FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Kako ocjenjujete Kompanyja

1) odličan
15
65%
2) prosječan
6
26%
3) loš
2
9%

Ukupno glasova: 23

rikimo
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la rikimo » 08 avg 2023, 12:30

Zar je toliko iracionalno bilo ostaviti Sommera i Nubela, a Neueru dati odrješenje ruke da karijeru nastavi kod Arapa ili Messija.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 08 avg 2023, 12:51

Ja mislim da je Kane praktički dogovoren ali će bit još natezanja oko nekih detalja, Walker je vrlo upitan i kako sad izgleda prije ne nego da, dok kod vratara ni sami ne znate što želite - da li da premostite do Neuerovog povratka ili trajno rješenje, i zato lutate između puno kandidata.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 08 avg 2023, 13:15

Sommer je lošiji golman od Ulreicha, ne znam zašto bi njega trebalo ostavljati. Ja za sve ovo krivim upravu jer su oni dopustili igračima da se bahate. Neuer, kakve god da je imao zasluge od prije je trebao popiti odmah otkaz nakon onoga što je uradio. Ili se barem trebalo prestati računati na njega i ići u potragu za novom jedinicom. Njemu je 37 godina, i šta ako se vrati, koliko još može braniti godinu-dvije? Najbolje vrijeme za presjeći s njim je bilo na zimu i sada. Ako ne mogu kad je povrijeđen, kako će kad je zdrav. Uglavnom, ovo je sve krivica uprave, a sve ostalo su rezultati toga.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 08 avg 2023, 13:18

Bundesliga je napisao/la:
08 avg 2023, 13:15
Sommer je lošiji golman od Ulreicha, ne znam zašto bi njega trebalo ostavljati. Ja za sve ovo krivim upravu jer su oni dopustili igračima da se bahate. Neuer, kakve god da je imao zasluge od prije je trebao popiti odmah otkaz nakon onoga što je uradio. Ili se barem trebalo prestati računati na njega i ići u potragu za novom jedinicom. Njemu je 37 godina, i šta ako se vrati, koliko još može braniti godinu-dvije? Najbolje vrijeme za presjeći s njim je bilo na zimu i sada. Ako ne mogu kad je povrijeđen, kako će kad je zdrav. Uglavnom, ovo je sve krivica uprave, a sve ostalo su rezultati toga.
Ma ovo je bila savrsena prilika da zamjenis Neuera i da ti se ne tegli do 40te ko Buffon. Lik se ponasa ko da mu je Bayern babovina. Ako racunaju na Nubela trebali su ga gurnuti u vatru.

Samo me strah da na kraju ne potpisu De Geu za prvog golmana, nisu valjda toliko glupi..
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 08 avg 2023, 13:22

Mislim da su shvatili nasi vec neko vrijeme za problem golmana, traze se opcije neko vrijeme, al ne znaju kojim putem da krenu. De Gea je evidentno najbolja opcija, ali problem placanja dvije velike plate za golmana je isto tako ocigledan. Neki deal na pola godine je najbolji, ali sumnjam da bi ovaj na to pristao.

Sto se engleza tice, mislim da su tu napravili gresku sto je Tuchel zelio haman pola engleske repke. Iskoristavanje takve situacije od strane igraca i njihovih agenata je bilo neminovno. Walker da je mislio preci do sad bi to bilo rjeseno, ovako ocito i on ispituje koja strana ce vise ponuditi, a dovodjenje Kanea bi na kraju moglo iscrpiti planirane resurse (financijske a i ove vremenske) za popunjavanje igracke krizaljke.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 08 avg 2023, 13:26

harden je napisao/la:
08 avg 2023, 13:18
Ma ovo je bila savrsena prilika da zamjenis Neuera i da ti se ne tegli do 40te ko Buffon. Lik se ponasa ko da mu je Bayern babovina. Ako racunaju na Nubela trebali su ga gurnuti u vatru.

Samo me strah da na kraju ne potpisu De Geu za prvog golmana, nisu valjda toliko glupi..
Koliko im pustiš, tako će ti se i ponašati. Razumijem donekle kada je Neuer bio u primeu, pa su mu ugađali, onog Topalka mu ostavili godinama. Ali lik se polomi čitav, da intervju gdje kritikuje svakog živog zbog otpuštanja Topalovića i ti mu još uvijek ugađaš a ima 37 godina. Mogao je Nubel komotno i na zimu, a i sada. Eto sada recimo Nubel i Ulreich da su tu, ne bi nam trebao golman uopšte, barem za sada. A oni posudili Nubela Stuttgartu da se Neuer ne bi slučajno naljutio :facepalm:. I sada opet moraš tražiti golmana jer ti ovaj neće biti spreman, i pitanje je da li će biti spreman uopšte više. Kad su potpisali Sommera za prvog golmana ništa me ne bi iznenadilo.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 08 avg 2023, 13:31

Kane kad dodje Walker je gotov sljedeci dan
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 08 avg 2023, 13:42

Walker i nije toliko bitan, bitniji je holder.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 08 avg 2023, 13:46

rikimo je napisao/la:
08 avg 2023, 13:42
Nece doci bez prodaje Goretzke ili nekog, veznjaka ni ne gledaju.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 08 avg 2023, 13:54

Walker ne da nije bitan već je totalno nepotreban ukoliko ostane Pavard. Ako Pavard ode onda ga mogu i dovesti. Ali kakav pucanj u nogu je ova situacija sa Nubelom, pa koja je korist od njega, šta je plan? Šalju ga sa posudbe na posudbu, a nije ni dobio priliku da brani kao prvi golman. Još vjerovatno mu moraju plaćati pola iznosa dok je na posudbi. Sumnjam da to Stuttgart može iznijeti. Bezveze ga drže ako ga ne misle koristiti kao prvog golmana, onda je prodaja jedino logično rješenje.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 08 avg 2023, 14:00

Od golmana se spominju Bono, de Gea, Raya, Szczesny i Sanchez. Sa Nubelom je ko i sa Telcem u napadu: može da bude dobro, čak i izvrsno, ali ne mora da znači. Jedino je sa Ulreichom jasno na čemu ste i toga je i uprava svjesna: na crti odličan, u istrčavanjima ajme majko i zato je on baš zadnje rješenje.

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 08 avg 2023, 14:21

Manuel Neuer is no longer able to strike the ball properly. The goalkeeper is struggling with shooting and passing exercises - especially when he has to play the ball with his foot under pressure

A few weeks ago, Neuer did some goalkeeping training on the pitch. Even then it was noticeable that he had trouble shooting with his left foot (when the right, injured leg becomes the support leg). Even when jumping, Neuer still looked very cautious and hesitant

In addition to his reflexes, Neuer's big strength is his ability with his feet, which sets him apart from most other top goalkeepers. If he has pain or limitations there, it would have a significant impact on his game

Even in best-case scenario, Bayern currently assume that Manuel Neuer will be out for another 8-10 weeks [@altobelli13, @itstheicebird]
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Lenaa
Kontakt:

Post Postao/la Lenaa » 08 avg 2023, 14:25

Sta kaze kobasicar, bitno je da Kane odrzi rijec i bice nas igrac.
Ta izjava sada dolazi na naplatu.
Kane is enjoying life under Postecoglou & right now it's looking more likely that he's staying.
:wave:
Idemo po Fullkruga. :kafa:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 08 avg 2023, 14:32

Lenaa je napisao/la:
08 avg 2023, 14:25
Sta kaze kobasicar, bitno je da Kane odrzi rijec i bice nas igrac.
Ta izjava sada dolazi na naplatu.
Kane is enjoying life under Postecoglou & right now it's looking more likely that he's staying.
:wave:
Idemo po Fullkruga. :kafa:
Smiješni su sa ovim izjavama o nekakvim obećanjima. Ponašaju se kao da su u školi i ono obeća im prijatelj nešto i oni ga kasnije podsjećaju na to :urnebes:. Biznis funkcioniše drugačije, nema tu riječi. A pogotovo kada je u pitanju luzer kao Kane, za njega je Tottenham mjera. Treba ići dalje.

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 08 avg 2023, 14:33

Kyle Walker has decided to stay at Manchester City

Despite reaching a previous agreement to join Bayern, Walker has now changed his mind as it stands, following talks with Pep Guardiola. Walker is now considering whether to accept City’s second contract offer

Manchester City's second contract offer to Kyle Walker is worth more than Bayern's [@SamLee]

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 08 avg 2023, 14:51

rikimo je napisao/la:
08 avg 2023, 13:42
Idealno bi bilo dovesti jakog holdera, a Kimmicha gurati na desnog veznog/inverted desnog beka. To su njegovi reoni.

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 08 avg 2023, 14:52

Talks between Bayern and Tottenham for Harry Kane continued on Monday night. As things stand, there remains a gap in their valuations. Kane is currently leaning towards staying at Spurs, but Bayern interest remains

Kane is currently preparing for Sunday’s Premier League opener for #Spurs against Brentford and has enjoyed working under new boss Ange Postecoglou in pre-season, with the Australian’s attacking brand of football an appeal.

Bayern's interest remains, but Kane is reluctant to move once the new season has started [@David_Ornstein]

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 08 avg 2023, 14:58

Ovim je uslovljena i odluka Walkera.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 08 avg 2023, 15:15

Debili posaljite 100mil funti fiksno danas ili sutra inace ste izgubili citavo ljeto lowballanjem :rol:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 08 avg 2023, 15:22

Ja im ne bih poslao ni marku da sam na mjestu ovih naših budala. Kane umjesto da radi pritisak na Tottenham, oni radi pritisak na Bayern :rol:. Nek ostane u Tottenhamu, nek mu produže ugovor da nikad ništa ne osvoji. To bi bio najbolji scenario :thumbup:

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.