Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Rijesili smo SAncheza izgleda.
- Pensioner26
- Kontakt:
Slabimo Brighton kako bi im oteli to 5-6 mjesto.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma upgrade je na Kepu kako god.
Sljedece ljeto treba Maignana zaganjati I rijesiti se Spanca.
Sljedece ljeto treba Maignana zaganjati I rijesiti se Spanca.
Nema od Kepa ništa ja sam se jedno vrijeme nadao da bi mogao uhvatiti formu, ali on će uvijek ostati za neke stvari kratak golman, haha. Nadam se da će dovođenje Sancheza olakšati transfer Caiceda. 
Opet salju kasadeia u drugu ligu,sta bi mu falilio da ide u seriu a,u vecini top ekipa bi igrao,npr. lazio dosta bi naucio od cora.
Bolje ove pare od sanceza da su dali i doveli kaiseda,ovaj nije mogao prvi golman brajtona da bude mi ga placamo 30 miliona.
I ugovor do 2030 laganice obezbjedio se covjek za penzije
Gdje nam najviše škripi? Šta vi mislite?
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Što se mene tiče i dalje stoperi..za ovog novog realno ne znamo kako će izgledati u engleskoj ligi..Silva čovjek od 40 godina nam i dalje drži odbranu...drugo bekovi...nama dok se povrijede Džejms ili Čili odmah panik mod.sad ima tu i drugih opcija pa ćemo vidjeti,..sredina bi mogla biti OK.. špic Džekson dobro se pokazao,s tim prva njegova povreda nemaš više nikoga...Mnogi su pomislili na Kepu vjerovatno..e da Kepa ima ispred sebe Terija,Karvalja,Kejhila..vjerovatno bi to bilo super..ovako nam djeluje kao loš.Pa sjetite se Kurtoe koje je golove kod nas primao..kroz noge ,protiv PSG skoro iz mrtvog ugla,ode u Real i odjednom svemirac..mislim da je Kepa OK samo se linije ispred njega trebaju utegnuti
- wadethegreat
- Kontakt:
Gusto djeluje kao odlicna zamjena za Jamesa.
Lijevo ne znam sta Poch misli ali nekako mi djeluje da vidi Maatsena vise kao krilo sto bi znacilo da je Cucurella prva zamjena Chilliju
Na sredini nam treba destruktivac i Mislim da cemo dovesti Caiceda.
Ovo ostalo manje vise dobro ako nas povrede zaobidju. Sto Se stopera tice kad su svi zdravi to je dobro ovako ipak najvise ovisimo o Silvi. Colwill bi Se mogao bas nametnuti I ovaj mali Humphreys dok Se ovi ostali vrate sa povreda. Na Fofanu vise ne treba ozbiljno racunati bez obzira na cijenu. Frajer je u 2 3 godine imao nekoliko career threatening povreda…
Lijevo ne znam sta Poch misli ali nekako mi djeluje da vidi Maatsena vise kao krilo sto bi znacilo da je Cucurella prva zamjena Chilliju
Na sredini nam treba destruktivac i Mislim da cemo dovesti Caiceda.
Ovo ostalo manje vise dobro ako nas povrede zaobidju. Sto Se stopera tice kad su svi zdravi to je dobro ovako ipak najvise ovisimo o Silvi. Colwill bi Se mogao bas nametnuti I ovaj mali Humphreys dok Se ovi ostali vrate sa povreda. Na Fofanu vise ne treba ozbiljno racunati bez obzira na cijenu. Frajer je u 2 3 godine imao nekoliko career threatening povreda…
Nkunku out par mjeseci. Nista od njega znaci, jos jedan propali transfer ala pulisic
Jbt koliko se ulozilo u klub a nemamo ni napad ni vezu, ni golmana. Eto malo odbrana bolje stoji al i ti stoperi nam nekakvo stakleni.
Bit ce ovo haman jos jedna teska sezona za gledat
Jbt koliko se ulozilo u klub a nemamo ni napad ni vezu, ni golmana. Eto malo odbrana bolje stoji al i ti stoperi nam nekakvo stakleni.
- Pensioner26
- Kontakt:
Samo što rekoh da ću kupiti njegov dres u pm. Trebam prestat s tim.soxx je napisao/la: ↑07 avg 2023, 21:19Nkunku out par mjeseci. Nista od njega znaci, jos jedan propali transfer ala pulisic
Sad nam zvanično škripi na svim pozicijama osim desnog beka 
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
- wadethegreat
- Kontakt:
4 mjeseca ne cak ni par mjeseci
Ovo ce nas pofino zayebati.
Yebali ih americki tereni…
Steta djelovao je odlicno na pripremama.
The Tuchel curse continues

Ovo ce nas pofino zayebati.
Yebali ih americki tereni…
Steta djelovao je odlicno na pripremama.
The Tuchel curse continues
RLC vol 2
- wadethegreat
- Kontakt:
Kepa ide na posudbu u Bayern 
- Pensioner26
- Kontakt:
Jel to zvanično
- wadethegreat
- Kontakt:
Navodno smo aktivirali klauzulu Tyler Adamsa.
Potvrdio Romano za Adamsa...
Hocemo Laviu naovdno smo ponudili 48 milki.
I patka dana je da hocemo Fodena ili ALvareza da ukrademo Citiju
.
Po ovome svemu mens cini da smo odustali od Caiceda mislim ja bih to najvise volio cisto zbog bezobrazluka Brightona.
Ipak po svim pisanjima dovodimo i Caiceda
.
Joj ako uspiju i njega i Laviju
Potvrdio Romano za Adamsa...
Hocemo Laviu naovdno smo ponudili 48 milki.
I patka dana je da hocemo Fodena ili ALvareza da ukrademo Citiju
Po ovome svemu mens cini da smo odustali od Caiceda mislim ja bih to najvise volio cisto zbog bezobrazluka Brightona.
Ipak po svim pisanjima dovodimo i Caiceda
Joj ako uspiju i njega i Laviju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.