FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Nakon druge katastrofalne sezone u nizu, doveden je novi trener koji gaji drugi sistem i za koga su potrebni posebni igrači.
Šta je uprava dovela Tuchelu? Laimer je došao prije nego što je došao Tuchel.
Katastrofalan transfer period trenutno s naše strane. Na stranu prodaje, ovo postaje smiješno.
Šta je uprava dovela Tuchelu? Laimer je došao prije nego što je došao Tuchel.
Katastrofalan transfer period trenutno s naše strane. Na stranu prodaje, ovo postaje smiješno.
Pametno, ko sto sam i rekao, ide se do kraja .. sa 100mil funti fiksno je ovo zavrseno
Bayern are seriously considering improving their offer for Harry Kane. Bayern's latest offer was €100m fixed plus add-ons, but Daniel Levy wants a higher fixed amount. There's talk of £100m (€116m) fixed, to which some bonuses may also be added [
@kerry_hau
]
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Samo da se ne gnijezde 7 dana sa ponudomharden je napisao/la: ↑08 avg 2023, 01:05Pametno, ko sto sam i rekao, ide se do kraja .. sa 100mil funti fiksno je ovo zavrseno
Bayern are seriously considering improving their offer for Harry Kane. Bayern's latest offer was €100m fixed plus add-ons, but Daniel Levy wants a higher fixed amount. There's talk of £100m (€116m) fixed, to which some bonuses may also be added [
@kerry_hau
]
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Tako kaže čova iz Daily Telegrapha. Znači cijena nije upitna sama po sebi nego njena struktura, previše je toga ugrađeno u moguće dodatke za koje se uvjeti mogu ali i ne moraju ispuniti. To bi onda značilo da Plettenberg i Hau nisu u pravu sa svojom tvrdnjom 100 milki ojra fiksno + dodaci, prije je moguće npr. 70 milki funta (82 milki ojra) fiksno a ostalo kroz dodatke.Bayern’s bid for Kane has been turned down, with Daniel Levy wanting most of the cash for any deal up front.
It is thought that Bayern’s offer included a number of add-ons and Levy has communicated that it has been rejected
Ako je to istina jasno da to kod Levyja ne prolazi, ne da se on na tu foru preveslati. Dakle, slijede pregovori o strukturi.
Da se uđe u sezonu sa Telom, Choupom i Gnabryjem kao centralnim napadačima je isto alternativa, ionako niste među glavnim favoritima CL. City je tu neprikosnoven a ako u Real dođe Mbabac onda su i oni ispred vas, a za bundes ste ionako prejaki. Do iduće sezone će se vidjet kolko i šta može Telac, iako sve to izgleda lijepo i lepršavo vama treba paker, lepršavih već imate.
Vise ih je prenijelo da je 100mil fiksno, nije samo Pletti a cak i nije on prvi pisao nego neki englezi.ledar je napisao/la: ↑08 avg 2023, 01:18Tako kaže čova iz Daily Telegrapha. Znači cijena nije upitna sama po sebi nego njena struktura, previše je toga ugrađeno u moguće dodatke za koje se uvjeti mogu ali i ne moraju ispuniti. To bi onda značilo da Plettenberg i Hau nisu u pravu sa svojom tvrdnjom 100 milki ojra fiksno + dodaci, prije je moguće npr. 70 milki funta (82 milki ojra) fiksno a ostalo kroz dodatke.Bayern’s bid for Kane has been turned down, with Daniel Levy wanting most of the cash for any deal up front.
It is thought that Bayern’s offer included a number of add-ons and Levy has communicated that it has been rejected
Ako je to istina jasno da to kod Levyja ne prolazi, ne da se on na tu foru preveslati. Dakle, slijede pregovori o strukturi.
Da se uđe u sezonu sa Telom, Choupom i Gnabryjem kao centralnim napadačima je isto alternativa, ionako niste među glavnim favoritima CL. City je tu neprikosnoven a ako u Real dođe Mbabac onda su i oni ispred vas, a za bundesste ionako prejaki. Do iduće sezone će se vidjet kolko i šta može Telac, iako sve to izgleda lijepo i lepršavo vama treba paker, lepršavih već imate.
Vec mjesec dana se vrti oko toga da Levy trazi 100mil FUNTI, a ovi su tek sad poslali 100mil EURA.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
@harden
Nije jasno ni kad je ta ponuda točno poslana (ako je uopće i poslana takva ponuda), jer je cijelo vrijeme figurirala ponuda od 95 milki ojra sa bonusima da bi onda Pletti krajem prošlog tjedna izbacio tu cifru i nagovijestio neki rok za očitovanje, kojeg su neki prenijeli kao deadline. Ako se postigne deal ja mislim da to neće bit više od 110 milki ojra sa bonusima, a na tm-u će stajati trošak transfera 100 milki ojra.
Nije jasno ni kad je ta ponuda točno poslana (ako je uopće i poslana takva ponuda), jer je cijelo vrijeme figurirala ponuda od 95 milki ojra sa bonusima da bi onda Pletti krajem prošlog tjedna izbacio tu cifru i nagovijestio neki rok za očitovanje, kojeg su neki prenijeli kao deadline. Ako se postigne deal ja mislim da to neće bit više od 110 milki ojra sa bonusima, a na tm-u će stajati trošak transfera 100 milki ojra.
U petak je poslana ponuda, prvo prenijeli englezi na koje se nadovezao Romano a onda potvrdio Pletti. I Pletti jedini cijelo vrijeme pise da nema deadlinealedar je napisao/la: ↑08 avg 2023, 01:34@harden
Samo je Athletic pisao o manjoj ponudi od 100mil, ostali svi kazu 100 fiksno, eura naravno
Bayern's latest bid for Harry Kane is worth €100m (£86m) fixed plus add-ons
• It is the final offer
• Daniel Levy has not responded yet, Bayern still waiting
• Kane signalled to Bayern he'd also be open to a move in 2024, but prefers a transfer now
[@kerry_hau]
There was no contact between Bayern & Daniel Levy this weekend - no 'secret' call. Bayern are still waiting for a response to their offer. There was no deadline set either. Bayern would only have wished for a response over the weekend [@Plettigoal]
No answer yet from Tottenham to Bayern's offer of more than €100m for Harry Kane. There was no deadline, therefore Bayern are still waiting for an answer this weekend [@Plettigoal]
**** have told @espn that Bayern's latest bid for Harry Kane comprises €100m guaranteed with up to approximately €20m in add-ons [@JamesOlley]
Bayern have submitted a new bid of €100m including add-ons for Harry Kane and have given Tottenham until the end of the day to decide whether to sell their star striker. Bayern believe their offer will be enough to persuade Spurs to sell [@cc_eckner, @TimesSport]
Koji je Pletti brat
Ipak se čovjek družio sa Harryem
Ipak se čovjek družio sa Harryem
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Nisam baš siguran da su englezi prvi objavili ovih 100 fiksno, prije bih rekao da su to "otkrili" Pletti i Kau, dok englezi npr. Daily Telegraph, Times Sport, FanSided itd. govore o novoj ponudi ali prenose Atletic o 100 milki ojra ukupno. U stvari većina engleza i dalje navodi gap u vrednovanju od 25 milki funti, što znači da sumnjaju u ove cifre koje se navode. A nije jasan ni tajming nove ponude, ne može se poslati u petak i tražiti izjašnjavanje do kraja vikenda, kako je većina prenijela.harden je napisao/la: ↑08 avg 2023, 01:44
U petak je poslana ponuda, prvo prenijeli englezi na koje se nadovezao Romano a onda potvrdio Pletti. I Pletti jedini cijelo vrijeme pise da nema deadlinea
Samo je Athletic pisao o manjoj ponudi od 100mil, ostali svi kazu 100 fiksno, eura naravno.
Bayern's latest bid for Harry Kane is worth €100m (£86m) fixed plus add-ons
[@kerry_hau]Bayern have submitted a new bid of €100m including add-ons [@cc_eckner, @TimesSport]
Npr.
Po tome ispada da se traži veći fiksni dio umjesto bonusa, a ne veći fiksni dio + bonus. Nekako bih rekao da su englezi mjerodavniji kad se radi o stavu Tottenhama nego Pletti i Kau.Die Roten’s third bid was reportedly worth €100 million (£86 million), which included several performance-related add-ons.
Meanwhile, The Daily Telegraph in the UK is reporting that Spurs want a sizeable part of the transfer fee paid upfront instead of several bonuses. [Kieran Thakare, FanSided]
-
bayernmiasanmia
- Kontakt:
Kako god ovo prepucavanje nasih amatera i zidova je nevidjeni cirkus koji traje gotovo 2 mjeseca!!
Poslali su € 100 milki , tebra hoces li ili neces i kraj price.
Dosta vise tog natezanja , en Kane ce biti u sastsvu za sutrasnju tekmu protiv Barce!
Poslali su € 100 milki , tebra hoces li ili neces i kraj price.
Dosta vise tog natezanja , en Kane ce biti u sastsvu za sutrasnju tekmu protiv Barce!
Fino je ovo što su prodali Sommera u Inter, sad osim napadača nemamo ni golmana 
U Neuera se stvarno više ne uzdam, ko zna u kakvoj će se formi on vratiti i kada...
U Neuera se stvarno više ne uzdam, ko zna u kakvoj će se formi on vratiti i kada...
I ti se priključio četi nestrpljivih
Kada bude prvi rujan sumiraj prijelazni rok, jok sad.
Henesaga jeste ostario ali ima u njemu još žara i kapaciteta.
Više me brine što ne odobrava šesticu/ abrojmera/ destruktivca i ističe da su tu dovoljno popunjeni. Zato se ja uvijek obradujem kada čujem da neko traži leona i gravena. Dok neko od njih ne ode neće biti na tom mjestu pojačanja. Pobogu, mora se tuhelu neka želja ispuniti.
Abramat ili neko drugi. Ovi juče na RTL pominju nekog iz Kelna, ja iskreno nisam čuo za njega....
Edit: mislim da je riječ o Eric Martelu mladom reprezentativcu Njemačke.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Ne putuje vam Kane na utakmicu sa Barcelonom.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Ipak ovo sa Neuerom postaje žareći problem. Ako je postojala nada da će se vratiti početkom sezone i pitanje sedmica do njegovog oporavka sada se nakon posljednje op računa na mjesece, tako da nije isključeno tek 2024.
Očito da nakon odlaska Nübela i Sommera i ovim sad, mora se djelovati po tom pitanju.
De Gea bi bio idealan jer je slobodan. Ostali kandidati koji se pominju su David Raya (Brentford 40 mios euros) i marokanac Bono iz Sevilje.
Očito da nakon odlaska Nübela i Sommera i ovim sad, mora se djelovati po tom pitanju.
De Gea bi bio idealan jer je slobodan. Ostali kandidati koji se pominju su David Raya (Brentford 40 mios euros) i marokanac Bono iz Sevilje.
Žareći problem sa Neuerom je počeo onog momenta kad su stali iza njega nakon loma noge zbog ilegalnih aktivnosti samog igrača. Neuer je tad trebao dobiti momentalni otkaz, bez obzira na sva dostignuća dotad, jer je izdao kluba i saigrače sa svoji sebičnim ponašanjem. Za sav ovaj cirkus je kriv klub, a nevjerujem da bi stali iza Neuera da je bio Poljak ili Afrikanac ili bilo koja druga nacija... Mane jednom plesne Sanea i odmah mora napustiti klub, Neuer hinjski izda klub, ode skijat, prebije nogu i nema ga godinu i sve super, klub nista ne poduzme, cak bez ijedne kritike...armando je napisao/la: ↑08 avg 2023, 10:32Ipak ovo sa Neuerom postaje žareći problem. Ako je postojala nada da će se vratiti početkom sezone i pitanje sedmica do njegovog oporavka sada se nakon posljednje op računa na mjesece, tako da nije isključeno tek 2024.
Ima veze, slažem se djelimično. Ali ne možeš porediti Maneov incident sa ovim. Niti je Mane šta pokazao niti postigao u Bayernu. Šamarao je Liza Lotara Mateusa pa ništa posebno, kao i Robben Mullera, pa Ribac istog tog Robbena
Nije to samo što je Švabo, ipak je Manu istaknuti član posade i zaslužni građanin Bavarske prestolnice
Uostalom, kao i ovi ostali nabrojani.
Nije to samo što je Švabo, ipak je Manu istaknuti član posade i zaslužni građanin Bavarske prestolnice
Uostalom, kao i ovi ostali nabrojani.
Eto za nestrpljive tračak nade
Dozlogrdilo i Harryu i njegovoj trudnoj supruzi ova natezanja između dva kluba.
Rekao je da isključuje mogućnost selidbe ako započne sezonu koja za Totenham počinje u nedjelju.
Tika taka tika taka....još 5 dana
Dozlogrdilo i Harryu i njegovoj trudnoj supruzi ova natezanja između dva kluba.
Rekao je da isključuje mogućnost selidbe ako započne sezonu koja za Totenham počinje u nedjelju.
Tika taka tika taka....još 5 dana
Realno je problem golmana veći nego napadača, s napadačem možeš improvizirati, mnogi nemaju pravu devetku. Ako je vjerovati “insajderima” i ako se iza brda ne valja nešto zbilja veliko, prelazni rok bi mogao biti popriličan fijasko.
Neuera se, bar po meni, posve neprimjereno valorizira. Nema tu više perspektive. Nejasno je što se pustio Sommer jer golmani koji se spominju nisu uvjerljiviji od njega. Njega se trebalo zadržati uz obećanu “fer utrku” za poziciju 1.
Što vrijeme više prolazi to je šansa za dovođenje Kanea manja i to je vrijedilo prije mjesec, ko što vrijedi i sada. Meni je idealna opcija bilo potpisivanje Thurama uz dovođenje Kolo Muanija, gdje njih dva mogu biti konkurencija za prvog napadača (ko onomad Benzema i Higuain u Ralu, kad su se sezonu ili dvije rotirali po jednu utakmicu), a mogu teoretski igrati i zajedno.
Sada je opcija manje, sva ova pompa i izjave oko Kanea su netipične i klub ulazi u neki nepotrebni cajtnot…
Neuera se, bar po meni, posve neprimjereno valorizira. Nema tu više perspektive. Nejasno je što se pustio Sommer jer golmani koji se spominju nisu uvjerljiviji od njega. Njega se trebalo zadržati uz obećanu “fer utrku” za poziciju 1.
Što vrijeme više prolazi to je šansa za dovođenje Kanea manja i to je vrijedilo prije mjesec, ko što vrijedi i sada. Meni je idealna opcija bilo potpisivanje Thurama uz dovođenje Kolo Muanija, gdje njih dva mogu biti konkurencija za prvog napadača (ko onomad Benzema i Higuain u Ralu, kad su se sezonu ili dvije rotirali po jednu utakmicu), a mogu teoretski igrati i zajedno.
Sada je opcija manje, sva ova pompa i izjave oko Kanea su netipične i klub ulazi u neki nepotrebni cajtnot…
Prognoze za Neuera nisu dobre nikako povratak se očekuje tek 2024. Znači sad pod hitno tražiti golmana i to ne rezervu nego prvu opciju.Šta čovjek sebi a i klubu uradi zbog gluposti. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno je potraga za golmanom jako nebitna.Bayern are set to bid again for Harry Kane
@SkySportsNews
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.