju za sebe pa bi tako i Nurkic trebao.bombaysaphire je napisao/la: ↑01 dec 2022, 09:03@edin139 od prvog dana tjera Juku iz Portlanda , svaka 3 mjeseca po njemu je on otišao iz Portlanda , siguran trejd .hurem je napisao/la: ↑01 dec 2022, 08:55Uključio stream u trenutku kad pravi faul nad Svabom a AD postiže trojku, 3+1 (Svabo promasio slobodno)...i ugasim stream.
Valjda se ubrzo dozove.
Koliko je bitan i kakvu poziciju ima u timu mislim da najbolje govori ovaj forum. Nekada u toku tekme ovdje nas je bilo najmanje desetak, sada tri posta u toku dana, prvi ja nemam ni volje ni želje da gledam njegovo spuštanje gaća svima u ekipi.bombaysaphire je napisao/la: ↑01 dec 2022, 09:36Igrač igra kako mu trener kaže , i tu se sva priča završava . Ako si nezadovoljan , tražiš trejd . Juka je očito veoma zadovoljan .hurem je napisao/la: ↑01 dec 2022, 09:20Mislio sam na dio priče gdje insistira na tome da Nurkic mora biti veći mangup i raditi za sebe, na svojoj statistici, uzimati više suteva i sl...svi igraju za sebe pa bi tako i Nurkic trebao.bombaysaphire je napisao/la: ↑01 dec 2022, 09:03
@edin139 od prvog dana tjera Juku iz Portlanda , svaka 3 mjeseca po njemu je on otišao iz Portlanda , siguran trejd .
Što se mene tiče , ja bih volio da nastavi sa ovakvom formom samo da ostane zdrav za play-off , da tu konačno nešto pokaže .
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli i 10 gostiju.