FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Zaista i jest sramota ovo za Kanea posebno jer Kane zeli u Bayern. Cigance obje ekipe.
Isto desni bek, hoces li Walkera ili ne, sad ce polovina augusta na kraju nove sedmice, totalna smijurija.
Tuchel hoce veznjaka, ne racuna na Leona aktivno, a oni nista ne rade pod tom pitanju. Na kraju ce Tuchel bit kriv.
Isto desni bek, hoces li Walkera ili ne, sad ce polovina augusta na kraju nove sedmice, totalna smijurija.
Tuchel hoce veznjaka, ne racuna na Leona aktivno, a oni nista ne rade pod tom pitanju. Na kraju ce Tuchel bit kriv.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ja mislim da ce prije Kolo muani ili Alvarez iz Citija zavrsit u minhenu do kraja prelaznog perioda nego Kane
-
korisnik32
- Kontakt:
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Kane se danas oprostio od Londona, igrao je jer mu je ovo oprostajna utakmica. On je sutra ili prekosutra na ljekaraskom pregledu.
Polahko ljudi, doci ce svi na vrijeme, svakako se u avgustu ne dijele trofeji.
Morate shvatiti da Ce Bayern prvi put potrositi 200+ mil eura na pojacanja.
Polahko ljudi, doci ce svi na vrijeme, svakako se u avgustu ne dijele trofeji.
Morate shvatiti da Ce Bayern prvi put potrositi 200+ mil eura na pojacanja.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Kakav je ovo izvor, nikad cuo
Haman ni glavni nemaju pojma kamoli lijevi
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Općepoznato je da Levy finalizira transfere na kraju prijelaznog roka (Bale, Modrić). Real i United npr. ni ne žele s njim ulaziti u deal jer su pregovori izuzetno teški i devastirajući. Zato se Rumeni lijepo maknuo u zavjetrinu i ostavio ovu dvojicu na vjetrometini. Osobno mislim da će dogovora biti za 3 tjedna i da ćete iskrcati oko 110 milki ojra total (sa bonusima).
Također, ako Pavard ne želi produljiti i ne stigne adekvatna ponuda, spakirao bih ga na klupu i dao prednost Mazraouiu i čak Staniši.
Također, ako Pavard ne želi produljiti i ne stigne adekvatna ponuda, spakirao bih ga na klupu i dao prednost Mazraouiu i čak Staniši.
Da vjerujemo ovom koji je sinoc bacio bombu, i dao rok zidovuCan’t confirm an article from Germany about an agreement (in principle) between Bayern & Tottenham about #Kane.
There was no contact with Levy this weekend. And no secret call. Bayern is still waiting for a response.
Poker is ongoing as there was never a deadline. There was only the wish of an answer this weekend.
@SkySportDE
-
korisnik32
- Kontakt:
Mehdi Taremi napadač Porta dogovorio uslove sa Spursima. Ostalo je još da se klubovi dogovore. Izgleda da je on zamjena za Kanea.
Kakvu bombu i kakav rok je dao Pletti?Lenaa je napisao/la: ↑06 avg 2023, 21:21Da vjerujemo ovom koji je sinoc bacio bombu, i dao rok zidovuCan’t confirm an article from Germany about an agreement (in principle) between Bayern & Tottenham about #Kane.
There was no contact with Levy this weekend. And no secret call. Bayern is still waiting for a response.
Poker is ongoing as there was never a deadline. There was only the wish of an answer this weekend.
@SkySportDE
![]()
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Mislim da bi se neki ovdje porodili ako budu morali čekati do kraja mjesecaledar je napisao/la: ↑06 avg 2023, 21:15Općepoznato je da Levy finalizira transfere na kraju prijelaznog roka (Bale, Modrić). Real i United npr. ni ne žele s njim ulaziti u deal jer su pregovori izuzetno teški i devastirajući. Zato se Rumeni lijepo maknuo u zavjetrinu i ostavio ovu dvojicu na vjetrometini. Osobno mislim da će dogovora biti za 3 tjedna i da ćete iskrcati oko 110 milki ojra total (sa bonusima).
Vidio ga sad ili za mjesec gotovo isti klinac. Nije on latino ili neki tamo iz afrike pa da se privikava pola godine.
Samo da dođe, to će biti sad i odmah. Kao kad Robbena.
Slažem se i za Pavarda.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Pavard je ocigledno debelo precijenio svoju vrijednost. Ispao je glup a u Bayernu je mogao postati nesto poput Nacha u Realu.
Finalna ponuda za Kanea je izgleda fiksnih 100 miliona + bonusi.
Finalna ponuda za Kanea je izgleda fiksnih 100 miliona + bonusi.
One of the reasons he wants his future sorted out now is for personal/family reasons.
As of now, he is going with Spurs to Barcelona for tomorrow’s friendly.
Sky
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ima li ga više u Minhenu
Što bi rekao doktor Arsla mi smo prinuđeni da ovo gledamo...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
]
Eno vraga. Zahvalit se i ic daljeTottenham have rejected Bayern's latest bid for Harry Kane [
@David_Ornstein
I to je to.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Na veceg ludaka nisu naisli.
Sta li ce danas”komitet za transfere” odluciti.
Dizanje ponude na 110mil. i rok do petka.
Sta li ce danas”komitet za transfere” odluciti.
Dizanje ponude na 110mil. i rok do petka.
Daj 120mil i da se zavrsi, isti qrac il 100 il 120
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.