FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo izadje na klixu, rozman novi trener 

Kakav jeb.eni Rozman, jel ovo neka zaje.bncija
Mirza vrati se, sve ti je oprošteno.

Hajde bolje i ovo nego povratak Husrefa, sretno.
Ibricica nisam nikad nesto mirisao, ali dugo je u regionu, moze on namaci finih igraca iz hrvatske, slovenije. Ovaj rozman mi je nepoznat, ali je mlad i dolazi iz bolje lige od nase
- Shategabri
- Kontakt:
Eto, dobili smo stranca.
Nije neka pljačka, al mlad je trener.
Ima dva kupa od trofeja.
Čudno mi je da je napustio klub, očito mu je Mirvić dao ponudu koja se ne odbija.
Koševo Zapad
Čestitam imao si pravu informaciju. E hajmo sad bismiletom pa nek bude na hajr akobogda!
Cuj debilnog razmisljanja, on ima pare moze raditi sta hoce, nase je da navijamo. Obzirom da je ovo drzava u kojoj SDA ima 350000 glasova ovakva razmisljanja ne treba da cude. Cudno bi bilo da neko napise nesto pametno
- Shategabri
- Kontakt:
Nemože od Mirze biti gori nikako.
Ako su došli u paketu on i Ibričić kao trener i sportski direktor, znači dobro funkcionišu zajedno.
U svakom slučaju sretno i idemo raditi!
Koševo Zapad
Sretno
- AngelDiMaria
- Kontakt:
dobrodosli, nema husrefa ni na sd, idemo naprijed konacno bez mahale 

"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Hvala Allahu samo nek nije Husref
Ko ima najvecu cijenu na TM on osvaja tituluAmcho1 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 00:45Evo ga:NazorUso je napisao/la: ↑03 avg 2023, 00:18Koji genijalac dovodi Kapetanovica i kome ? Nit imas SD nit trenera... A jah, ima ayatolah mirvah, samo da ne ode, ugasit cemo se
Pisao sam vec, ovaj klub nisu ugasili cetnici pa nece ni odlazak influensera koji je srozao klub na nivo Radnika iz Bijeljine !!!![]()
Radnik iz Bijeljine transfermarket cca 1 m EURA
Željezničar cca 4 m EURA
Borac cca 6 m EURA
Velež cca 4 m EURA
Široki cca 5 m EURA
Zrinjski cca 8 m EURA
FK Sarajevo cca 10 m EURA
Srozao ha? Savez nas je rastavio na proste faktore, pojjebao nam koncept počevši sa terenima, pa na kraju ti je poremetio koncept u kojem si smjeru kreno da se gradiš sa limitom na 3 stranca non exyu (Riješio se Martinovića, a onda nakon novog pravila morao i Muse). Pored sve halabuke dodaj još i bojkot.
Kako nam svi o glavi rade mi smo zlatni.
Izaći će Sarajevo aBd još jače u inat svim dušmanima, ali ne kako mnogi zamišljaju o povratku na kokuzne staze pa neko kuburenje, već će nastaviti još više da raste, dok u giganata ne izraste. Poz

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Eto dobismo trenera i jos bonusa SD
Konacno pronadzeno rešenje, mlad trener, ambiciozan s kojim dolazi SD koji ima dobre veze i reference u svijetu fudbala, dugo zajedno saradzuju, Rozman mu bio i trener itd...odlično po meni! Sretno 

Volim što je mlad strucnjak 40 godina,ima vec kup sa Rijekom koju je btw nakon tog kupa uveo u grupnu fazu EL.Ima i kup sa Domžalama.
Sretno momak(mogu slobodno reci momak
)
Zadnji klub Domžale to je ljudi razvojni klub haman ,cijelokupni roster od 28 igraca je prosjek godina 22.
Sretno momak(mogu slobodno reci momak

Zadnji klub Domžale to je ljudi razvojni klub haman ,cijelokupni roster od 28 igraca je prosjek godina 22.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 03 avg 2023, 10:38, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Zelim im srecu obojici i da napokon stanemo na noge kako treba
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, iliyaa8, mosarajvosa83, Rule_hz i 58 gostiju.