Vratio nam se kimun iz gruzije napokon

Komentar na stranici ludogoreca nakon ispadanja
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa vjerovatno jeste, ali znamo koliko je Velez kuburio sa U21, one sezone kad smo im dali Salcina.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑02 avg 2023, 14:02ona je ta koja je trebala raditi na zalbi dok je u klubu bila, isti dan kad se pravilo donijelo.
Daj bilo koga sad, šta je ovo 12 dan bez trenera još nam liga prije 4 dana počelaElCartel11 je napisao/la: ↑02 avg 2023, 14:08Ljudi bi Peteva koji je operisan od taktike i u talu sa menadzerima![]()
daj i gov no gov n ica samo nek imamo trenera. I onda cemo mirvicu psovati sto nam nije doveo trenera, cekali bi mi ako treba i 2 mjesecabordobijelisampion je napisao/la: ↑02 avg 2023, 14:16Daj bilo koga sad, šta je ovo 12 dan bez trenera još nam liga prije 4 dana počelaElCartel11 je napisao/la: ↑02 avg 2023, 14:08Ljudi bi Peteva koji je operisan od taktike i u talu sa menadzerima![]()
![]()
I ja sam citao ovo za Peteva i ignorisao sam.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑02 avg 2023, 14:22daj i gov no gov n ica samo nek imamo trenera. I onda cemo mirvicu psovati sto nam nije doveo trenera, cekali bi mi ako treba i 2 mjesecabordobijelisampion je napisao/la: ↑02 avg 2023, 14:16Daj bilo koga sad, šta je ovo 12 dan bez trenera još nam liga prije 4 dana počelaElCartel11 je napisao/la: ↑02 avg 2023, 14:08Ljudi bi Peteva koji je operisan od taktike i u talu sa menadzerima![]()
![]()
Hrasnička ubleha likes thisElCartel11 je napisao/la: ↑02 avg 2023, 14:08Ljudi bi Peteva koji je operisan od taktike i u talu sa menadzerima![]()
ima onaj vic s narkomanom: samo nek se nesto desavaShofaII je napisao/la: ↑02 avg 2023, 15:22I ja sam citao ovo za Peteva i ignorisao sam.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑02 avg 2023, 14:22daj i gov no gov n ica samo nek imamo trenera. I onda cemo mirvicu psovati sto nam nije doveo trenera, cekali bi mi ako treba i 2 mjesecabordobijelisampion je napisao/la: ↑02 avg 2023, 14:16
Daj bilo koga sad, šta je ovo 12 dan bez trenera još nam liga prije 4 dana počela![]()
Ali je argument protiv Ante bio Petev ga zamjenio. Sad se vidi i kakav je Petev strucnjak. Nije odveo BiH na neko prvenstvo i izbacio je Ludogorec. I odmah patetika "ako je u meni problem..." i kao Bog je odredio da ne idu dalje.
Fakat ne kontam kakvih mi ovdje podvala imamo jer se to navijacem ne moze nazvat. Ako su fakat navijaci p jbt kakav je to sistem vrijednosti u njihovim glavama.
Ima i onaj da cete mi tops, cuj mene jafu, tops tops.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑02 avg 2023, 15:31ima onaj vic s narkomanom: samo nek se nesto desavaShofaII je napisao/la: ↑02 avg 2023, 15:22I ja sam citao ovo za Peteva i ignorisao sam.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑02 avg 2023, 14:22
daj i gov no gov n ica samo nek imamo trenera. I onda cemo mirvicu psovati sto nam nije doveo trenera, cekali bi mi ako treba i 2 mjeseca
Ali je argument protiv Ante bio Petev ga zamjenio. Sad se vidi i kakav je Petev strucnjak. Nije odveo BiH na neko prvenstvo i izbacio je Ludogorec. I odmah patetika "ako je u meni problem..." i kao Bog je odredio da ne idu dalje.
Fakat ne kontam kakvih mi ovdje podvala imamo jer se to navijacem ne moze nazvat. Ako su fakat navijaci p jbt kakav je to sistem vrijednosti u njihovim glavama.![]()
Da znam da poslije necu naci posla ni u Gosku i ja bi razmislio triput prije nego sjednem na klupu.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas i 22 gosta.