Ne pratim, ali jesu li oni Sheffield i Luton verzija Arapske super lige?
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- ASD
- Kontakt:
Po transfermarktu bi Sheffield bio peta ekipa u ligi. Dinamo bi bio isto ispred njih.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑12 avg 2023, 00:41Ne pratim, ali jesu li oni Sheffield i Luton verzija Arapske super lige?
Mada realno, tu je to negdje.
Sheffield i Luton nemaju ni približan individualni kvalitet kao ove bolje ekipe u Saudiji, ali su dosta organizovanije.
Ove ekipe od Šehića i Cimirota bi po meni bile sredina tabele u našoj ligi. Oni su vjerovatno najjača imena u svojim ekipama.
Ima doduše kod Cimirota Sakala, sad stigao iz Rangersa.
Žao mi je što je Cimirot otišao tamo. Mogao je još ponuditi repci.
Dobar gol zabi u kupu Tabakoni
Šehić protiv Cimirota u 20:00, obojica starteri.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Nadam se neke lude sanse da Tahirovic utjece na Medica. Fino ih je gledati nazad kako se dodaju. Medic je jako ozbiljan igrac. Imao priliku za gol (sut na gol glavom). Nazad odlican. Kako ga prije nismo kaparisali...
ma ne vjerujem da postoji 1% šanse da hoće igrati za nas, navlači nas standardno nije prvi put
Hajradinović dvije asistencije za pobjedu svoje ekipe.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Dzaba kad nikad nije htio igrati za nas. Mozemo mi dubiti na glavi, dzaba kad nece. Kad bi dosao, bio bi vjerovatno novi Jozo Simunovic
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Au gola Medicaaaaaa
Auh kakav majstor.
Kad bi i maknuli gol u stranu, odličan je večeras.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Nazalost nista od Medica, smatra se 100% hrvatom i borit ce se za mjesto tamo.
Na faci mu se to vidi. Ista slika i prilika kao Jozo Simunovic.Sindikat12 je napisao/la: ↑12 avg 2023, 21:02Nazalost nista od Medica, smatra se 100% hrvatom i borit ce se za mjesto tamo.
Budimo realni I kod nas bi sjedio na klupi..hurem je napisao/la: ↑12 avg 2023, 23:16Na faci mu se to vidi. Ista slika i prilika kao Jozo Simunovic.Sindikat12 je napisao/la: ↑12 avg 2023, 21:02Nazalost nista od Medica, smatra se 100% hrvatom i borit ce se za mjesto tamo.
Zolotic 90 minuta za casa piu, saric usao u 64toj I igrao cijeli produzetak nazalost ispali su od cagliarija..
Hajra 90 minuta I 2 asistencije..
Mujakic 90 , dzokanovic 70 plus minuta.. gazibeg 90 minuta..
-
19vendetta87
- Kontakt:
Sto bi igrac koji igra u Ajaxu sjedio na klupi? Poslije Anela bi bio najbolji stoper u reprezentaciji. Jesu to Sanicanin i Hadzikadunic kao bolji od njega?gruezi je napisao/la: ↑13 avg 2023, 00:58Budimo realni I kod nas bi sjedio na klupi..hurem je napisao/la: ↑12 avg 2023, 23:16Na faci mu se to vidi. Ista slika i prilika kao Jozo Simunovic.Sindikat12 je napisao/la: ↑12 avg 2023, 21:02Nazalost nista od Medica, smatra se 100% hrvatom i borit ce se za mjesto tamo.
Zolotic 90 minuta za casa piu, saric usao u 64toj I igrao cijeli produzetak nazalost ispali su od cagliarija..
Hajra 90 minuta I 2 asistencije..
Mujakic 90 , dzokanovic 70 plus minuta.. gazibeg 90 minuta..
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Pola Premijer lige je bolje od Sanicanina, ne znam sto se uopce on dovodi u neki konteks za usporedbu.
Ako je suditi po ovome , hajra Je bukvalno ono sto nam fali u repci..ako bude nastavio biti standardan a ima jos 3 tekme do okupljanja onda nevidim razlog da se ne pozove pa cak gurne u prvu postavu..
Upisane su mu 2 asistencije jučer. Pogodio stativu.
Mogu kazati da sam dovoljno gledao Hajradinovica proteklih sezona u Superligi i prošla sezona mu je bila najslabija. Mozda ga je ženidba ulijenila
Sada je kapiten i mozda mu to bude dovoljan motiv za bolje partije.
Nakon druge i treće sezone sam očekivao transfer u Istanbulsku trojku, tada kao još uvijek relativno mlad s 26, 27 godina, ali eto to se nije desilo.
Ono što je uvijek pozitivno kod njega bilo, pored njegove ljevice, dobrog centarsuta i suta, jeste njegova trka - nesto sto lično nisam očekivao od njega u tolikoj mjeri a često bi neumorno trčao po terenu.
Mislim da mu nije dato dovoljno prostora, prilike u reprezentaciji. Bas kao ni Hoticu.
Mogu kazati da sam dovoljno gledao Hajradinovica proteklih sezona u Superligi i prošla sezona mu je bila najslabija. Mozda ga je ženidba ulijenila
Sada je kapiten i mozda mu to bude dovoljan motiv za bolje partije.
Nakon druge i treće sezone sam očekivao transfer u Istanbulsku trojku, tada kao još uvijek relativno mlad s 26, 27 godina, ali eto to se nije desilo.
Ono što je uvijek pozitivno kod njega bilo, pored njegove ljevice, dobrog centarsuta i suta, jeste njegova trka - nesto sto lično nisam očekivao od njega u tolikoj mjeri a često bi neumorno trčao po terenu.
Mislim da mu nije dato dovoljno prostora, prilike u reprezentaciji. Bas kao ni Hoticu.
- Goalgetter
- Kontakt:
U nedostatku veznjaka, pogotovo ofanzivnih moramo opet pokusati sa Hajradinovicem. Iako sam siguran da ce opet podbaciti u reprezentaciji i da nije igrac za prvih 11, ali mislim da ipak treba pokusati. Bolje nego Gojak.
Imamo Pjanića kao ofanzivnog, ako ga mislimo zvati. To je najbolje igrao u karijeri i tu ga treba staviti.
Sa njim Krunić, Hadžiahmetović i Tahirović, ispred Džeko i Demirović. Nazad Dedić, Anel, Hadžikadunić i Kolašinac. Na golu Šehić/Vasilj.
Pristojna ekipa, ako su svi na raspolaganju.
Sa njim Krunić, Hadžiahmetović i Tahirović, ispred Džeko i Demirović. Nazad Dedić, Anel, Hadžikadunić i Kolašinac. Na golu Šehić/Vasilj.
Pristojna ekipa, ako su svi na raspolaganju.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.